Gnosis (GNO) árfolyam elemzés 06.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Gnosis (GNO)

A GNO árfolyama láthatóan emelkedő tendenciát mutat, ami folyamatos bikafutást jelez.

A Gnosis (GNO) token árfolyamának emelkedő tendenciáját a rendszeres kitörési események és a kereskedési volumenek megugrása táplálja.

Ahogy az altcoin újabb bikás hetet mutat, az oldalazó kereskedők új történelmi csúcsot várnak az elkövetkező napokban.

A Gnosis token felfelé ívelő trendje a 450 dolláros határ fölé fog emelkedni?

A Gnosis utólagos tesztje az 500 dolláros szintet célozza meg

Az elmúlt 30 napban történt 22%-os ugrással a Gnosis eléri a 910 millió dolláros piaci tőkeértéket.

A GNO token árfolyamának bikafutásaként az altcoin még ebben a hónapban megcélozza az egymilliárd dolláros piaci sapkát.

Az 1 hetes grafikonon a GNO árfolyam trendje bikás trend folytatását mutatja, többszörös flag minta kitöréssel.

Továbbá a kereskedési volumen 2024-ben meglepően több, ami alátámasztja a bikás trendet.

A napi grafikonon a folyamatban lévő fellendülés egy pozitív ciklus a visszahúzódás fázisában.

Ennélfogva az emelkedő GNO árfolyam egy kihívást jelentő ellenállási trendvonalat mutat, amely a bikás növekedést féken tartja.

 

Az altcoin jelenleg 348 dolláron kereskedik a tegnap esti lenyűgöző, 8,34%-os ugrás után, hogy egy bikás, beömlő gyertyát alakítson ki.

Azonban a magasabb ár visszautasítása és az 1,63%-os napközbeni visszahúzódás erős felső kínálatról árulkodik.

Technikai indikátor:

EMA: A bikás fellendülés meghaladta az 50 napos EMA-t, a 200 napos EMA pozitív trenddel.

RSI: A napi RSI vonal a vételi nyomás kiugrását mutatja, mivel meghaladja a felezővonalat.

Mivel a vevők megkísérlik az ellenállás trendvonal kitörését egy csökkenő csatornából, a Gnosis token az árugrás szélén áll.

Ezenkívül a heti grafikonon látható általános emelkedő trend erősebb bikás oldalról árulkodik.

Ha a felfelé ívelő trend egy bravúros rallyval lendületet kap, akkor a GNO árfolyama átlépheti az 500 dolláros pszichológiai határt.

Optimistán nézve, a bikafutás folytatódhat, és ebben a hónapban elérheti az 556 dollárt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Az altcoinok dacolnak a medvés trendekkel 2024 júniusában: Bonk (BONK), Algotech (ALGT), és Oasis Network (ROSE)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek világában, ahol a piaci hangulat gyorsan változhat, néhány kiválasztott altcoin ellenáll az iparágban uralkodó medvés trendeknek 2024 júniusában. Ezen ellenálló eszközök közül kiemelkedik a...

Már több az aktív cím a Telegram blokkláncán, mint az Ethereumon

A Telegram által fejlesztett The Open Network, a TON blokklánc ebben a hónapban folyamatosan felülmúlta az Ethereumot a napi aktív címek száma alapján. Rengeteg felhasználó, hatalmas...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!