Változások a Binance SWIFT utalásaiban

-

A népszerű  Binance tőzsde bejelentette, hogy a banki átutalások esetén február elsejétől már csak a 100 ezer USA dollárnál nagyobb összegű jóváírásokat tudja kezelni a rendszerük.

A bankkártyás befizetés, és a nem dollárban történő utalások továbbra is a megszokott módon zajlanak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az új funkció azokat a felhasználókat érinti, akik dollárban vezetett bankszámláról akarnak ki- és beutalást végezni a tőzsdére a SWIFT rendszer használatával.

A tőzsde értesítette a felhasználókat arról is, hogy a dollár esetében mielőbb új partneri megállapodást köt egy banki szolgáltatóval, hogy a továbbiakban is fel tudja dolgozni a dollárban elszámolt utalásokat.

Egy másik tény, amelyet figyelembe kell venni, az az, hogy a lépés a banki partnertől származik, amely azt jelenti, hogy az ő szolgáltatásukat használó többi kriptotőzsde esetén is ugyanez történt.

„A szolgáltató esetén ez a helyzet minden egyes kriptotőzsde esetén fennáll. Amíg a csapatunk nem tud egy másik, alternatív megoldást találni, a felhasználók számára nem tudjuk biztosítani a 100 ezer dollárnál kisebb összegű vásárlást vagy eladást, ha azt bankszámlán keresztül, a SWIFT használatával szeretné valaki lebonyolítani. Az új szabály február elsején lép életbe.”

A tőzsde azonban felhívta a figyelmet arra is, hogy ez a lépés kizárólag a banki átutalásokat érinti.

binance
Forrás: Binance

A bankkártyás, hitelkártyás vásárlás továbbra is problémamentesen működik, és a harmadik feleken keresztül történő kifizetéseket is gond nélkül feldolgozza a rendszer.

Emellett a SWIFT utalás is működik minden nem-dollár valuta esetén, tehát például euró használata során is.

A tőzsde azt is megosztotta, hogy a vállalati fiókok esetén ez a szabály nem lesz érvényes, azok a megszokott módon használhatók.

Tovább informálódnál? Segítségre vágysz?
Erre jött létre a Binance Klub Magyar Közössége! 
(A meghívónk 15% örök kedvezményt ad minden új csatlakozónak)

 

A Binance banki partnere a Signature Bank, ez derül ki a Bloomberg cikkéből.

A bank azért határozta meg a 100 ezer dolláros minimum összeget, hogy csökkentse a kitettségét a digitális eszközök piaca irányába.

Ez a fizetési változás nem szerepelt a tőzsde tervei között, más téren viszont történtek felfüggesztések.

A Binance novemberben állította le a Solana alapú USDT és USDC befizetéseket, elméletileg ideiglenes jelleggel.

Az Ethereum Egyesítése előtt pedig az ETH és WETH tokenek be- és kiutalását állították le, de ezt a zárolást azóta feloldották.

Olvastad már? A Solana (SOL) 33 dollár felé tart, íme a „menetrendje”

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Hệ Thống Tiền Ảo

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!