Kriptohírek: Az elemzők véleménye az Ondo-ról, a Raboo-ról és a Chainlinkről

-


Vendégbejegyzés


Az Ondo közelmúltbeli felfutása nagy felhajtást keltett, míg az elemzők szkeptikusak a Chainlink pályáját illetően a visszaesés után.

Mindeközben az elemzők egy új mém tokent tippeltek, amely továbbra is a címlapokra került, mint az egyik legjobb altcoin, amelybe 2024-ben érdemes befektetni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az előértékesítésének jelenleg 4. szakaszában lévő és már közel 2 millió dollárt generált The presale token gyorsan az egyik legjobb kriptónak bizonyul, amelyet most érdemes megvenni a kriptovilágban.

Az Ondo minden idők legmagasabb értékét éri el, mivel a befektetők nyereséges hozamokat várnak

Az Ondo történelmi csúcsra, 1,48 dollárra emelkedett, ami jelentős emelkedést tükröz a támogatási szintről, és figyelemre méltó mérföldkövet jelent a token számára.

Ez a figyelemreméltó emelkedés segített az Ondónak megszilárdítani pozícióját az 56. legnagyobb kriptopénzként, 1,7 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

Az Ondo közelmúltbeli bevezetése a Coinbase perpetual piacára valószínűleg hozzájárult az árfolyamrallyhoz, mivel a kereskedők számára több lehetőséget biztosít a token kereskedéséhez.

Az Ethereum ETF-ek jóváhagyása, párosulva az Ondo Coinbase platformjára történő bevezetésével, szintén növelte az Ondo jövőbeli piaci potenciáljába vetett bizalmat és érdeklődést.

Az elemzők arra számítanak, hogy az Ondo tovább fog emelkedni, és a token tulajdonosok nyereségesebb hozamokra számíthatnak.

A Chainlink árfolyama bizonytalan piaci hangulat közepette csökken

A Chainlink legújabb esése kétségeket ébreszt az azonnali fellendülés lehetőségével kapcsolatban. A június 12-én 16,21 dollárra történt kezdeti ugrás ellenére az ezt követő visszalépés hamis kitörésre utal, ami visszafogja a befektetők optimizmusát.

A jelenleg 15,39 dolláron kereskedett Chainlink kihívásokkal néz szembe, mivel az elmúlt héten bekövetkezett 13%-os csökkenés rávilágít a folyamatos piaci volatilitásra.

A létbizonytalanság közepette a Chainlink jövőjére vonatkozó előrejelzések továbbra is óvatosak, és arra utalnak, hogy az árfolyam élénkülése kiszámíthatatlan lehet.

Míg a történeti elemzés a Chainlink árfolyamának potenciális emelkedésére utal, a piaci feltételeket övező bizonytalanság hiánya miatt a Chainlink árfolyamának pályája nem túl biztató.

A befektetőknek az elemzők azt tanácsolták, hogy óvatosan járjanak el, mivel a Chainlink a piaci dinamika közepette ingadozó hangulatú időszakon navigál.

Raboo: A mémcoin-kultúra jövője az AI-alapú innovációval

A Raboo, a legújabb mémtoken lenyúlta a címlapokat, miután a kriptoelemzőket lenyűgözték az innovatív funkciói a social-fi és a mesterséges intelligencia technológia egyedülálló keveréke mellett.

A Raboo-t az idei év egyik legjobb altcoinjaként tippelték meg, amelybe érdemes befektetni, mivel egyre több befektetőt és mémcoin-rajongót vonz.

kripto

A Raboo ($RABT) előértékesített tokenje hatalmas hozamra kínál lehetőséget a befektetőknek, az elemzők jelentős, 233%-os növekedést prognosztizálnak az előértékesítési fázisban.

Ráadásul a bevezetés napját övező várakozás kézzelfogható, az előrejelzések szerint az árfolyam 100-szorosára emelkedhet, ami tükrözi a piac bikás hangulatát ezzel az újszerű AI mémérmével kapcsolatban.

A több mint 2500 token-tulajdonossal és közel 10 000 regisztrált felhasználóval a Raboo most azon van, hogy a következő szintre emelje az 57 milliárd dolláros mém-ipart.

A tőzsdei platformokon való bevezetéséig ez a token várhatóan a piaci kapitalizáció alapján az iparág 20 legnagyobb kriptovalutája között fog helyet foglalni.

Következtetés

Bár az Ondo nemrég elérte az új ATH-ját, a befektetők óvatosak a Chainlinkkel kapcsolatos hosszú távú pozíciók vállalásától.

Eközben a Raboo az előrejelzések szerint továbbra is gyorsan növekszik, mivel összekapcsolja a mémcoin ökoszisztéma rajongóit.

A 4. szakaszban 0,0048 dolláros bevezetési árral a Raboo növekedési kilátásai az AI technológia beáramlásával együtt az egyik legjelentősebb mém tokenként pozícionálják a kriptovilágban valaha látott memecoinok közé.

Raboo ($RABT)
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!