Zajlanak az események a Bitcoin ETF körül

-


Vendégbejegyzés


Amint a BlackRock elment az ETF-kérelem ügyével kapcsolatos SEC (amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet) találkozóra, a Bitcoin máris túlszaladt a 38.000 dolláros határon.

Mivel a jóváhagyás esélyei kimondottan nőttek, ezzel párhuzamosan a Bitcoin ETF Token ICO-ja is átugrotta az 1,91 millió dolláros platót.

Ha valaki szeretne hasznot húzni a tőzsdén kereskedett alapok (ETF) témaköréből, tudnia kell, hogy erre jelenleg a Bitcoin ETF Token a lehető legjobb befektetési eszköz.

A cikk írásának pillanatában 0,0060 dollárért kínált $BTCETF token most a 6. szakaszánál tart, és még négy szakasz van hátra.

Sajnos a kriptopiac viszonylagos éretlenségét jelzi az, hogy a téves kriptohíreket sokan elhitték (a fáma a BlackRock spot Bitcoin ETF-ének elfogadásáról, és a spot XRP ETF kibocsátásáról szólt), mégis hasznos momentumnak számít, mert érdemes volt ráébredni arra, hogy a bikák már javában beköszöntek a színtérre.

A BlackRock és a SEC múlt hét elején megtörtént találkozója feldobta a piacot, és ugyan a november 24-én észlelt 38.200 dolláros csúcs kissé alászállt, akkor nagyon nagyot szólt.

 

Forrás: CoinMarketCap

Hester Peirce, a SEC biztosa egyenesen így nyilatkozott: „…nincs okunk arra, hogy útját álljuk egy spot bitcoin ETF-nek”.

Nagyon úgy tűnik, hogy a digitális eszközök végre elérkeztek egy új aranykorszak küszöbére, amelyre a szabályozók uralma, valamint a könnyű és biztonságos kereskedés a jellemző.

Erre utal a Binance-nek, és ex vezérigazgatójának, CZ-nek az ügye is, mely során kénytelenek 4,3 milliárd dolláros büntetést fizetni.

A Bitcoin ETF Token kész ügyesen meglovagolni a Bitcoin spot ETF FOMO hullámát 

Mivel útközben a Bitcoin ETF kérelmek száma 12-re nőtt, így ez a legjobb esélyünk arra, hogy kihasználjuk a bevezetés körüli izgalmas időszakot.

A Bitcoin ETF Token ($BTCETF) azokért lett létrehozva, akik nyereségre vágynak a spot Bitcoin ETF körüli őrületből.

Az Ethereum blokklánccal bíró $BTCETF Token a spot Bitcoin ETF minden fontos mérföldkövéből profitot sajtol ki, kezdve a jóváhagyástól és a bevezetéstől egészen a 100. 000 dolláros BTC árfolyamig.

Attól a mérföldkőtől kezdve pedig, amikor az ETF-et engedélyezik, minden egyes mérföldkő elérésekor a tranzakciós adó 1%-kal csökken, a tokenkészlet 5%-a (mintegy 105 millió token) pedig elégetésre kerül.

A BTCETF listázását követően minden tranzakciót követi majd az automatikus égetés mechanizmus. Mindez együttesen jelentősen szűkíti a kínálatot.

Ezek a mechanizmusok a Bitcoin ETF növekedési útjához passzoló, erős kriptoportfóliókat kínálnak a $BTCETF Token tulajdonosai számára. 

A szabályozási frontot érintő, Binance tőzsdével kapcsolatos események pozitív hatással voltak a piac egészére.

Mindenképpen bizakodásra ad okot, hogy az amerikai pénzügyi hatóságoknál betelt a pohár, és ezentúl minden kriptotőzsdétől keményen megkövetelik a hatályos törvények betartását.

Az Igazságügyi Minisztérium közölte a SEC-kel,  és a befektetőkkel, hogy a manipulatív kereskedési tevékenységeket végző helyszínek, amennyiben rajtuk áll, a kihalás szélére kerülnek.

Csak két választás van: a követelményeknek való megfelelés céljából a tőzsdék regisztrálnak a hatóságoknál, vagy nem, és kiszorulnak az üzleti életből.

Ennek a lépésnek hatalmas következményei vannak a piac jövőbeli növekedési kilátásaira.

Amikor engedélyezik az ETF-eket, a vagyonkezelők és pénzügyi tanácsadók képesek lesznek arra, hogy egyszerűen és megfelelő szabályozás mellett vásároljanak az ügyfeleik nevében Bitcoint.

A Bloomberg Intelligence 100 milliárdos piacot jósol a Spot Bitcoin ETF-nek

A valóság az, hogy az Egyesült Államokban a pénzügyi tanácsadók gyakorlatilag több trillió dollárnyi befektetést irányítanak az ügyfeleik nevében. Nem csoda, hogy a Bloomberg Intelligence jóslata alapján mindössze idő kérdése, hogy a spot Bitcoin ETF-ek piacának értéke elérje a 100 milliárd dollárt.

