Near Protocol (NEAR) technikai elemzés 02.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Near Protocol (NEAR)

A Near Protocol (NEAR) árfolyam bikásan mozog, és január utolsó hete óta folyamatosan magasabb csúcsokat mutat.

A befektetők tapogatóznak az akciós belépési pontok után, a NEAR korrigálhat a következő szakasz előtt.

A Near Protocol (NEAR) ára közel 10%-kal emelkedett, és a cikkírás idején 3,77 dollárért kereskedett, a korai nyereségelfogadás már folyamatban van, amit a vasárnapi japán piros gyertya jelez.

A Relative Strength Index (RSI) csökkenésével, ami csökkenő lendületet jelez, a Near Protocol árfolyama maximum 10%-ot eshet, hogy újabb vételi lehetőséget biztosítson az 50%-os Fibonacci retracement szint környékén, 3,34 dollárnál.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) mutató továbbra is a jelzővonala (narancssárga sáv) felett van, hisztogramjának sávjai pozitív tartományban zöld színnel villognak, ami egy bikás ciklus érvényesülésére utal.

Másrészről, ha a Near Protocol árfolyama a 3,13 dolláros 50 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) alá süllyed, az nemcsak a bikás tézist érvénytelenítené, hanem a hosszabb esésnek is szabaddá tenné a rögös utat.

A következő várható támasz a 2,91 dolláros 100 napos SMA miatt lenne, vagy szörnyű esetben a piaci tartomány lábáig, a 2,06 dolláros szintekig terjedne, amelyeket legutóbb december 18-án teszteltek.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!