Zajlanak az események a Bitcoin ETF körül

-


Vendégbejegyzés


Amint a BlackRock elment az ETF-kérelem ügyével kapcsolatos SEC (amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet) találkozóra, a Bitcoin máris túlszaladt a 38.000 dolláros határon.

Mivel a jóváhagyás esélyei kimondottan nőttek, ezzel párhuzamosan a Bitcoin ETF Token ICO-ja is átugrotta az 1,91 millió dolláros platót.

Ha valaki szeretne hasznot húzni a tőzsdén kereskedett alapok (ETF) témaköréből, tudnia kell, hogy erre jelenleg a Bitcoin ETF Token a lehető legjobb befektetési eszköz.

A cikk írásának pillanatában 0,0060 dollárért kínált $BTCETF token most a 6. szakaszánál tart, és még négy szakasz van hátra.

Sajnos a kriptopiac viszonylagos éretlenségét jelzi az, hogy a téves kriptohíreket sokan elhitték (a fáma a BlackRock spot Bitcoin ETF-ének elfogadásáról, és a spot XRP ETF kibocsátásáról szólt), mégis hasznos momentumnak számít, mert érdemes volt ráébredni arra, hogy a bikák már javában beköszöntek a színtérre.

A BlackRock és a SEC múlt hét elején megtörtént találkozója feldobta a piacot, és ugyan a november 24-én észlelt 38.200 dolláros csúcs kissé alászállt, akkor nagyon nagyot szólt.

 

Forrás: CoinMarketCap

Hester Peirce, a SEC biztosa egyenesen így nyilatkozott: „…nincs okunk arra, hogy útját álljuk egy spot bitcoin ETF-nek”.

Nagyon úgy tűnik, hogy a digitális eszközök végre elérkeztek egy új aranykorszak küszöbére, amelyre a szabályozók uralma, valamint a könnyű és biztonságos kereskedés a jellemző.

Erre utal a Binance-nek, és ex vezérigazgatójának, CZ-nek az ügye is, mely során kénytelenek 4,3 milliárd dolláros büntetést fizetni.

A Bitcoin ETF Token kész ügyesen meglovagolni a Bitcoin spot ETF FOMO hullámát 

Mivel útközben a Bitcoin ETF kérelmek száma 12-re nőtt, így ez a legjobb esélyünk arra, hogy kihasználjuk a bevezetés körüli izgalmas időszakot.

A Bitcoin ETF Token ($BTCETF) azokért lett létrehozva, akik nyereségre vágynak a spot Bitcoin ETF körüli őrületből.

Az Ethereum blokklánccal bíró $BTCETF Token a spot Bitcoin ETF minden fontos mérföldkövéből profitot sajtol ki, kezdve a jóváhagyástól és a bevezetéstől egészen a 100. 000 dolláros BTC árfolyamig.

Attól a mérföldkőtől kezdve pedig, amikor az ETF-et engedélyezik, minden egyes mérföldkő elérésekor a tranzakciós adó 1%-kal csökken, a tokenkészlet 5%-a (mintegy 105 millió token) pedig elégetésre kerül.

A BTCETF listázását követően minden tranzakciót követi majd az automatikus égetés mechanizmus. Mindez együttesen jelentősen szűkíti a kínálatot.

Ezek a mechanizmusok a Bitcoin ETF növekedési útjához passzoló, erős kriptoportfóliókat kínálnak a $BTCETF Token tulajdonosai számára. 

A szabályozási frontot érintő, Binance tőzsdével kapcsolatos események pozitív hatással voltak a piac egészére.

Mindenképpen bizakodásra ad okot, hogy az amerikai pénzügyi hatóságoknál betelt a pohár, és ezentúl minden kriptotőzsdétől keményen megkövetelik a hatályos törvények betartását.

Az Igazságügyi Minisztérium közölte a SEC-kel,  és a befektetőkkel, hogy a manipulatív kereskedési tevékenységeket végző helyszínek, amennyiben rajtuk áll, a kihalás szélére kerülnek.

Csak két választás van: a követelményeknek való megfelelés céljából a tőzsdék regisztrálnak a hatóságoknál, vagy nem, és kiszorulnak az üzleti életből.

Ennek a lépésnek hatalmas következményei vannak a piac jövőbeli növekedési kilátásaira.

Amikor engedélyezik az ETF-eket, a vagyonkezelők és pénzügyi tanácsadók képesek lesznek arra, hogy egyszerűen és megfelelő szabályozás mellett vásároljanak az ügyfeleik nevében Bitcoint.

A Bloomberg Intelligence 100 milliárdos piacot jósol a Spot Bitcoin ETF-nek

A valóság az, hogy az Egyesült Államokban a pénzügyi tanácsadók gyakorlatilag több trillió dollárnyi befektetést irányítanak az ügyfeleik nevében. Nem csoda, hogy a Bloomberg Intelligence jóslata alapján mindössze idő kérdése, hogy a spot Bitcoin ETF-ek piacának értéke elérje a 100 milliárd dollárt.

