Vásárolni kezdtek az Ethereum bálnák, közeleg az árfolyamemelkedés?

-

A nagy befektetők, az úgynevezett bálnák több, mint 240,000 ETH-t vásároltak egy közelmúltbeli árcsökkenés során.

Az elemzők szerint ez a hatalmas, körülbelül 840 millió dollár értékű vásárlás azt mutatja, hogy erős a bizalom az Ethereum hosszú távú értékében, és akár rövid távon is várható egy árfolyamugrás.

ethereum
Forrás: X

Valós felhasználás, valós profit

Az Ethereum blokkláncon működő kriptoalkalmazások jelenleg olyan bevételeket termelnek, amelyek összehasonlíthatók számos nyilvános vállalat bevételeivel.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Sok iparági kommentátor úgy véli, hogy ezek az alkalmazások egyre inkább nélkülözhetetlenek a mindennapi pénzügyi és digitális tevékenységekhez, ami pedig fontos mérföldkő a kriptovaluták széleskörű elfogadása felé.

Mit mond a grafikon?

A közösségi médiában ismert elemző, Crypto_Scient az elmúlt napokban rámutatott, hogy az Ethereum körülbelül 3,650 dollárnál konszolidálódik.

Ez a szint kulcsfontosságú a következő ármozgás előrejelzéséhez, mivel a legtöbb kereskedő úgy véli, ha az Ethereum 3,660 dollár alá esik és ott marad, akkor akár sokkal alacsonyabbra, 3,200 dollárig is visszaeshet.

ethereum
Forrás: X

Ha viszont 3,700 dollár fölé emelkedik és ott marad, akkor egy bikás trend alakulhat ki, ami további vásárlásra ösztönözheti a kereskedőket és befektetőket.

A közelmúltbeli áresés szerencsére kisebb volt a vártnál, így az Ethereum jobb helyzetben van a Bitcoinhoz képest.

Az árfolyam tartja magát és visszapattant a 200-napos mozgóátlagáról (MA), és a legutóbbi esés során elérte az 1 napos Fair Value Gap (FVG) szintet.

A helyi támasz körülbelül 3,450 dollárnál van. Ha az Ethereum továbbra is ezen szint fölött marad, akkor a következő napokban 3,660 dollár felé mozdulhat el.

Ha a 3,660 dolláros szint fölött tud maradni az ár, és ez a szint támasszá válik, az megerősítheti a bikás trendet, ami valószínűleg további áremelkedést idézhet elő.

Lassú csökkenés, de folyamatos terjedés

A cikk írásakor  az Ethereum ára 3,500-3,600 dollár között mozog, 24 órás kereskedési volumene pedig 15 milliárd dollár.

Ez az elmúlt 24 órában kis növekedést mutat, de az elmúlt héthez képest 6,69%-os csökkenést jelent.

Az, hogy a bálnák ennyi ETH-t vásárolnak, erős bizalmat mutat az Ethereum növekedési potenciáljában.

Az általános nézet szerint az Ethereum-alapú alkalmazások képesek olyan bevételeket és nyereséget termelni, amelyek összehasonlíthatók a hagyományos vállalatokéval, tovább bizonyítva azok életképességét a pénzügyi szektorban, és ez vonzó befektetési lehetőséggé teheti az Ethereumot a bálnák számára.

Olvastad már? Már az EU-ban is használhatják a paypalos feltöltés lehetőségét a MoonPay ügyfelei

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!