Fantom (FTM) technikai elemzés 03.20.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Fantom (FTM)

A Fantom (FTM) árfolyama az elmúlt három hétben elért 119%-os emelkedés után 0,94 dolláron kereskedik. Ahogy a szélesebb kriptopiacok értékesítik magukat, ez az emelkedés szünetel.

A technikai mutatók azonban azt sugallják, hogy a rally valószínűleg hamarosan újraindul, ami az FTM-et magasabbra tolja.

A fejlődés fő oka Andre Cronje, a Fantom Blockchain társalapítójának tulajdonítható, aki aktív volt az X közösségi médiaplatformon.

Általában a projektek népszerűsítése a közösségi médiában lévő influencereken keresztül magas volatilitást eredményez a mögöttes eszköz esetében.

Cronje ráadásul március 15-én bejelentette, hogy az FTM blokklánc elérte a 10 000 Transactions Per Second (TPS) átbocsátási sebességet.

Andre Cronje emellett összehasonlította a Fantom blokklánc képességeit, amely a többi moduláris blokkláncot a párhuzamosított Ethereum Virtual Machines (EVM), mint például a Sei és a Sui, háttérbe szorítja.

Hozzáfűzte, hogy az alap EVM TPS felső határa 200 körül van, ami a legújabb fejlesztésekkel, mint a párhuzamosított EVM-ek, 240-re tolódik.

Az FTM Fantom Virtual Machine (FVM) felső határa azonban 30 000 TPS, és a párhuzamosított EVM-ek bevonásával ez a szám 34 500 dollárra emelkedik.

Cronje a párhuzamosított EVM és a moduláris blokklánc hype-ot a múltnak tünteti fel azzal, hogy megjegyezte: „a párhuzamosság még csak nem is szerepel a Fantomnál a nettó nyereség szerinti technológiai fejlesztések top 3-ban”.

A Fantom árfolyam az elmúlt három hétben megmutatta hajlandóságát a feljebb emelkedésre.

A 0,434 dolláros ellenállási szint áttörése után az FTM három hét alatt 119%-ot emelkedett, ami azt mutatja, hogy a piacok hajlandóak magasabbra árazni az altcoint.

Így minden esést valószínűleg felkapnak majd a befektetők, ami azt jelzi, hogy a Fantom esetében az irányultság bikás.

A Bitcoin közelmúltbeli korrekciója miatt a legtöbb altcoin hatalmas napi veszteségeket regisztrált, a kriptopiaci likvidációk március 19-én 700 millió dollárnál északabbra értek.

Emiatt az FTM is rövid távú visszahúzódásokat észlelt. Amennyiben a BTC nem fejezi be a korrekciót, az tovább ránthatja lefelé az altcoinokat.

Ennélfogva a befektetőknek türelmesnek kell lenniük, amikor megpróbálják időzíteni a fordulatot a folyamatban lévő eladásra.

A Fantom árfolyama újra meglátogathatja a 0,752 és 0,720 dolláros szintet, amelyek az alacsonyabb időkereteken kulcsfontosságú felhalmozási szintek, mielőtt helyreállna.

A heti grafikonon azonban a nagy valószínűségű megfordulási zóna a 0,547 $ és 0,441 dollár közötti egyensúlyhiányos zóna.

Összegezve, a napi szintek vagy a heti egyensúlyhiány két olyan hely, ahol a befektetőknek érdemes megfontolniuk az FTM gyűjtését.

E két szinten történő megpattanás eredménye a Fantom árfolyamának egy emelkedő tendenciát indíthat el az 1,29 dolláros heti ellenállási szintig.

Ez a mozgás közel 52%-os rallyt jelentene a 0,752 dolláros szintről és 160%-os emelkedést a heti egyensúlyhiány felső határától.

A fundamentális fejlemények a piacok bikás kilátásaival párosulva a Fantom árfolyam közelmúltbeli emelkedését eredményezték. Ha azonban a piac romlik, az altcoinok tovább vérezhetnek.

Ilyen esetben, ha a Fantom árfolyam a 0,567 dolláros támaszszint ellenállássá történő heti átfordulását produkálja, az egy alacsonyabb mélypontot fog produkálni, és érvényteleníti az FTM bikás tézisét.

Ez a fejleményt hamarosan egy 21%-os zuhanás követheti a következő kulcsfontosságú erősségű területre, a 0,434 dollárra.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!