A Bloomberg jelentése szerint az általa meginterjúvolt alapkezelők és tanácsadók már most kaptak spot Bitcoin ETF-ekkel kapcsolatos megkereséseket az ügyfeleiktől.

Példának okáért a floridai székhelyű Summit Wealth-től Jeff Janson így nyilatkozott:

„Úgy érzem, hogy puskacsőbe nézünk, amikor a SEC végre meghozza a jóváhagyási döntést”.

Nem csoda, hogy így nyilatkozott, hiszen cége nagyjából 550 millió dollárt kezel. Janson meg van győződve arról, hogy jelentős intézményi szintű érdeklődésre számíthatnak majd. 

A Galaxy Digitals arról számolt be, hogy hozzájuk eddig már 300 befektetési szakembertől érkezett kérdés a spot Bitcoin ETF eszközök allokációjával kapcsolatban.

Amennyiben nincs pénzügyi tanácsadód, úgy is dönthetsz, hogy befektetsz a Bitcoin ETF Tokenbe, csak csatlakoztass egy finanszírozott kriptotárcát az előértékesítéshez.

A Tether lehet a következő nagy eleső?

Az első számú tőzsde, a Binance leleplezése után még több szürke terület tűnik el a piacról. Mivel a befektetők legnagyobb ellensége a bizonytalanság, üdvözlendőek az ezt megszüntető eljárások.

Ki tudja, lehet, hogy az amerikai hatóságok legközelebb a Tether ellen lépnek fel vasököllel.

Mivel a Tether a legnépszerűbb stabilcoin kibocsátó, fontos szerepet tölt be a kriptokereskedési rendszerben.  

Amióta nagy volumenű a kriptókkal való kereskedelem, az USDT (Tether) mintegy rámpaként védi a nem aktívan kereskedett pénzeszközök értékét.

A Tether 1:1 arányban készpénzzel vagy készpénzzel egyenértékű eszközökkel kerül fedezésre, bár megsúgjuk, hogy ennek a fedezetnek a mértéke mindig is vita tárgyát képezte.

Októberben Cynthia Lummis amerikai szenátor azt találta mondani, hogy a DOJ-nek bizony már nem kellene tovább várnia a Binance és a Tether elleni vádemeléssel. Ő egyébként a történtekben a SEC-et, és végrehajtási intézkedéseinek módját látja hibásnak.

A Binance sorsa már megpecsételődött, lehet, hogy az amerikai kormányzati ügyészek a Tether-t szemelték ki következő “áldozatnak”?

A helyzet az, hogy a Tether stabilecoinját fedező eszközöket mindeddig még nem ellenőrizték hivatalosan.

Ez egy rendkívül nehezen fenntartható helyzet, főleg, mivel a a stabilcoinok kibocsátásának üzletágába valószínűleg a BlackRock és más piaci szereplők is szeretnének beszállni.

Lehetséges, hogy a Tether talán még idejében, proaktív módon megegyezik az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumával (DOJ).

A Tether stabilcoin tisztázása talán a kriptopiacok utolsó jelentős szabályozási bizonytalanságának megszüntetése lenne, és tény, hogy sokkal egészségesebbé tenné a kriptopiacot. 

Ezzel egy újabb  akadály tűnne el a spot Bitcoin ETF jóváhagyásának útjából, és árfolyamnövelő hatással volna a Bitcoin ETF Tokenre.

Nézd meg a Bitcoin ETF Token előértékesítését

A bikás BTCETF kriptovaluta most 139%-os APY-t kínál

 

A $BTCETF tokenek az előértékesítésük kellős közepén tartanak, és a cikk írásakor 139%-os hozammal (APY) kecsegtetnek.

Mindeddig több mint 189 millió BTCETF tokent kötöttek le okosszerződésekben, ami ennek a passzív jövedelmi forrásnak a népszerűségét dicséri.

A jutalmakat 5 év leforgása alatt osztják majd ki. Minden egyes ETH blokk 119 $BTCETF jutalmat hoz létre.

A 310.000 feliratkozóval bíró kriptós YouTuber Micheal Wrubel friss videójában azt fejtegeti, hogy szerinte mennyire bullish hangulatú a $BTCETF:

A 235 ezer feliratkozós Austin Hilton szerint a $BTCETF semmihez sem fogható, amit eddig láttunk. Végül pedig akad olyan kriptoelemző a YouTube-on, aki tízszeres hozamot ígér a Bitcoin ETF Token konyhájára annak tőzsdére való bevezetése után.

A Bitcoin láthatóan egy árrobbanás küszöbén áll, hiszen a spot Bitcoin ETF jóváhagyása után várhatóan még több pénz áramlik majd be a kriptopiacra. 

Az új Bitcoin ETF Token jelenleg az egyik legvonzóbb befektetési ajánlat, hiszen profitálni fog a spot Bitcoin ETF jóváhagyásából és elindításából.

Tekintsd meg a Bitcoin ETF Token előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!