A Bybit kriptotőzsde „AA” minősítést kapott

-

A Bybit mind a spot, mind a származtatott ügyletek szegmensében a legjobb minősítést kapta, így a Web3 egyetlen központosított tőzsdéjeként mindkét kategóriában „AA” minősítést szerzett.

Ez a státusz a nagy teljesítményű központosított tőzsdék számára a legrangosabbak közé tartozik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bybit, az spot és származtatott kriptokereskedelem Tier-1 platformja bejelentette, hogy „AA” minősítést ért el a CCData Crypto Exchange Benchmark Report legfrissebb jelentésében.

A platformot mind az spot, mind a származtatott tőzsdei besorolásokban megemlítik.

A CCData átfogó Exchange Benchmarkja kulcsfontosságú eszközként szolgál a központosított és decentralizált tőzsdék teljesítményének és kockázatkezelési képességeinek értékeléséhez.

A Bybit eredménye a piaci részesedésének következetes növekedése után született, ami tükrözi a dinamikus változásokat és a szigorított szabványokat, amelyek a sikerhez vezettek.

Általánosságban ez a rangsor a felhasználói élmény, a biztonság, a sebesség, a funkciókban gazdag eszközrendszer és a kereskedési teljesítmény tekintetében a legszigorúbb követelményeket tükrözte.

Emellett az „AA” státusz a legnépszerűbb kripto joghatóságok jogszabályainak való szabályozási megfelelés szimbóluma.

Ben Zhou, a Bybit társalapítója és vezérigazgatója kiemeli a mérföldkő jelentőségét platformja marketing- és technikai stratégiái szempontjából:

Megtiszteltetés számunkra, hogy „AA” minősítést kaptunk a CCData mérvadó Exchange Benchmarkjában. Ez egy jelentős elismerés, amely megerősíti elkötelezettségünket a legmagasabb szintű biztonsági és szabályozási megfelelőség fenntartása mellett.

Korábban, 2023 júliusában a Bybit megkapta a „Legjobb kriptopénz tőzsde” státuszt a Traders Union közösségtől.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Mindössze hét CEX-nek sikerült „AA” címkét kapnia

A kutatás szerzői azt is jelezték, hogy a résztvevők átlagos pontszáma 51,0-ról 52,3-ra nőtt, ami a szolgáltatások növekvő ipari szabványait tükrözi.

Ugyanakkor csak hét központosított platform, köztük a Bybit kapta meg a „AA” jelzést a 2023-as jelentés szerzőitől.

Ez a besorolás a Bybit-et az újoncok és a profik számára is elsőrangú tőzsdeként ismeri el, meghaladva a CCData elfogadható kockázatra vonatkozó küszöbértékét.

Olvastad már? Az XRP szabályozói jóváhagyást kap Dubajban a SEC-harc közepette

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!