Vajon a Cardano népszerűsége elég lesz az ADA bikafutásához?

-

A Cardano (ADA) elég jól teljesített a legutóbbi bikapiacon, mivel az árfolyama kétszámjegyű emelkedést mutatott.

De a dolgok még jobbra fordulhatnak, mivel a token a közösségi fronton is felülmúlta társait.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A gyakorlatban azonban másképp alakultak a dolgok, mivel az ADA napi grafikonja a mínuszban volt.

Vajon a Cardano kiemelkedő közösségi mutatói a közeljövőben pozitív hatással lesznek a token árfolyamára? Derítsük ki!

A Cardano előző hete ambiciózusnak tűnik

A bikás piaci állapotnak köszönhetően az ADA árfolyama jelentősen emelkedett az elmúlt héten, lehetővé téve a befektetők számára a nyereségszerzést.

A CoinMarketCap szerint az ADA több mint 12%-kal emelkedett az elmúlt hét napban.

Tény, hogy a Cardano teljesítménye a közösségi fronton továbbra is a csúcson maradt október 28-án.

A CryptoDep, egy népszerű X (korábban Twitter) fiók, amely a kriptoszférával kapcsolatos frissítéseket tesz közzé, nemrég rámutatott, hogy az ADA volt a top coin a közösségi aktivitás szempontjából.

A tweet megemlítette, hogy az ADA közösségi aktivitása elérte a 138 milliót, míg a közösségi dominanciája 10,7%-ot ért el.

Ráadásul a LunarCrush mérőszámai is elég bikásnak tűntek a tokenre nézve. A Cardano például 48-as Galaxy pontszámmal rendelkezett, az Altrankja pedig 19-en állt.

Bár ezek a mérőszámok a token árfolyamának további emelkedését sugallták, a valóság más volt. Nevezetesen, az elmúlt 24 órában az ADA árfolyama több mint 1,5%-kal esett.

A cikk írásakor 0,2914 dolláron kereskedtek vele, több mint 10,8 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, amivel a nyolcadik legnagyobb kriptónak számít. Emellett az ADA Social Volume mérőszáma is enyhén csökkent az elmúlt napokban.

A Weighted Sentiment értéke is csökkent, ami azt jelenti, hogy a befektetők több negatív dolgot mondtak az ADA tokenről, mint pozitívat.

Továbbá, a zöld Binance Funding Rate azt jelezte, hogy az ADA kereslete a származtatott piacon magas volt a cikk megjelenésekor.

cardano
Forrás: Santiment

Mi várható a Cardanótól?

A CryptoQuant adataiból kiderült, hogy mind az ADA Relatív Erősség Indexe (RSI), mind a sztochasztikus túlvett állapotban volt.

Ez egyértelműen azt jelentette, hogy a token az eladási nyomás növekedésének lehet tanúja, ami további árfolyamcsökkenést okozhat a következő napokban.

cardano
Forrás: CryptoQuant

Az RSI-hez hasonlóan a Cardano pénzáramlási indexe (MFI) is a túladott zónában volt. Valójában az ADA árfolyama megérintette a Bollinger sávok felső határát, ami tovább növeli a folyamatos csökkenés esélyét.

cardano
Forrás: tradingview.com

Mindazonáltal a Chaikin Money Flow (CMF) továbbra is a bikák mellett maradt, mivel emelkedést regisztrált.

Olvastad már? Mikor érheti el a 100 ezer dollárt a BTC árfolyama?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!