A Cardano bálnák már csak a coin készletének 8%-át kezelik

-

A Cardano (ADA) kínálatának a bálnák által ellenőrzött aránya drámaian csökkent, és a teljes kínálat mintegy 8%-át teszi ki.

A hasonló kriptovalutákhoz képest ez a szám jelentősen alacsonyabb, így az ADA az egyik legdezentralizáltabb digitális eszköz a top 10 piacán (a stablecoinok kivételével).

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A decentralizáció és a csúcstechnológia alkalmazása terén elért ígéretes fejlemények ellenére a Cardano piaci kihívásokkal néz szembe, és küzd azért, hogy visszanyerje a közelmúltbeli emelkedő tendenciáját.

A bálnák által ellenőrzött ADA kínálatának csökkenése az eszköz tulajdonosok közötti elosztásának eltolódását tükrözi, ami hozzájárul a decentralizáltabb hálózathoz.

Ahogy az ADA elosztása egyre jobban szétszóródik, a kriptopénz valószínűleg ellenállóbbá válik a manipulációval szemben, és fenntartja az érintettek egészséges, sokszínű ökoszisztémáját.

cardano

Sajnos a Cardano decentralizáció és az innovatív technológiák terén elért előrehaladása nem jelent egyértelmű piaci előnyt.

Miután több héten át emelkedő tendenciát mutatott, az ADA most azzal küzd, hogy visszanyerje lendületét.

A volumenprofil egy csökkenő tendenciáról árulkodik, ami egy lehetséges fordulat jeleként értelmezhető.

Az ADA piaci küzdelmeinek egyik lehetséges magyarázata a szélesebb kriptopénzpiac közelmúltbeli volatilitása lehet.

Mivel számos digitális eszközön történtek korrekciók és ingadozások, nem meglepő, hogy a Cardano piaci teljesítménye is érintett.

Emellett egyes befektetők még mindig szkeptikusak lehetnek a Cardano technológiájának hosszú távú életképességével kapcsolatban, főként a projekt akadémiai megközelítése miatt az újonnan felmerült megoldások megvalósításában.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Fontos megjegyezni, hogy bár a Cardano jelenlegi piaci kihívásai aggasztóak lehetnek néhány befektető számára, a projekt decentralizációra és innovációra vonatkozó alapelvei továbbra is erősek.

Ahogy a kriptopénzek területe tovább fejlődik és fejlődik, a Cardano elkötelezettsége egy befogadóbb pénzügyi rendszer létrehozása iránt hosszú távon értékes eszköznek bizonyulhat.

zeta

Olvastad már? Az adatok alapján Warren Buffett téved a bitcoinnal kapcsolatban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!