10000 dolláros ETH-árfolyamot várnak

-

A kriptoiparban is jól ismert nagybefektető, Chris Burniske nemrégiben úgy nyilatkozott a Twitteren, hogy akik nagyobb áresésre várva eddig nem vásároltak be, azok lehet, hogy lemaradtak a hajóról.

Burniske szerint minden adott ahhoz, hogy az Ethereum egy hosszabb távú emelkedő trendbe lépjen, és ezt meg is osztotta a több százezer Twitteres követőjével.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

10000 dolláros árfolyamot vár, ez pedig a jelenlegi árszinteket figyelembe véve több, mint 400%-os erősödést jelentene.

„A kritizálók már 1 dollárnál is utálták az ETH-t, és ugyanígy tettek 10, 100, és 1000 dollárnál is, és az adatok sem győzték meg őket. Hát viszlát, majd találkozunk 10 ezernél!”

10000 dollár két éven belül?

Burniske szerint a kriptopiaci kilátások alapján egyértelmű, hogy kisebb-nagyobb visszahúzódások még lehetnek, de drasztikus zuhanásra már nagyon kicsi az esély a közeljövőben.

Nézetei szerint minden adott egy igazi kripto-ralihoz a piacon.

„Egyértelműen vannak korrekciók, de ha hatalmas likvidációkra vár valaki, brutális áresésekkel, akkor lehet, hogy arra a következő ciklus aljáig kell várni. A tavaly év vége mindenkin nyomot hagyott, és most mindenki pesszimista, medvés a hangulat. De jön az emelkedés, ott találkozunk, hölgyeim és uraim!”

Burniske nem hagyta szó nélkül a közelmúltbeli szabályozói megmozdulásokat sem, amelyeket például a Binance ügyében folyó hatósági eljárások kapcsán láthattunk.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

De a befektető elmondása alapján a negatív reklám is reklám, és ingyen kerül be a hírekbe a kriptoipar.

„A központi banki digitális valuták, a CBDC-k már a fejlesztések végső fázisában vannak, a kormányok be akarják vezetni ezeket, és pont most kerül a hatóságok célkeresztjébe a kriptoipar. Ez nyilván nem véletlen egybeesés. Azok a rendszerek, amelyek ellenállóak, így is virágozni fognak, szóval valójában meg kellene köszönnünk az ingyen reklámot.”

zeta

Olvastad már? A Bitcoin fehér könyv már 43 különböző nyelven érhető el

Forrás: dailyhodl.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!