Nem vetted meg időben a Polygont (MATIC)? Fedezd fel az altcoint, amely meglepheti a befektetőket!

-


Vendégbejegyzés


A Polygon (MATIC) a közelmúltban jelentős értéknövekedést tapasztalt, ami nagyrészt az Egyesült Államokban a spot Bitcoin ETF-ek jóváhagyása által generált izgalomnak tulajdonítható.

A SEC e mérföldkőnek számító döntése nem csak a Bitcoint lendítette fel, hanem az altcoinokra, köztük a Polygonra (MATIC) is hullámzó hatással volt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Polygon (MATIC) 2024-től kezdve az 1 dolláros árfolyam körül küzdelmes időszakot élt át, és 0,8 dollár körüli szintre esett vissza.

A SEC jóváhagyását követően azonban a Polygon (MATIC) értéke több mint 17%-kal megugrott, és 0,95 dollár körül kereskedik, ami január eleje óta nem látott szint.

Azoknak a tulajdonosoknak, akik lemaradtak a Polygon (MATIC) lehetőségéről, fontos, hogy tájékozottak maradjanak a piaci trendekről, mivel mindig vannak új altcoinok, amelyek új pénzszerzési lehetőségeket kínálnak, és potenciálisan megdöbbenthetik a befektetőket a teljesítményükkel.

Emellett kulcsfontosságú megjegyezni, hogy a Polygon (MATIC) valószínűleg nem fog egyhamar hasonló növekedési pályára kerülni.

Polygon (MATIC): Bitcoin ETF jóváhagyását követő emelkedés

A Polygon (MATIC) a közelmúltban jelentős emelkedésnek volt tanúja, több mint 17%-kal emelkedett, és a 0,95 dollár körül kereskedik.

Ez a rally azt követően következett be, hogy az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet jóváhagyta a spot Bitcoin ETF-eket, ami az egész piacra kiterjedő, altcoin által vezetett rallyt váltott ki.

Az elemzők a Polygon (MATIC) számára bikás jövőt jósoltak, előrejelzéseik szerint 2024-re közel megduplázódik az árfolyama.

Ez a hír megteremti a terepet az 1 dolláros árfolyam lehetséges visszaszerzéséhez, ami jelentős mérföldkő a digitális eszköz számára.

Az árfolyam-emelkedés ellenére a Polygon (MATIC) hálózati aktivitása vegyes képet mutat.

Miközben az aktív címek száma nőtt, ami az elfogadás növekedését jelzi, a napi tranzakciók száma némileg csökkent.

A hálózat állapota azonban továbbra is stabil, és az aktív címek számának növekedése arra utal, hogy a felhasználói bázis növekszik.

Az ingadozó piaci körülmények közepette a Polygon (MATIC) a kriptoipar egyik potenciális sötét lójaként tűnik fel.

Az Ethereumnál nagyobb kereskedési volumennel és a napi aktív címek növekvő számával a Polygon (MATIC) jelentős figyelmet kap, de a múltbeli sikerének megismétlése ebben a szakaszban meglehetősen valószínűtlennek tűnik.

ScapesMania: Egy ígéretes új versenyző

A ScapesMania úttörő kezdeményezésként tűnik ki, ahol az alkalmi játékosok kulcsszerepet játszanak abban, hogy a kriptórajongók számára utat törjenek a dinamikus játékökoszisztémában való boldoguláshoz.

Azok, akik felkarolják a ScapesManiát, a DAO-n keresztül aktívan alakíthatják a projekt jövőjét a 367 milliárd dolláros virágzó játékiparban, miközben vonzó tulajdonosi jutalmakat élvezhetnek.

A ScapesMania gyorsan figyelmet és elfogadottságot szerzett a kriptoközösségen belül.

Ez a feltörekvő játékos sikeresen összegyűjtött több mint 4.203.000 dollárt kizárólag a közönségből és a lakossági hozzájárulásokból, és naponta 46.000 dollár és 127.000 dollár közötti adománygyűjtésről tett tanúbizonyságot.

Polygon

A ScapesMania főbb jellemzői

Miután a ScapesMania sikeresen átesett egy neves biztonsági rangsoroló cég auditján, jelenleg újabb auditáláson esik át.

A likviditásra és láthatóságra pozícionált projekt már szerepel a főbb nyomkövető platformokon, és tárgyalások folynak a kulcsfontosságú tőzsdéken való megjelenésről.

A tokenek tulajdonosai tehát könnyű kereskedésre számíthatnak.

A ScapesMania mögött álló átlátható és bizalmat keltő csapat, amely a blokklánc-óriástól rangos támogatást nyert, aktívan együttműködik a több mint 60 ezer követőből álló közösségével a közösségi médiában.

Előértékesítési lehetőségek

A ScapesMania jelenleg kedvezményes elővásárlási áron, 0,007606 dollárért érhető el, a jegyzési ár 0,01 dollárban van meghatározva.

A korai felhasználók akár 107%-os extra bónuszokat is nyerhetnek, valamint olyan exkluzív lehetőségeket, mint a token-visszavásárlás és -égetés, valamint a staking.

A jelenlegi szakaszban 25%-os kedvezménnyel a ScapesMania tokenek potenciálisan meggyőző lehetőséget kínálnak.

A következő értékesítési szakaszok kibontakozásával az ár várhatóan emelkedni fog, így a korai vásárlóknak jelentős nyereségre nyílik lehetőségük.

Minden érdeklődőnek tanácsos minél előbb beszállni.

>>> Csatlakozzon az előértékesítéshez kedvezményes áron a hivatalos oldalon <<<

Polygon

Csatlakozzon a ScapesMania-hoz, és szabadítsa fel a még nagyobb nyereség lehetőségét az UNS262 kóddal!

Szerezzen több ScapesMania tokent ugyanazzal a költségvetéssel, köszönhetően a tekintélyes 10%-os bónusznak.

Az ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess!

Írja be az UNS262 kódot egy speciális mezőbe, miközben tokeneket vásárol a weboldal tagsági területén.

Következtetés

A hálózati aktivitás némi ingadozása ellenére a Polygon (MATIC) általános egészségi állapota és növekvő felhasználói bázisa erős jövőbeli potenciálra utal.

Másrészt a ScapesMania, a kriptográfiai színtér új szereplője, ígéretes projektjével és előértékesítési szakaszbeli ajánlatával gyorsan felhívja magára a figyelmet.

Egyedülálló, játékkal kapcsolatos alapötlete, jelentős közösségi média hype-al és vonzó tokenomikával kombinálva potenciálisan jövedelmező lehetőségként pozícionálja a korai támogatók számára.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania


Kattints ide, hogy hozzájuss a részletes ismertetőhöz, amelyből megtanulhatod a tőzsdei kereskedés alapjait a TradingView használatával!


SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!