Uniswap technikai elemzés 04.30.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Uniswap

Az Uniswap árelemzés ma bikás hangulatot mutat, mivel a piac jelentős árszintjavulásnak lehetett tanúja.

A bikák egy rallyt irányítottak, amely az árszinteket az 5,62 dolláros tartományba emelte, ami emelkedő tendenciát jelez a piacon. Ez bikás hangulatot jelez a piacon, mivel a bikák felfelé nyomják az árat.

Az Uniswap támasza 5,56 dollár körül van jelen, és a támasz bármilyen áttörése további áreséshez vezetne, míg az ellenállás jelenleg 5,65 dollárnál található, ami az emelkedést korlátozza.

Az Uniswap árfolyamelemzése azt is mutatja, hogy a coin a mai nap eleje óta egy szűk sávban mozog, és hamarosan kitörhet, ha fenntartja jelenlegi lendületét.

A napos Uniswap árelemzés megerősíti, hogy a bikák vannak fölényben, és 5,62 dollár fölé tolhatják az árfolyamot, mivel a coin 0,57 százalékkal erősödött az elmúlt 24 órában.

A 24 órás kereskedési volumen több mint 16,32 százalékos csökkenést mutat, és jelenleg 429 milliónál tart.

Az UNI/USD pár piaci kapitalizációja jelenleg 3,2 milliárd dolláron áll, ami azt mutatja, hogy a coin jó helyzetben van a további rallyhoz.

A technikai mutatók azt jelzik, hogy az Uniswap bikás lendülete még mindig erős, és további nyereségre lehet számítani a közeljövőben.

Az RSI mutató jelenleg 44,46-os értéken áll, ami azt jelzi, hogy a coin enyhe emelkedő trendben van.

Az EMA kereszteződés bikás trendre utal, mivel a rövid távú EMA a hosszú távú EMA felett van.

Emellett a Bollinger szalagok szűkek, ami azt jelenti, hogy az árfolyam konszolidálódik, és a piaci hangulat függvényében bármelyik irányba elmozdulhat.

A Bollinger sáv indikátor a napos grafikonon a következő értékeket diktálja, a felső érték 6,493 dollár, az alsó érték pedig 5,105 dollár.

Összességében úgy tűnik, hogy az Uniswap rövid távon valószínűleg folytatja a bikás tendenciát, és új magasságokba juthat, ha fenntartja jelenlegi lendületét.

Az erős vásárlási nyomás és a technikai mutatók bika trendre utalnak, az Uniswap továbbra is gyors árfolyam emelkedést mutathat a következő napokban.

Ezért erősen ajánlott, hogy továbbra is éberek maradjunk, és készen álljunk arra, hogy kihasználjuk az Uniswapban rejlő felfelé irányuló potenciált.

uniswap

 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!