Vajon a Cardano népszerűsége elég lesz az ADA bikafutásához?

-

A Cardano (ADA) elég jól teljesített a legutóbbi bikapiacon, mivel az árfolyama kétszámjegyű emelkedést mutatott.

De a dolgok még jobbra fordulhatnak, mivel a token a közösségi fronton is felülmúlta társait.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A gyakorlatban azonban másképp alakultak a dolgok, mivel az ADA napi grafikonja a mínuszban volt.

Vajon a Cardano kiemelkedő közösségi mutatói a közeljövőben pozitív hatással lesznek a token árfolyamára? Derítsük ki!

A Cardano előző hete ambiciózusnak tűnik

A bikás piaci állapotnak köszönhetően az ADA árfolyama jelentősen emelkedett az elmúlt héten, lehetővé téve a befektetők számára a nyereségszerzést.

A CoinMarketCap szerint az ADA több mint 12%-kal emelkedett az elmúlt hét napban.

Tény, hogy a Cardano teljesítménye a közösségi fronton továbbra is a csúcson maradt október 28-án.

A CryptoDep, egy népszerű X (korábban Twitter) fiók, amely a kriptoszférával kapcsolatos frissítéseket tesz közzé, nemrég rámutatott, hogy az ADA volt a top coin a közösségi aktivitás szempontjából.

A tweet megemlítette, hogy az ADA közösségi aktivitása elérte a 138 milliót, míg a közösségi dominanciája 10,7%-ot ért el.

Ráadásul a LunarCrush mérőszámai is elég bikásnak tűntek a tokenre nézve. A Cardano például 48-as Galaxy pontszámmal rendelkezett, az Altrankja pedig 19-en állt.

Bár ezek a mérőszámok a token árfolyamának további emelkedését sugallták, a valóság más volt. Nevezetesen, az elmúlt 24 órában az ADA árfolyama több mint 1,5%-kal esett.

A cikk írásakor 0,2914 dolláron kereskedtek vele, több mint 10,8 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, amivel a nyolcadik legnagyobb kriptónak számít. Emellett az ADA Social Volume mérőszáma is enyhén csökkent az elmúlt napokban.

A Weighted Sentiment értéke is csökkent, ami azt jelenti, hogy a befektetők több negatív dolgot mondtak az ADA tokenről, mint pozitívat.

Továbbá, a zöld Binance Funding Rate azt jelezte, hogy az ADA kereslete a származtatott piacon magas volt a cikk megjelenésekor.

cardano
Forrás: Santiment

Mi várható a Cardanótól?

A CryptoQuant adataiból kiderült, hogy mind az ADA Relatív Erősség Indexe (RSI), mind a sztochasztikus túlvett állapotban volt.

Ez egyértelműen azt jelentette, hogy a token az eladási nyomás növekedésének lehet tanúja, ami további árfolyamcsökkenést okozhat a következő napokban.

cardano
Forrás: CryptoQuant

Az RSI-hez hasonlóan a Cardano pénzáramlási indexe (MFI) is a túladott zónában volt. Valójában az ADA árfolyama megérintette a Bollinger sávok felső határát, ami tovább növeli a folyamatos csökkenés esélyét.

cardano
Forrás: tradingview.com

Mindazonáltal a Chaikin Money Flow (CMF) továbbra is a bikák mellett maradt, mivel emelkedést regisztrált.

Olvastad már? Mikor érheti el a 100 ezer dollárt a BTC árfolyama?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!