Jön az új Cardano hard fork

-

Charles Hoskinson, a Cardano alapítója nemrégiben egy X bejegyzésben fejezte ki a reményeit, hogy a várva várt Chang frissítés júniusra befejeződik, hiszen a Cardano ökoszisztéma már régóta várja ezt a frissítést, amely a Voltaire néven futó korszakot hozza el a hálózat életében.

Szép új világ, nem csak a Cardano számára

Hoskinson szerint ráadásul ez a mérföldkő nem csak a cég, hanem az egész iparág számára is nagy jelentőségű, akkor mértékű változásokra lehet számítani.

Cardano
Forrás: X

„Ez a legjelentősebb mérföldkő Cardano történetében és az iparág számára, amely után a Cardano egy decentralizált civilizáció lesz, amely az egész világot átfogja, több millió lakossal. A legfejlettebb blokklánc-kormányzási rendszerrel, éves költségvetésekkel, egy kincstárral és a közösségünk bölcsességével rendelkezünk majd, hogy irányítsuk.”

A munka gyümölcse

A Cardano fejlesztőcsapata ismét kihangsúlyozta a Chang frissítés hatalmas potenciálját, és olyan fejlesztésnek nevezte, amely új szintre emeli a játékot, amely a platformot a blokklánc-forradalom élvonalába helyezheti.

Ahogyan megfogalmazzák, a frissítés az évek kitartó munkájának, közösségi elkötelezettségének és szigorú tesztelésének csúcspontja.

Hoskinson az elmúlt közel 10 év erőfeszítéseiről szólva úgy nyilatkozott, hogy az erőfeszítések figyelemre méltó eredményeket hoztak, és végre kezd látszódni az eredmény, bárki számára kézzel foghatóan.

„Szinte alig hiszem el, hogy egy évtized alatt felépítettünk egy nemzetet. Büszke vagyok mindannyiótokra, hiszen a Cardano reményt ad nekem az iparág, és az egész világ számára. Töltsük a következő évtizedet azzal, hogy nagy hatást gyakorolunk a világra.”

Árfolyam-trendek

A hírek hatására a Cardano saját kriptovalutája, az ADA enyhe áremelkedést tapasztalt, 1,43%-kal növekedett az elmúlt 24 órában, és sokan abban reménykednek, hogy ezzel végre megtörhet a lefelé tartó trend.

Azonban hosszú távon még nem biztos, hogy ez így lesz, hiszen az árfolyam az elmúlt hónap során több, mint 5%-os csökkenést mutatott, így az ADA-tulajdonosok egyelőre nem lehetnek biztosak, hogy hogyan folytatódik az árfolyam alakulása.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Mega Dice: Az izgalmas szerencsejáték-ökoszisztéma 1.5 millió dollár felé menetel

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Az altcoinok dacolnak a medvés trendekkel 2024 júniusában: Bonk (BONK), Algotech (ALGT), és Oasis Network (ROSE)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek világában, ahol a piaci hangulat gyorsan változhat, néhány kiválasztott altcoin ellenáll az iparágban uralkodó medvés trendeknek 2024 júniusában. Ezen ellenálló eszközök közül kiemelkedik a...

Már több az aktív cím a Telegram blokkláncán, mint az Ethereumon

A Telegram által fejlesztett The Open Network, a TON blokklánc ebben a hónapban folyamatosan felülmúlta az Ethereumot a napi aktív címek száma alapján. Rengeteg felhasználó, hatalmas...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!