Uniswap technikai elemzés 04.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Uniswap

A Uniswap árelemzés lesz a mai napra az első és áthatjuk, hogy a coin ma oldalazó árfolyammozgást mutat.

Az ár a piacnyitáskor az 5,40 dolláros tartományba esett, ahol az UNI támaszra talált.

A bikák most igyekeznek visszaszerezni az irányítást, de úgy tűnik, hogy az eladási nyomás elég erős. 2023. április 19. után, amikor meredek zuhanások voltak tapasztalhatók, az érme medvés lendületet mutatott.

A kriptopénz azonban nehezen tud áttörni az 5,50 dolláros ellenállási szint fölé, amelyet a medvék 2023. január 7-én jelöltek meg, mivel a coin jelenleg nehezen tudja áttörni ezt a szintet.

A napos árfolyamgrafikonja azt ábrázolja, hogy bár az UNI bikák hősies erőfeszítéseket tesznek az árfolyam működésének irányítására, az ármozgást ma még mindig a medvék uralják.

Annak ellenére, hogy ma eladási nyomást szenvednek, az UNI/USD árfolyam az elmúlt 24 órában mindössze 0,47 százalékos értékvesztést mutat.

Ez elsősorban a korai negatív árfolyammozgásnak köszönhető, hiszen a cikk írásakor a kriptopár 5,50 dolláron kereskedik. Ha azonban az elmúlt hét napot nézzük, az Uniswap közel 12 százalékot veszített az értékéből.

Tekintettel a Bollinger-sávok folyamatos bővülésére, a volatilitás még mindig elég jelentős, a 6,52 dollárnál lévő felső sáv jelenti a legerősebb ellenállást, az 5,45 dolláros szinten lévő alsó sáv pedig a legerősebb támaszt az UNI számára.

A Bollinger-sávok átlaga 5,99 dollárnál van az árfolyam felett, és az 5,910 dollárnál lévő mozgóátlag (MA) is az SMA 50-es szintje alatt halad.

A relatív erősség index (RSI) lapos görbén van, és a 37-es indexen van jelen a semleges zóna alsó felében.

A napos és a 4 órás Uniswap árfolyamelemzés a mai napra vonatkozóan jelentős medvés nyomással járó medvés trendet mutat, azonban a bikák jelenleg megpróbálják átvenni az irányítást.

A ma a bikáknak sikerülhet megtartaniuk az előnyt, ha a vételi lendület tovább erősödik, mivel a szomszédos támasz is jelen van, de ha az eladási nyomás ismét felerősödik, a medvék meghosszabbíthatják a szakaszt és még lejjebb vezethetik a coint.

Egy észrevétel, vannak olyan előfizetők, akik még mindig nem csatlakoztak a discord csoporthoz, pedig ott is osztok meg napi minimum 2-3 elemzést ami estleg jól jöhet nekik is . ha meggondoltátok magatokat lent megtaláljátok a linket. Köszönöm.

uniswap

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!