Az első nemzetközi kriptobankolási konferencián felszólalt a XIXOIO vezérigazgatója is, aki egy nagyon érdekes terméket szeretne bevezetni a cseh piacon – lehetővé tenné a cégek tokenizálását. Hogyan működhet? Miért szeretnék az ICO-k helyett az IPCO-k útját járni?

Vegyél részt promóciós játékunkban, és vidd el a több mint 20.000 forint összértékű nyeremények egyikét!

 

Mi a XIXOIO célja?

A talán kínainak hangzó, de egyébként a szomszédban fejlesztett projektnek olyan összetevői vannak, amely segíthet a már működő cégek vagyonának tokenizálásában.

Ennek köszönhetően új finanszírozási utak nyílnak meg a vállalatok előtt. A befektetők aztán olyan tokeneket kapnak, amely nemcsak ígéret (mint az ICO-k esetében), hanem valódi vagyont képvisel.

Jobb az IPCO?

Az IPCO lényegében az ICO és IPO előnyeinek összefésüléseiből született meg. A tokeneket ugyanúgy árusítják, mint az ICO-k esetében, viszont létező cégek valódi értékeivel fedezik majd.

Az adott cég által eladott pénzeszközöket egy bank fogja tárolni, és aszerint szabadul majd fel, hogy a vállalat mennyire teljesítette azt a tervét, amelyet a befektetői támogattak.

Nem kapják meg tehát rögtön a teljes összeget, ezért kis lépésekben kell haladniuk azon elképzelésük felé, amelyért a pénzt kapják. Ezzel a befektetők jóval nagyobb védettséget élveznek majd mint eddig. Jó lett volna, ha valami hasonló működött volna az ICO-k esetében is…

Az első tokenizálás

Richard Watzke, vezérigazgató a konferencián tartott előadásán azt állította, hogy az első céget egy éven belül tokenizálják majd. Figyelmesen követjük hát majd a kezdeményezés alakulását.

Mi személy szerint szurkolunk nekik, hogy mindez tényleg megvalósulhasson.

Csehország újra bebizonyította, hogy vezető kriptonagyhatalomnak számít: a Slush Pool, a Trezor, a Paralelná Polis után most itt a következő lehetőség, hogy megerősítsék a kriptovilágban elfoglalt világviszonylatban is úttörőnek számító pozícióját. Az itt felsoroltak már bebizonyították, hogy hatalmas lehetőségek rejlenek bennük. Hogy ez a XIXOIO-nak is sikerül-e, nos, idővel kiderül.

Forrás: kryptomagazin.sk

 

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép estéd!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!