20 milliárd dollárra nőtt a Grayscale vagyona

-

A bitcoin árfolyamának felrobbanásával 20 milliárd dollár fölé nőtt a Grayscale vagyona.
A Grayscale vagyonkezelő 20 milliárd dolláros vagyonnal zárhatja a 2020-as évet. A vagyonkezelő, melynek részvénye lehetővé teszi a kriptopénzekkel való kereskedést a tőzsdén, 2020 óta megtízszerezte vagyonát.

„Újabb tízszerezést 2021-ben. Boldog új évet mindenkinek!” – írta Barry Silbert vezérigazgató.


A Grayscale vagyonának legnagyobb része, mintegy 17,4 milliárd dollár a Grayscale Bitcoin alapjában volt.
A bitcoin árfolyam-emelkedése nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Grayscale vagyona még tavaly átlépte a 20 milliárd dollár. Szilveszterkor újabb csúcsot döntött meg a bitcoin a 29.000 dolláros árfolyamával.
Az egyik legmeglepőbb siker a Grayscale XRP-vásárlása volt, mivel a kriptopénz értéke hatalmasat zuhant, miután az SEC pert indított az azt kibocsátó Ripple vezetői ellen.
A Grayscale XRP-vagyona 35,65 millió dollárról 38,88 millió dollárra növekedett, mivel vásárlásuk óta a zuhanás ellenére mégis 2 centes profitban van az XRP árfolyama.
Így működik a Grayscale alapja: magánbefektetők sok pénzt tesznek az alapba, mellyel a Grayscale kriptopénzt vásárol.

Ezt követően a Grayscale a tőzsdén listázza a vagyonalapot, és a részvényárfolyam követi a kriptopénz árfolyamát, bizonyos felárral.
A Grayscale bitcoinalap jelenleg 17%-os felárat számol fel, a litecoinalap pedig elképesztő, 2378%-os felárral fut.
A Grayscale alapjának nagy előnye, hogy a tőzsdére rakja a kriptopiacot, amely hasznos lehet azoknak, akik adómentes fiókokról kereskednek.
A Grayscale második legnagyobb alapja Ethereum-alapú, ebben 2,175 milliárd dollár csücsül.

Olvastad már? Rekordmagasan az ETH-tárcák száma

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!