Uniswap (UNI) technikai elemzés 02.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Uniswap (UNI)

Az Uniswap (UNI) árfolyama 06:24 GMT-kor 11,30%-ot zuhant, ami a „sell the news” esemény következménye, miután a decentralizált protokoll bekapcsolta a díjelosztási ösztönzőt.

A díjelosztási ösztönző bekapcsolására vonatkozó javaslatot 2022 nyarán javasolták, a szombati, február 24-i irányítási javaslat frissítésével.

Az Uniswap (UNI) árfolyam végül pénteken egy lenyűgöző isteni gyertyával megtörte a konszolidációt, ami a likviditási grafikonon látható módon váratlanul érte a kereskedőket.

Az erős lépés felfelé követi az Uniswap hálózat frissítését, amely a közösségi tagokat jutalmazza.

Az Uniswap decentralizált hálózat pénteken közzétette az új irányítási javaslatának részleteit, amely „az Uniswap irányítási rendszerének élénkítésére és megerősítésére törekszik”.

A javaslat a protokoll korszerűsítésével kívánja ösztönözni az aktív, elkötelezett és átgondolt delegálást.

Ha a frissítés jóváhagyásra kerül, a díjmechanizmusa olyan lenne, hogy az UNI token tulajdonosok, akik delegáltak és feltették a tokenjeiket, jutalmazásban részesülnének.

A kezdeményezést szavazásra bocsátják, ha a vezetés támogatja azt.

Közben a potenciális ajánlatok körüli hype hatására az UNI Open Interest 174,4 millió dollárra emelkedett, a Binance tőzsde 97,2 millió dollárral vezet, amelyet a Bybit és az OKX tőzsdék követnek 40,7 millió dollárral, illetve 30,5 millió dollárral.

Az open interest megugrása mellett akár 3,07 millió dollárnyi short pozíciót is likvidáltak, szemben az 1,78 millió dollárnyi long pozícióval, miközben az Uniswap árfolyama közel 50%-kal emelkedett.

A jelentések szerint hat órával a javaslat frissítésének nyilvánosságra hozatala előtt több mint 500 000 UNI tokent vásároltak, amelyek akkoriban körülbelül 3 millió dollárt értek.

A Uniswap ára az eufória közepette több mint 50%-kal megugrott, és a cikk megjelenésekor 10,93 dolláron kereskedtek vele.

További nyereségre van lehetőség, mivel a Relative Strength Index (RSI) továbbra is felfelé tartott.

Ez emelkedő lendületet jelzett. Az Awesome Oscillator (AO) szintén pozitív tartományban volt, a hisztogram sávok zöld színnel villogtak, ami növeli a további emelkedés esélyét.

A fokozott vásárlói lendület hatására az Uniswap árfolyama letörheti a 12 dolláros pszichológiai szintet.

Továbbá az UNI ár meghosszabbíthatja a magasabb pozíciót, hogy visszaszerezze a 2022. március 29-i 12,49 dolláros csúcsot. Egy ilyen mozgás 10%-os emelkedést jelentene a jelenlegi szintek felett.

UNI/USDT 1 napos grafikon

A másik oldalon, ha az UNI-tulajdonosok elkezdenek nyereséget könyvelni, az Uniswap árfolyama csökkenhet, és a 7,90 dolláros 50%-os Fibonacci-retracement szint alatti konszolidációs tartományba eshet vissza.

Ez alatt a bázis alatt a DEX token támogatást találhat a 200, 100 és 50 napos egyszerű mozgóátlagok (SMA-k) összefolyása által határolt erős vevői torlódási szint körül, a 6 dolláros pszichológiai szint közelében.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!