70%-ot ugrott a Gorilla mém érme, a szakértők szerint mégis a Meme Kombat lehet az új PEPE

-


Vendégbejegyzés


Az újonnan listázott mémérme, a Gorilla, viharszerűen hódítja meg a piacot, miután egy nap alatt több mint 70%-ot emelkedett.

Bár azóta egy korrekción ment keresztül, a héten még mindig 237%-os emelkedést mutat.

Ez elemzőket arra késztette, hogy elmondják véleményüket és megtippeljék mi várhat erre az új érmére.

A kereskedők többsége azonban a Meme Kombatra figyelnek jobban, miután az MK az előértékesítés során máris több, mint 2,1 millió dollárnyi tőkét gyűjtött be.

Az elemzők 5x-et jósolnak a Gorilla Tokennek

A Gorilla a cikk írásakor 0,001165 dolláron állt, ami 61%-os csökkenést jelent a 0,003218 dolláros csúcsárhoz (ATH) képest. 

Bár azóta korrekcióra került sor, ez az áremelkedés jól mutatja a Gorilla robbanékony természetét, ami a héten elért több mint 200%-os árfolyam-emelkedésben is megmutatkozik.

A DeeZzow nevű elemző nemrég azt jósolta, hogy a Gorilla következő piaci célértéke 5 millió dollár lehet.

A Gorilla jelenleg 900 ezer dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, ami több mint 5-szörös növekedésnek ad teret a cél eléréséhez.

Gorilla

A DeeZzow bikás jóslatában a projekt közössége is egyetértett, és a Gorrila csapata arra is rámutatott, hogy az érme a DEXTool trending listájára is felkerült.

Gorilla

A Gorilla berobbanásának oka, hogy több szeretne lenni, mint egy sima mém érme. Számos élvonalbeli DeFi eszközt tartalmaz, mint például egy DEX-et, egy IDO launchpadot, egy NFT gyűjteményt és cross-chain swap funkciót.

Emellett ígéretes ütemtervvel rendelkezik, amely főleg a marketingre és az ökoszisztéma bővítésére összpontosít.

A csapat bejelentette rövid távú terveit is, amelyek a tőzsdei listázásokra, valamint az influencerekkel és a kulcsfontosságú véleményvezérekkel való partnerségeken keresztül történő ismertségnövelésre összpontosítanak.

Ennek ellenére fontos figyelembe venni, hogy a Gorilla már most korrekción megy keresztül.

A DeFi ökoszisztéma kiépítésére tett erőfeszítései ellenére az összes eszköze már megfelelően elérhető a piacon, vagyis nem szolgál valódi célt. Ez azt jelzi, hogy a felfelé ívelése korlátozott lehet, és a hype lecsenghet.

Másrészt az új mém érmét keresztező GambleFi projekt, a Meme Kombat, egy úttörő új felhasználási lehetőséget kínál amire az elemzők szerint 10-szeres megtérülés várhat.

A Meme Kombat GambleFi mém érme már 2,1 millió dollárt gyűjtött és 443%-os lekötéses hozamot kínál

A Meme Kombat egy ígéretes új projekt, amely az előértékesítés során több mint 2,1 millió dollárt gyűjtött össze. A trendi kriptó ötvözi a mém érmék vírusos vonzerejét a feltörekvő kriptokaszinó trenddel, ami arra készteti az elemzőket, hogy izgalmas előrejelzéseket készítsenek.

A Meme Kombat lényegében lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szerencsejátékot játszanak a népszerű mémérme-karakterek közötti, a mesterséges intelligencia által generált csaták kimenetelére.

Rendszeresen új szezonok jelennek meg, amelyek az iparág legtrendibb új figuráit tartalmazzák majd, új harcmodulokkal és jutalmakkal együtt.

Jacob Bury kripto szakértő szerint a Meme Kombatra 10-szeres robbanás várhat az előértékesítés után.

Bury a szilárd felhasználási esetre, a lenyűgöző tokenomikára, a doxxolt csapatra és a meme érmék vonzerejére hivatkozik, mint okokra, amelyek miatt az érme berobbanhat. Sőt, az elemző korábban a Meme Kombatot a „következő Pepe érmének” nevezte.

Eközben a Youtuber Crypto Boy nemrég „100x előértékesítési projektnek” bélyegezte a projektet. Bár a potenciálját még meg kell nézni, a jelenlegi parabolikus piaci körülmények, a lebilincselő felhasználási esettel és a szilárd fundamentumokkal kombinálva mind fényes jövőre utalnak.

Jacob Bury elemzése szerint a Meme Kombat potenciáljának egy másik tényezője, hogy egy doxxolt és KYC-elt csapattal büszkélkedhet.

Ez jelentős előny más meme coin projektekkel szemben, amelyeket gyakran kritizálnak az átláthatóság és a biztonság hiánya miatt.

Jelenleg a Meme Kombat előértékesítésének ára 0,214 dollár, de a vásárlóknak gyorsan kell cselekedniük, mivel az ára kevesebb, mint 4 napon belül 0,225 dollárra emelkedik.

Megnézem a Meme Kombat oldalát

Ez is érdekelhet: 

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!