3. negyedévi előrejelzések: A Cardano, a Raboo és a Notcoin

-


Vendégbejegyzés


Mozgalmas második negyedév volt 2024-ben, különösen akkor, amikor az első negyedévben az altcoinok ralija után jártunk.

Nos, a kripto embereknek meg kellett küzdeniük egy nem kívánt medvés visszaeséssel, ami megszakította a kripto bikafutást, és a kereskedők aggódnak, hogy hogyan fog alakulni az év hátralévő része.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Aggodalomra azonban semmi ok. A Cardano (ADA) úgy tűnik, hogy hamarosan bikás üzemmódba való átmenetre készül, míg a Notcoin (NOT) talán keresi az utat vissza a bevezetés utáni formájához.

Szintén érdemes lehet megfontolni a gyorsan törő mémérmét, a Raboo-t ($RABT), és annak elképesztő generatív AI megközelítését a mémkészítéshez.

Íme, mit gondolnak az elemzők a három tokenről.

A Cardano fejlesztői dominanciája sokat jelenthet az ADA árfolyamára nézve

A Cardano blokkláncfejlesztése felülmúlhatatlan, mivel a fejlesztők mindig szívesen adnak ki frissítéseket a platform működésének javítása érdekében.

A Blinken Labs egy új programot adott ki a Cardano Stake protokoll javítására, bár ez csak kis mértékben hatott az ADA árfolyamára.

Másrészt a Cardano sosem volt a rövid távú nyereségek híve. A token mindig is erősen függött a fejlesztésétől, hogy forgalmat és profitot generáljon a Cardano blokkláncra.

Ez alkalommal azonban lehet, hogy nem csak fejlesztéseket és frissítéseket fogunk látni.
A Cardano bálnák telepednek le, hogy még magasabbra hajtsák az ADA árát.

Az UToday elemzői szerint a Cardano nagy bálna-affinitással rendelkezik, lehet, hogy a bálnákon múlik, hogy felpörgetik-e az ADA-t a bikafutásra.

Bikafutás: Változásokra számítson a Notcoin!

A click-to-earn játékprotokoll a kriptovilágban nem mindennapi sokk volt, és sokan azt állítják, hogy a Notcoin a megfelelő pillanatban érkezett.

Szerencse vagy sem, de ami fontosabb, hogy a Notcoin maradandó nyomot hagyott – most még több ilyen játék tölti meg a kriptopiacot.

A Notcoin azonban az alapító Sasha szerint hamarosan „fenntarthatóbb” játékmechanizmusokra fog bővülni.

Szándékában áll, hogy játékplatformja fennmaradjon, és úgy érzi, hogy a kattintással kereshető modell nem fog sokáig fennmaradni.

Célzott egy Notcoin alkalmazás tervére, ahol több Telegram játék lesz a felhasználók számára, egy fenntartható rendszerrel a NOT érmék elégetésére, újak nyomtatása nélkül.

A Notcoin lefelé kereskedett, miután a nyilatkozatát piacra dobta.

Mostanra a token egy duplafenekű mintázatot alakított ki, ami a bikás árfolyamfordulatra jellemző, és egyes elemzők szerint a NOT árfolyama még az év vége előtt elérheti a 100%-os nyereséget.

Körülbelül mielőtt túlságosan felkapnánk a vizet, van egy új mém érme a piacoin. A Notcoinhoz hasonlóan a Raboo is bevonzza a mémek rajongóit, és jutalmazza őket a mémprojektjeihez való hozzájárulásukért.

A potenciális nyereség pedig, nos, nagyon is mémszerű.

Raboo: A nyereség most kezdődik!

A mémcoinok mindig is a bikafuttatások sztárjai voltak, a Shiba Inu-tól a Pepe-ig, még akkor is, ha nem sokkal később már szinte semmit sem tudtak nyújtani.

A Raboo átírja a narratívát; ahelyett, hogy egyszerűen eltűnne egy bikafutás után, mi lenne, ha maradna, hogy felértékelje a mémszektort?

cardano
Forrás: X

Tehát, bár az előértékesítés és a bikafutásból származó nyereség valóban vonzó, a Raboo legerősebb tulajdonsága a hosszú távú terveiben rejlik. A mémérme azt tervezi, hogy emeli a mémkészítés színvonalát, és ezek nem szokványos tervek.

A Raboo egy generatív AI-interfészt is tartalmaz a protokolljában, ez az innovatív megközelítés nem csak az elkötelezettséget növeli a Post-to-Earn platformon keresztül, hanem forradalmasíthatja a közösségi médiatartalmak létrehozását a kriptoközösségen belül.

A mémek rajongóinak összekapcsolásával a Raboo egy olyan közösségvezérelt ökoszisztémát kíván kialakítani, amely egyesíti a SocialFi és a MemeFi elemeit, és a 2024-ben megvásárolható egyik legjobb kriptóként pozicionálja magát.

A mesterséges intelligencia biztosítja, hogy ne a mémek újrahasznosítását végezzük. Mivel mémezhető tartalmak hada lesz, a Rabooscan egyszerűen ötleteket hoz létre belőlük.

A Raboo pedig minden egyes mémre érdemes posztért tokenekkel jutalmaz a 135 millió token pooljából.

Ráadásul már most elkezdheted keresni ezeket a $RABT tokeneket, mielőtt a Raboo elindulna.

Következtetés

A Raboo már az előértékesítés 4. szakaszában van, így már nincs sok időnk várni. Persze, egy kicsit elkéstél az előértékesítési nyereséggel – a 233%-os megtérülésből még mindig kaphatsz valamennyit -, de a nagy megtérülés a bevezetés után jön.

A Raboo 100-szoros nyereségre számíthat, amint az érme elindul, Szóval mire vársz?

Szerezd meg a $RABT tokeneket még ma, darabonként 0,0048 dollárért, és lépj be a Raboo realitybe!

A Raboo előértékesítésben itt vehetsz részt:
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a kriptoszabályozások jönnek az EU-ban 2025-ben

Az Európai Unióban egy egyre komolyabb kriptoszabályozás van kialakulóban, a változásnak pedig a MiCAR az egyik sarokköve. A MiCAR valódi hatása azonban – más kritikus fontosságú...

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!