A Shiba Inu bálnák felvásárolják ezt az előértékesítési tokent

-

A Shiba Inu bálnák most egy ígéretes új DeFi szereplőre, a DTX Exchange-re vetnek szemet.

A piacon való nagy befolyásukról ismert SHIB bálnák lelkesen vásárolják a DTX előértékesítési tokeneket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A DTX, a DeFi újonc, jelenleg mindössze 0,04 dolláros árral várja a befektetőket, és a szakértők szerint ez lehet a következő token, amely hatalmas növekedést mutathat.

Miért állnak Shiba Inu bálnák a DTX tőzsde mögött?

A Shiba Inu bálnák arról híresek, hogy kiszúrják és megragadják a kriptopiacon rejlő jövedelmező lehetőségeket.

Hatalmas összeget kerestek a SHIB-ből. A DTX Exchange elleni legújabb érdeklődésük azt jelzi, hogy nagy potenciált látnak ebben az új DeFi projektben.

Íme, miért keltette fel a DTX ezeknek a nagybefektetőknek a figyelmét:

  1. Erős fundamentumok: A Shiba Inu bálnák vonzerejének egyik fő oka. A DTX Exchange kiemelkedik a DeFi területen a szilárd alapjaival és ígéretes potenciáljával. A fejlett blokklánc technológiára épülve gyors és biztonságos tranzakciókat kínál.
  2. Innovatív jellemzők: A DTX Exchange fejlett kereskedési eszközeivel, fokozott biztonságával és felhasználóbarát felületével tűnik ki. E funkciók vonzóbbá teszik, mint más DeFi platformok, ami növekvő népszerűségét hajtja.
  3. Kedvező belépési ár: A DTX tokenek mindössze 0,04 dollárba kerülnek, így a bálnák sok tokent vásárolhatnak viszonylag kis befektetéssel. Az alacsony költség azt jelenti, hogy a token értékének emelkedése esetén jelentős hozamra van lehetőség.
  4. Szakértői előrejelzések: Számos kripto szakértő úgy véli, hogy a DTX-nek fényes jövője van, és 100-szoros megtérülést jósoltak.

A szilárd fundamentumok, a stratégiai partnerségek és a bővülő felhasználói bázis lehet a következő token, amely exponenciális növekedést mutat.

Mindezen előnyök és funkciók, amelyeket a DTX nyújt a felhasználóinak, egyre több és több embert vonzanak a Shiba Inu bálnákat.

A SHIB birtokosok egy jelentős tárca riasztásról értesültek

Az utóbbi időben számos hamis weboldal jelent meg a kriptopénz területen.

A Shiba Inu-tulajdonosoknak tudniuk kell, hogy nincs okuk arra, hogy a pénztárcájukat bármilyen weboldalhoz csatlakoztassák a hálózattal való szinkronizálás, a jutalmak frissítése vagy a likviditási medence problémáinak megoldása érdekében.

A Shibarmy Scam Alerts, az átverések leleplezésére létrehozott fiók figyelmeztette a Shiba Inu közösséget, hogy vigyázzanak a hamis pénztárcakapcsolati eszközökkel.

A Shiba Inu-tulajdonosok csak megbízható forrásokból származó hivatalos linkeket használjanak, és kövessék a csapat legújabb figyelmeztetéseit és riasztásait, hogy biztonságban legyenek.

A SHIB-birtokosok számára fontos figyelmeztetés, hogy az óvatosság elengedhetetlen.

A DTX alulértékelt a második szakaszbeli előértékesítésben

A másik ok, amiért a SHIB bálnákat vonzza a DTX tőzsde, az a rendkívül alulértékelt ajánlat.

A szakértők szerint a DTX token a jelenlegi szakaszban rendkívül alulértékelt, és több mint 100-szoros potenciális megtérüléssel rendelkezik.

A DTX Exchange a gyors és skálázható tranzakciók ígéretével tűnik ki. A blokklánc-technológia vezetőjévé válhat, és vonzza a befektetőket, akik nagyszerű lehetőségeket keresnek a folyamatosan változó digitális eszközpiacon.

A második szakaszban jelenleg 0,04 dolláros árfolyamon áll. Az alapok szerint az ár várhatóan 2024-ben eléri a 0,75 dollárt.

A SHIB bálnák és a vezető alapkezelők támogatásával a DTX várhatóan 2024-ben a top altcoin lesz.

További információk:

Látogass el a DTX előértékesítésre
Tájékoztató a Whitepaper-ről
Csatlakozz a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Az altcoinok dacolnak a medvés trendekkel 2024 júniusában: Bonk (BONK), Algotech (ALGT), és Oasis Network (ROSE)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek világában, ahol a piaci hangulat gyorsan változhat, néhány kiválasztott altcoin ellenáll az iparágban uralkodó medvés trendeknek 2024 júniusában. Ezen ellenálló eszközök közül kiemelkedik a...

Már több az aktív cím a Telegram blokkláncán, mint az Ethereumon

A Telegram által fejlesztett The Open Network, a TON blokklánc ebben a hónapban folyamatosan felülmúlta az Ethereumot a napi aktív címek száma alapján. Rengeteg felhasználó, hatalmas...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!