Cardano (ADA) technikai elemzés 02.13.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) február 7. és 11. között 19,16%-kal emelkedett.

Az azóta eltelt időben a bikás árfolyam-akció megakadt, mivel a vevők egy vastag ellenállásba ütköztek.

A bikás Bitcoin (BTC) ellenére az ADA mögötti vásárlási volumen nem tartott lépést.

Egy nemrégiben készült elemző cikk megjegyezte, hogy a 0,54- 0,56 dolláros régiót jelentős mennyiségű likvidációs szintre becsülték.

Az ármozgás tényezőivel kombinálva egy medvés fordulat tűnt lehetségesnek.

A 12 órás grafikonon a Cardano bikás piaci struktúrával rendelkezik. Ez a fordulat a hónap elején valósult meg, amikor az árak 0,5205 dollár fölé emelkedtek.

A 12 órás medvés rendelési blokk (piros doboz) a 0,56 dolláros régióban azonban egy 0,55 dolláros valós értékű rés (fehér doboz) jelenléte mellett jött létre.

Az RSI a semleges 50 felett mozgott, és egyetértett a bikás piaci struktúrával. A momentum felfelé mutatott, de az OBV 2024-ben folyamatosan csökkenő tendenciát mutatott.

Ez azt eredményezte, hogy bár az ADA megvédte a 0,45 dolláros támaszzónát, a vételi nyomás folyamatosan gyengült.

A 0,578 dolláron túli elmozdulásra lenne szükség ahhoz, hogy a bikák jelezzék, hogy a Cardano-t 0,7 dollárig vihetik a bikák.

Addig is, amíg ez a forgatókönyv be nem következik, a kereskedők az ADA-nál shortolva kereshetnek nyereséget, megcélozva a 0,48 dolláros támaszzónát. A Cardano befektetők itt számolhatják ki a nyereségüket.

Az Open Interest chart 7-től 11-ig az árakkal együtt felfelé tendált.

Ez azt mutatta, hogy a spekulánsok hajlandóak voltak longba menni. Ez azonban az elmúlt 24 órában megváltozott. Másrészt a spot CVD diagram nem tudott emelkedő trendet kialakítani.

Az OBV-hez hasonlóan a spot vételi aktivitás is visszafogott volt az alacsonyabb időkereteken.

A kereslet hiánya azt jelentette, hogy valószínűleg a 0,55 dolláros régióból való visszautasítás volt folyamatban. Valószínűsíthető egy újabb támadás a 0,48 dolláros zónába.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezrek tolonganak az ingyen kriptóért

A Solana lánc egy újabb nyerő mém érmét készített a kriptó befektetőknek. A SMOG sárkányos érme lángnyelvei olyan messzire érnek, hogy már több ezernyi harcos...

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!