Újgenerációs alacsony költségű kriptók készen állnak a hatalmas növekedésre

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca jelentős változás tanúja, az altcoinok a Bitcoin volatilitása közepette ellenállónak mutatkoznak.

A Bitcoin és Ethereum nélkül a Total3 index új csúcsot ért el, ami az altcoinokba való fokozott befektetést jelzi.

Már most is számos olyan piaci tényező játszik szerepet, amely az egyes kriptovaluták potenciális növekedését elősegítheti.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Most itt a lehetőség, hogy a piac előtt járjon a feltörekvő kriptopiaci lehetőségek naprakész elemzésével, amelyek most mind alacsony költségűek, de nagy potenciállal rendelkeznek.

ScapesMania: A varázslat feloldása

A kriptoprojektek birodalmában gyakran a szkepticizmus uralkodik. Amikor azonban olyan projektek jelennek meg, mint a ScapesMania, az optimizmus gyökeret ver.

A ScapesMania az óriási casual játékiparban működik, amely az előrejelzések szerint 2027-re 19,12 milliárd dollárra fog ugrani, és készen áll arra, hogy megragadja ezt a növekedést.

Olyan ökoszisztéma ez, ahol a játékosok kriptobonyolítás nélkül élvezhetik a játékot, miközben a tulajdonosok befolyást gyakorolnak a fejlesztésre, áthidalva a Web2 és a Web3 közötti szakadékot.

A PancakeSwap debütálása

A PancakeSwap, a széleskörű felhasználói bázisáról és likviditásáról ismert decentralizált tőzsdén a $MANIA nagy sikerrel debütált.

Az első kereskedési napon a tokenek árfolyamának rugalmasságát mutatta, ami erőteljes tokenomikát és fényes jövőt jelez.

A múló ICO-kkal ellentétben a ScapesMania egy virágzó piacon belül komoly versenyzőként érvényesíti magát.

kripto

Alig egy rövid idő alatt a ScapesMania a kereskedési aktivitás hullámának volt tanúja, több mint 2535 vétellel és 1651 eladással, ami elképesztő 2,25 millió dolláros forgalmat jelentett.

Az érme ráadásul a debütálását követő néhány órán belül gyorsan a DEXTools Hot Pairs listájának első helyére került.

Kedvezmények a tulajdonosoknak

A $MANIA-t támogató ügyfelekre ösztönzők birodalma vár:

  • Kiegyensúlyozott tokenomika: A stabilitást olyan mechanizmusok biztosítják, mint a Cliff és a Vesting.
  • DAO irányítás: A birtokosok befolyást gyakorolnak a kulcsfontosságú döntések megszavazásával.
  • Staking program: További jutalmak várnak azokra, akik tokeneket tesznek fel.
  • Tokenek hasznosságának bővülése: A $MANIA túlmutat a mémérméken, és olyan hasznosságot kínál, amely az új ökoszisztéma-projektekkel bővül.
  • Ellenőrzött biztonság: A BlockSafu által auditált ScapesMania okosszerződéssel a megbízhatóság és a biztonság garantált.

Jövőkép és kilátások

A ScapesMania az alapok létrehozásának mérföldköveit elérve ígéretes jövőre szegezi tekintetét:

  • Termékfejlesztés: A csapat együttműködik tapasztalt játékfejlesztőkkel, minden egyes fontos mérföldkővel előrelépve.
  • Marketing képességek: A bevezetés utáni szilárd stratégia felerősíti az elérést, és lenyűgöző mérőszámokat ér el.
  • Közösségi izgalmak: A gondolkodó vezetőktől származó jóváhagyások és a szenvedélyes közösség új magasságokba repíti a ScapesManiát.

A közösség által vezérelt lelkesedés

A ScapesMania közösségi lelkesedése érezhető a különböző platformokon, és olyan lelkes résztvevőket vonz, akik rezonálnak a ScapesMania víziójával. A 20.000 dollárt meghaladó befizetésekkel még a bálnák is felfigyeltek rá.

Ezt a sikert az elkötelezett közösségnek köszönhetjük, amiért a ScapesMania csapata szívből jövő köszönetét fejezte ki.

Az izgalom megragadása

A ScapesMania belépése a rivaldafénybe a PancakeSwap-on való lenyűgöző debütálással kezdődött. A folyamatos ármegőrzéssel és a közösség növekvő támogatásával a pálya ígéretesnek tűnik.

Ne maradj le – csatlakozz a ScapesManiához még ma, és lovagold meg a casual gaming növekedési hullámát.

>>> Vegyél részt még ma – Vásárolj $MANIA-t a PancakeSwap-on <<<

Jito (JTO): Egy feltörekvő csillag a Solana ökoszisztémában

A Jito (JTO) 29,16%-ot emelkedett, 2,46 milliárd dolláros kereskedési volumennel, ami 442,66 millió dolláros piaci kapitalizációját erősítette.

A Solana ökoszisztémában pozícionálva likvid stakinget és MEV-kivonást kínál.

Ugyanakkor, mivel a Jito (JTO) újonc, volatilitási kockázatokkal néz szembe. A 2024-re vonatkozó előrejelzések 3 és 4,50 dollár között mozognak, a felső határ felé optimizmussal.

Blur (BLUR): Az NFT Marketplace token dinamikája

A Blur (BLUR) közelmúltbeli közel 50 millió token kibocsátása növelte a pozícióját az NFT piacon.

A lépés 16%-os árfolyam-emelkedést váltott ki 0,67 dollárra, ami a növekvő befektetői bizalmat tükrözi.

A 2027-ig folyamatban lévő token-feloldásokkal a Blur (BLUR) potenciális áringadozással, de további növekedési lehetőségekkel is szembesül.

Port3 Network (PORT3): A Web 2.0 és a Web3 közösségi adatok összekapcsolása

A Port3 Network (PORT3) célja, hogy forradalmasítsa a közösségi médiát azáltal, hogy decentralizálja a Web 2.0-ból a Web3-ba kerülő adatokat.

A 4,5 millió felhasználóval és több mint 5000 partnerséggel rendelkező hálózat egységes közösségi adatréteg létrehozására törekszik, prioritásként kezelve az adatvédelmet és a felhasználói jutalmakat.

A siker a hatékony adataggregációtól és a széles körű elfogadástól függ, potenciálisan átformálva a decentralizált közösségi médiát.

Hashflow (HFT): A DeFi kereskedési élmény javítása

A Hashflow (HFT) frissítette a Hashflow 2.0-t, forradalmasítva a DeFi kereskedést a szándékalapú intelligens megbízásirányítással és a láncközi swapokkal.

E fejlesztések várhatóan növelik a felhasználói elfogadottságot és a likviditást, pozitívan befolyásolva a Hashflow (HFT) piaci értékét.

A folyamatos innováció elengedhetetlen a DeFi-piaci versenyképesség fenntartásához és a fenntartható növekedés biztosításához.

Következtetés

A kriptopénzek világa jelentős átalakuláson megy keresztül, amelyet a következő generációs, alacsony költségű kriptók, például a ScapesMania felemelkedése jellemez.

A következő generációs, alacsony költségű kriptókból álló felhozatalunk remek kiindulópont azoknak, akik intenzív növekedési lehetőségeket keresnek.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!