PEPE (PEPE) árfolyam elemzés 06.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

PEPE

A Bitcoin árfolyama a 68.000 dolláros fontos támaszszint alá esett, a mémcoin kategóriában vérfürdő zajlott, a legjobb mémcoinok jelentős értékvesztést szenvedtek el a maguk portfóliójában.

A Pepe token ráadásul továbbra is erős medvés árfolyam-akciót mutat, hiszen az elmúlt egy napon belül körülbelül 2%-os, az elmúlt héten pedig 13,96%-os korrekciót regisztrált.

Pepe Coin ára újra teszteli a fő támaszszintjét

A több mint egy hétig tartó gyenge árfolyam-akciót követően a Pepe visszanyerte lendületét, és 157,85%-os emelkedést regisztrált, mielőtt a 0,00001150 dolláros ellenállásnál visszahúzódást tapasztalt.

A bikák visszanyerték lendületüket a 0,00000880 dolláros támaszszintjénél, amit követően a mémcoin a következő nyolc napon belül kétszeres felfutást regisztrált, és május 27-én új ATH-t jegyzett 0,00001718 dolláron.

A Pepe azonban erős medvés fordulatot rögzített, miután az előző héten új történelmi csúcsot (ATH) jegyzett.

A Pepe árfolyama azóta negatív befolyás alatt kereskedik, ami a mémcoinra nehezedő fokozott eladási nyomást jelzi a kriptopiacon.

A technikai indikátor, a MACD, jelentős emelkedést mutat a piros hisztogramon, ami az altcoinra nehezedő fokozott eladási nyomást mutatja.

Emellett az átlagok erőteljes zuhanást mutatnak, ami arra utal, hogy az árfolyam az elkövetkező időben tovább fog veszíteni az értékéből.

A PEPE ára hamarosan eléri a 0,00002 dollárt?

Amennyiben a piac a 0,00001150 dolláros támaszszint felett tartja az árfolyamot, a bikák újra lendületbe jönnek, és a PEPE árfolyama tesztelni fogja a 0,00001410 dolláros ellenállási szintet.

Továbbá amennyiben a bikák ezen a szinten tartják az árat, a Pepe mémcoin arra készül, hogy ebben a hónapban újra tesztelje korábbi ATH-ját.

Ezzel szemben, ha a medvék lendületbe jönnek, akkor a Pepe árfolyama letöri a 0,00001150 dolláros támaszszintjét, és a következő hetekben a 0,00000880 dolláros kritikus támaszszintje felé veszi az irányt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az altcoinok dacolnak a medvés trendekkel 2024 júniusában: Bonk (BONK), Algotech (ALGT), és Oasis Network (ROSE)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek világában, ahol a piaci hangulat gyorsan változhat, néhány kiválasztott altcoin ellenáll az iparágban uralkodó medvés trendeknek 2024 júniusában. Ezen ellenálló eszközök közül kiemelkedik a...

Már több az aktív cím a Telegram blokkláncán, mint az Ethereumon

A Telegram által fejlesztett The Open Network, a TON blokklánc ebben a hónapban folyamatosan felülmúlta az Ethereumot a napi aktív címek száma alapján. Rengeteg felhasználó, hatalmas...

A vicces Sealana ICO-ja hamarosan kiteszi a STOP táblát

A Solana napjainkra a mém érmék blokkláncává vált, és már számos sikertörténetet nézhetett végig közvetlenül az első sorból. Az idei, 2024-es év különösen eseménydús a...

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!