Változások a Binance SWIFT utalásaiban

-

A népszerű  Binance tőzsde bejelentette, hogy a banki átutalások esetén február elsejétől már csak a 100 ezer USA dollárnál nagyobb összegű jóváírásokat tudja kezelni a rendszerük.

A bankkártyás befizetés, és a nem dollárban történő utalások továbbra is a megszokott módon zajlanak.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az új funkció azokat a felhasználókat érinti, akik dollárban vezetett bankszámláról akarnak ki- és beutalást végezni a tőzsdére a SWIFT rendszer használatával.

A tőzsde értesítette a felhasználókat arról is, hogy a dollár esetében mielőbb új partneri megállapodást köt egy banki szolgáltatóval, hogy a továbbiakban is fel tudja dolgozni a dollárban elszámolt utalásokat.

Egy másik tény, amelyet figyelembe kell venni, az az, hogy a lépés a banki partnertől származik, amely azt jelenti, hogy az ő szolgáltatásukat használó többi kriptotőzsde esetén is ugyanez történt.

„A szolgáltató esetén ez a helyzet minden egyes kriptotőzsde esetén fennáll. Amíg a csapatunk nem tud egy másik, alternatív megoldást találni, a felhasználók számára nem tudjuk biztosítani a 100 ezer dollárnál kisebb összegű vásárlást vagy eladást, ha azt bankszámlán keresztül, a SWIFT használatával szeretné valaki lebonyolítani. Az új szabály február elsején lép életbe.”

A tőzsde azonban felhívta a figyelmet arra is, hogy ez a lépés kizárólag a banki átutalásokat érinti.

binance
Forrás: Binance

A bankkártyás, hitelkártyás vásárlás továbbra is problémamentesen működik, és a harmadik feleken keresztül történő kifizetéseket is gond nélkül feldolgozza a rendszer.

Emellett a SWIFT utalás is működik minden nem-dollár valuta esetén, tehát például euró használata során is.

A tőzsde azt is megosztotta, hogy a vállalati fiókok esetén ez a szabály nem lesz érvényes, azok a megszokott módon használhatók.

Tovább informálódnál? Segítségre vágysz?
Erre jött létre a Binance Klub Magyar Közössége! 
(A meghívónk 15% örök kedvezményt ad minden új csatlakozónak)

 

A Binance banki partnere a Signature Bank, ez derül ki a Bloomberg cikkéből.

A bank azért határozta meg a 100 ezer dolláros minimum összeget, hogy csökkentse a kitettségét a digitális eszközök piaca irányába.

Ez a fizetési változás nem szerepelt a tőzsde tervei között, más téren viszont történtek felfüggesztések.

A Binance novemberben állította le a Solana alapú USDT és USDC befizetéseket, elméletileg ideiglenes jelleggel.

Ha érdekelnek a befektetések, akkor látogass el Ádám YouTube csatornájára, ahol kripto tartalmakkal is találkozhatsz.

Az Ethereum Egyesítése előtt pedig az ETH és WETH tokenek be- és kiutalását állították le, de ezt a zárolást azóta feloldották.

Olvastad már? A Solana (SOL) 33 dollár felé tart, íme a „menetrendje”

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Hệ Thống Tiền Ảo

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!