Halloween-témájú tokenek is feltűntek a kriptós közösségi médiában

-

A Mindenszentek közeledtével a kriptoközösség újfajta tokenekkel találkozhatnak.

A tokenek kibocsátói a Halloween körüli felhajtást igyekeznek meglovagolni, de az ilyen projektek többsége legalább semmiféle ígérettel vagy értékajánlattal sem próbálja meg becsapni a vásárlókat.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Sok esetben ráadásul már meglévő, régebbi tokenekről van szó, amelyeket átneveztek, és a piacon a kereskedők segítségével próbálnak meg beléjük új életet lehelni.

A Halloween Token például semmi más célt nem szolgál, mint az 50 millió dolláros piaci kapitalizáció elérését pár nap alatt.

A Halloween Spook idén szeptemberben indult a BSC-n, és ők akarnak lenni a legijesztőbb tokenek a hálózaton.

A Halloween Elon token a SINK nevet kapta, amely a legújabb Elon Musk viccet próbálja kihasználni, több-kevesebb sikerrel.

Szintén a BSC blokkláncán tűnt fel a Halloween Wars Token, amely a fejlesztők felírása szerint „egyszerűen meg akarja lovagolni a Halloween, az egyik legnépszerűbb esemény körüli felhajtást”.

A csapat semmiféle marketinget sem csinált, mégis szereztek több, mint egy tucatnyi követőt, de számukra még mindig fennáll az esély, hogy az összes pénzüket elvesztik majd, amit a tokenekre költöttek.

Ugyanez igaz lehet a Halloween Bsc tulajdonosaira is, hiszen a token mögött álló csapat vagy személy valójában még egy egyszerű célt sem fogalmazott meg a létrehozás során.

A projekt mégis elért némi emelkedést, de a jelek szerint sem a Binance-n, sem más hálózaton nem találni egyetlen piacot sem, ahol kereskedhető lenne.

Az egyes meghatározott témákon, eseményeken alapuló kriptók hajlamosak értelmetlenül nagyot emelkedni, de ez sokszor pár nap alatt lecseng, mikor az alapító úgy dönt, hogy már elég tokent adott el, és magára hagyja a befektetőket.

Az ilyen esetek miatt is hangsúlyozzák mindenhol, hogy vásárlás előtt mindig érdemes elvégezni a saját kutatást.

A kriptós közösség a Twitteren a legaktívabb, Elon Musk felvásárlása után pedig a Binance bejelentette, hogy segítséget nyújtanak a platformnak a kriptós, blokkláncos infrastruktúra kialakításában.

CZ, a tőzsde vezetője a jelentések szerint 500 millió dollárral is beszállna a Twitter felvásárlásába.


Olvastad már? 30 napos csúcson a SAND, elemzés

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!