A Bybit kriptotőzsde öt éves lesz, és átlépi a 20 millió felhasználót

-

A világ egyik legnépszerűbb kriptotőzsdéjeként a Bybit több tucatnyi ország kereskedőinek nyújtja szolgáltatásait.

Profi szintű szolgáltatást kínál, ahol a kripto befektetők és kereskedők ultragyors order matching motorral, 24/7 ügyfélszolgálattal és többnyelvű közösségi támogatással találkozhatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bybit ötéves fennállását ünnepli elképesztő felhasználói létszám mérföldkővel

A csapat hivatalos közleménye szerint a Bybit, a világ három legjobb kriptopénz tőzsdéje, átlépheti a 20 millió csatlakozott felhasználó számát.

Ez a mérföldkő a platform decemberben ünnepelt ötödik évfordulójának előestéjén valósulhat meg.

A Bybit megalakulása óta innovatív kereskedési megoldásokat, felhasználóbarát felületeket és 24/7 ügyfélszolgálatot kínál több nyelven.

A több mint 20 millió regisztrált felhasználó elérése a globális kereskedőközösség Bybit-be vetett bizalmáról tanúskodik.

Jelenleg a tőzsde spot és határidős kereskedési szolgáltatásokat, P2P csereeszközöket, kripto-fiat konverziót, copy tradinget, kölcsönöket, DeFi modult és még sorolhatnánk.

2023 novemberében a Bybit „AA” minősítést ért el a CCData legújabb kriptotőzsdei benchmark jelentésében.

A tőzsdét mind a spot, mind a derivatív kategóriában is megemlítették.

A társalapító és vezérigazgató Ben Zhou izgatott a platform legújabb, megszerzett mérföldköve és a lehetőségek iránt, amelyeket a Bybit minden ügyfele számára megnyit:

A Bybit biztonságos, rendkívül hatékony kriptoközpontként bizonyított. A 20 millió regisztrált felhasználó elérése számunkra nem csak egy szám; ez egy olyan közösség hitét és lelkesedését jelképezi, amely hisz a kriptóban rejlő lehetőségekben és bízik a Bybit-ben, mint preferált platformjában.

Emellett a Traders Union közösség a „Legjobb kriptotőzsde” címet is elnyerte.

Új mérföldkövek a megfelelés és a közösségfejlesztés terén

A Bybit gyors növekedését a kriptopiacon belüli folyamatos innovációnak tulajdonítja, beleértve a mesterséges intelligencia alapú kereskedési botok, egy kifinomult opciós piac és egy virágzó copy trading közösség bevezetését.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az óvatos kockázatkezelés és a fokozott AML-megfelelőség lehetővé tette a Bybit számára, hogy engedélyeket szerezzen az Egyesült Arab Emírségekben, Kazahsztánban és Cipruson, még az egyre növekvő szabályozási ellenségeskedés közepette is.

A vállalat emellett büszke partnere lett a Forma-1 uralkodó konstruktőri és versenyzői bajnokának: az Oracle Red Bull Racing csapatnak.

bybit

Olvastad már? Bybit: Egy világszínvonalú kripto-derivatíva tőzsde

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!