Visszaszámlálás a Bitcoin feleződéséig! Szerezd meg ezt a 4 tokent, mielőtt a kriptopiac felrobban!

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacokon készülnek a Bitcoin tervezett feleződését követő várható megugrásra még ebben az évben.

A történelem azt sugallja, hogy a Bitcoin feleződését követően egy bikapiac fog következni, ezért a szakértők felmérik, hogy mely érmék fognak valószínűleg áttörést elérni a kriptopiacon.

A szakemberek a Meme Moguls, a SEI, a Celestia és az Injective érméket tartják a négy legvalószínűbb érmének, melyek valószínűleg parabolikusan emelkedni fognak, így a Bitcoin feleződése előtt a befektetők számára felkapottá válnak.

Meme Moguls (MGLS): Az internetes mémkultúra találkozik a tőzsdei nyereséggel

A Meme Moguls jelenleg a kriptó előértékesítési szakaszában van, mégis már most a paraván fölé emeli a nevét, mint olyan kriptó, amelyet érdemes figyelni a Bitcoin feleződés eseménye előtt.

A mémérmék változékony világába belépve a Meme Moguls az internetes mémek könnyed és szórakoztató kultúráját egy új, átfogó kriptokereskedési platformmal ötvözve igyekszik eligazodni a káoszban.

A Meme Moguls célja, hogy a kripto befektetés egy sokkal elérhetőbb területté váljon azáltal, hogy számos különböző elemet vegyít egy virágzó és széleskörű ökoszisztémát hoz létre.

A Meme Moguls az ökoszisztémán belül a felhasználóknak kaszinót kínál a mém alapú játékokhoz, kriptotőzsdét a digitális eszközökkel való kereskedéshez, metaversenyplatformot a kriptó stakinghez és blokkláncbányászathoz, lehetőséget a likviditási poolokhoz való csatlakozásra, és versenyképes kereskedési élményt a fantázia kereskedési versenyeken keresztül.

A Meme Moguls már több mint 2,2 millió dollárnyi likviditást gyűjtött össze a gyorsan fogyó ICO-ja során, vagyis ez az egyik olyan projekt, amely a Bitcoin felezési esemény lezárulása után idén várhatóan szárnyalni fog a kriptopiacon.

Sei (SEI): EVM integráció folytatja ennek a blokkláncnak az evolúciós útját

A Sei egy olyan blokkláncszolgáltató, amely nemrég frissítette a platformját v2.0-ra, és teljes mértékben integrálta az Ethereum Virtual Machine-t (EVM).

A lépés azt jelenti, hogy a fejlesztők Ethereum-kompatibilis dAppokat építhetnek a Sei platformon, hogy javítsák az interoperabilitást és bővítsék a Sei ökoszisztémát,

Ez a frissítés stratégiailag úgy lett megtervezve, hogy több Ethereum-barát fejlesztőt vonzzon a Sei fejlesztési területére, miközben lehetővé teszi komplex DeFi alkalmazások építését, a kiváló cross-chain funkcionalitásnak köszönhetően.

Az egyéb fejlesztések révén megnövekedett tranzakciós sebesség és jelentősen csökkentett díjak.

Az Ethereum kiemelkedő biztonságát és alapteljesítményét kihasználó Sei lépése a kriptopiac potenciális nagy mozgatórugójává teszi, és minden olyan befektető számára, aki a Bitcoin feleződése előtt diverzifikálni szeretné portfólióját, erősen megfontolandó a vásárlás.

Celestia (TIA): Blokklánc-innovátor, amely a Holdat célozza meg

A Celestia az égitest nevével összhangban a csillagok felé törekszik a natív TIA token által támogatott innovatív blokklánc megoldásával.

A Celestia lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy egyedi Web3 megoldásokat hozzanak létre, áttörve a blokklánc technológia által támasztott hagyományos korlátokat a platform decentralizált blokklánc indítóállványának köszönhetően.

A Celestia egyedi kínálatának kulcsa a moduláris skálázhatóság, amely hatalmas potenciált szabadít fel a fejlesztők számára, amelyet kiaknázhatnak.

Azáltal, hogy a tranzakciók befejezését kivonja a konszenzusmechanizmus protokolljaiból, a Celestia korlátlan növekedést tesz lehetővé blokkláncán anélkül, hogy a teljesítmény csökkenne.

Ez az ambíció nem jár problémamentesen. A korlátlan növekedéssel megnövekedett biztonsági kihívások is járnak, és folyamatos éberségre van szükség a lehetséges fenyegetések elleni védelem érdekében.

Ez a platform továbbra is elkötelezett a potenciális biztonsági fenyegetések elhárítása mellett, hogy a fejlesztők felfedezhessék a dAppok végtelen lehetőségeit ezen az élvonalbeli blokkláncplatformon.

Ezek mind a Celestia-t az egyik legjobb érmének jelölik, amely idén áttörést hozhat a kriptopiacokon.

Injective (INJ): DeFi platform cross-chain likviditással

Az Injective egy decentralizált DeFi hálózat, amely a Cosmos blokkláncra épül.

A Cosmos kiváló SDK-it kihasználva az Injective a Cosmos eredendő és jól bevált interoperabilitását kihasználva egy átfogó ökoszisztémát hoz létre, amely a kereskedési lehetőségek széles skáláját támogatja.

A futures és derivatív kereskedéstől kezdve a margin call létrehozásáig az Injective a kriptopiacon elérhető egyik legnagyobb és legjobb ökoszisztémaként pozícionálja magát az innovatív és átfogó kereskedési élmény érdekében.

A piaci tőkeértékelés alapján az Injective jelenleg a top 30 kriptopénz között van, több mint 3,2 milliárd dolláros összértékeléssel, és a 2024-es évet fényesen kezdte, a december 12-i 22,33 dollárról a jelenlegi, január eleji írás időpontjában 39,03 dolláros értékre emelkedett, ami közel 75%-os növekedést jelent.

A Google Cloud CloudHub és a Dagora NFT piactérrel való jövőbeli integrációval, amelyet már bejelentettek, az Injective felfelé ívelő pályája jóval 2024-ben is folytatódni látszik, még a Bitcoin feleződése előtt.

Következtetés

A 2024-es év számos kriptovaluta pozitív árfolyam-akcióval kezdődött a tervezett Bitcoin felezési esemény előtt, amely után a kriptopiacok várhatóan bikafutamot indítanak.

A fentebb kiemelt négy kriptó mindegyike jónak ígérkezik.

A négy közül a Meme Moguls és az átfogó DeFi ökoszisztémája, amely a mémkultúrát a kereskedési szakértelemmel ötvözi, úgy tűnik, hogy potenciálisan 100-szoros hozamot hozhat, köszönhetően az egyedi felhasználási esetnek és a magas szintű innovációnak.

kriptopiac

További információk a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!