A Bloomberg jelentése szerint az általa meginterjúvolt alapkezelők és tanácsadók már most kaptak spot Bitcoin ETF-ekkel kapcsolatos megkereséseket az ügyfeleiktől.

Példának okáért a floridai székhelyű Summit Wealth-től Jeff Janson így nyilatkozott:

„Úgy érzem, hogy puskacsőbe nézünk, amikor a SEC végre meghozza a jóváhagyási döntést”.

Nem csoda, hogy így nyilatkozott, hiszen cége nagyjából 550 millió dollárt kezel. Janson meg van győződve arról, hogy jelentős intézményi szintű érdeklődésre számíthatnak majd. 

A Galaxy Digitals arról számolt be, hogy hozzájuk eddig már 300 befektetési szakembertől érkezett kérdés a spot Bitcoin ETF eszközök allokációjával kapcsolatban.

Amennyiben nincs pénzügyi tanácsadód, úgy is dönthetsz, hogy befektetsz a Bitcoin ETF Tokenbe, csak csatlakoztass egy finanszírozott kriptotárcát az előértékesítéshez.

A Tether lehet a következő nagy eleső?

Az első számú tőzsde, a Binance leleplezése után még több szürke terület tűnik el a piacról. Mivel a befektetők legnagyobb ellensége a bizonytalanság, üdvözlendőek az ezt megszüntető eljárások.

Ki tudja, lehet, hogy az amerikai hatóságok legközelebb a Tether ellen lépnek fel vasököllel.

Mivel a Tether a legnépszerűbb stabilcoin kibocsátó, fontos szerepet tölt be a kriptokereskedési rendszerben.  

Amióta nagy volumenű a kriptókkal való kereskedelem, az USDT (Tether) mintegy rámpaként védi a nem aktívan kereskedett pénzeszközök értékét.

A Tether 1:1 arányban készpénzzel vagy készpénzzel egyenértékű eszközökkel kerül fedezésre, bár megsúgjuk, hogy ennek a fedezetnek a mértéke mindig is vita tárgyát képezte.

Októberben Cynthia Lummis amerikai szenátor azt találta mondani, hogy a DOJ-nek bizony már nem kellene tovább várnia a Binance és a Tether elleni vádemeléssel. Ő egyébként a történtekben a SEC-et, és végrehajtási intézkedéseinek módját látja hibásnak.

A Binance sorsa már megpecsételődött, lehet, hogy az amerikai kormányzati ügyészek a Tether-t szemelték ki következő “áldozatnak”?

A helyzet az, hogy a Tether stabilecoinját fedező eszközöket mindeddig még nem ellenőrizték hivatalosan.

Ez egy rendkívül nehezen fenntartható helyzet, főleg, mivel a a stabilcoinok kibocsátásának üzletágába valószínűleg a BlackRock és más piaci szereplők is szeretnének beszállni.

Lehetséges, hogy a Tether talán még idejében, proaktív módon megegyezik az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumával (DOJ).

A Tether stabilcoin tisztázása talán a kriptopiacok utolsó jelentős szabályozási bizonytalanságának megszüntetése lenne, és tény, hogy sokkal egészségesebbé tenné a kriptopiacot. 

Ezzel egy újabb  akadály tűnne el a spot Bitcoin ETF jóváhagyásának útjából, és árfolyamnövelő hatással volna a Bitcoin ETF Tokenre.

Nézd meg a Bitcoin ETF Token előértékesítését

A bikás BTCETF kriptovaluta most 139%-os APY-t kínál

 

A $BTCETF tokenek az előértékesítésük kellős közepén tartanak, és a cikk írásakor 139%-os hozammal (APY) kecsegtetnek.

Mindeddig több mint 189 millió BTCETF tokent kötöttek le okosszerződésekben, ami ennek a passzív jövedelmi forrásnak a népszerűségét dicséri.

A jutalmakat 5 év leforgása alatt osztják majd ki. Minden egyes ETH blokk 119 $BTCETF jutalmat hoz létre.

A 310.000 feliratkozóval bíró kriptós YouTuber Micheal Wrubel friss videójában azt fejtegeti, hogy szerinte mennyire bullish hangulatú a $BTCETF:

A 235 ezer feliratkozós Austin Hilton szerint a $BTCETF semmihez sem fogható, amit eddig láttunk. Végül pedig akad olyan kriptoelemző a YouTube-on, aki tízszeres hozamot ígér a Bitcoin ETF Token konyhájára annak tőzsdére való bevezetése után.

A Bitcoin láthatóan egy árrobbanás küszöbén áll, hiszen a spot Bitcoin ETF jóváhagyása után várhatóan még több pénz áramlik majd be a kriptopiacra. 

Az új Bitcoin ETF Token jelenleg az egyik legvonzóbb befektetési ajánlat, hiszen profitálni fog a spot Bitcoin ETF jóváhagyásából és elindításából.

Tekintsd meg a Bitcoin ETF Token előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!