200 millió dolláros titkos Bitcoin átutalás

-

200 millió dolláros titkos Bitcoin tranzakció okoz felfordulást a piacon, utalva a hétvégi lehetséges meglepetésekre, amelyek előttünk vannak.

Az elmúlt 24 órában a kriptopiac ismét bebizonyította dinamizmusát, különös tekintettel a Bitcoinra (BTC).


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennek az időszaknak a csúcspontja az volt, hogy hivatalosan is megkezdődött a Bitcoin spot ETF kereskedése az amerikai tőzsdén.

Ez a fejlemény jelentős mérföldkövet jelentett a kriptoterületen, és egybeesett Hal Finney ikonikus tweetjének 15. évfordulójával.

A történelmi esemény hátterében a kriptopiacon megugrott az aktivitás, különösen a Bitcoin mozgása, a Whale Alert szerint összesen közel félmilliárd dolláros tranzakcióval.

Nevezetesen, több ezer tokent kevertek át a főbb tőzsdéken, köztük a Kraken, a Binance és a Coinbase, valamint különféle ismeretlen tárcákon.

A titkos Bitcoin átutalás

A számtalan tranzakció között azonban egy titokzatos átutalás kiemelkedett – 4361 BTC, ami elképesztő 200,54 millió dollárnak felel meg, diszkréten vándorolt át egyik meg nem nevezett tárcából a másikba.

A jelentős átutalást övező titokzatosság a kriptoközösséget kíváncsivá tette, és spekulációkat és vitákat váltott ki az iparágon belül.

Ez a rejtélyes pénzmozgás egy kicsit misztikusabbá teszi a kriptoszférában amúgy is eseménydús napot.

Mindenkit foglalkoztat a kérdés: mi lehet az indíték egy ilyen jelentős és titkos átutalás mögött?


Kattints ide, hogy hozzájuss a részletes ismertetőhöz, amelyből megtanulhatod a tőzsdei kereskedés alapjait a TradingView használatával!


A találgatások arról szólnak, hogy ezt a lépést egy nagy Bitcoin-bányász vagy egy prominens befektető szervezte-e meg.

A tranzakció puszta nagyságrendje arra utal, hogy a piaci trendeket befolyásolhatja, különösen a hétvége közeledtével.

Olvastad már? TradingView, avagy minden, amit a kriptokereskedésről tudni akartál

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!