Litecoin (LTC) technikai elemzés 03.20.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin (LTC)

A Litecoin (LTC) árfolyama továbbra is erősen a medvék befolyása alatt állt, mivel a coin jelentős áresésnek volt tanúja.

Ugyanakkor a coin tesztelt egy kulcsfontosságú támaszszintet, amely trendfordulót indíthat el. Éppen ezért ellenőriztem a Litecoin mérőszámait, hogy lássuk, merre tart.

A Litecoin medvéi győznek

CRYPTOWZRD, egy népszerű kriptoelemző nemrég egy tweetet tett közzé, amelyben kiemelte az LTC medvés teljesítményét.

Erre akkor került sor, amikor a coin árfolyama a 80 dolláros kulcsfontosságú támaszszintet tesztelte.

Ha az érme sikeresen tesztelte ezt a szintet, akkor volt esély arra, hogy a Litecoin felfelé irányuló lendületet kapjon és elérje a 94 dollárt.

Hála Istennek az LTC-nek valóban sikerült átlépnie a 80 dollárt, mivel a napi grafikonja zöldre váltott.

A CoinMarketCap szerint az LTC az elmúlt hét napban közel 17%-ot esett. Az elmúlt 24 órában azonban az érme értéke több mint 1%-kal nőtt.

A cikk írásakor az LTC 80,84 dolláron kereskedett, több mint 6 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A Glassnode adatainak elemzése azt mutatta, hogy az emelkedés nem biztos, hogy sokáig tart.

Az elemzésem rámutatott, hogy az LTC Network Value to Transactions (NVT) aránya akkor emelkedett, amikor az árfolyama csökkent.

Ha ez a mérőszám növekszik, az azt jelzi, hogy egy eszköz túlértékelt, ami árkorrekcióra utal.

A Litecoin befektetőknek óvatosnak kell lenniük

Miután az LTC NVT-aránya megemelkedett, ellenőriztem más metrikákat, hogy kiderítsem, vajon az LTC ismét medvés irányba fordul-e. A coin MVRV-aránya az elmúlt héten meredeken csökkent.

A hálózati aktivitás azonban továbbra is magas maradt, ami a napi aktív címekből is látszik.

Ezenkívül a Litecoin tranzakcióinak száma is magas volt, ami arra utal, hogy a befektetők aktívan kereskednek.

Aztán megnéztem az LTC napi grafikonját, és azt találtuk, hogy mind a Relatív Erősség Indexe (RSI), mind a Money Flow Indexe (MFI) oldalazott.

Ez azt jelezte, hogy a befektetők néhány nyugodt mozgású napnak lehet tanúja.

A coin MACD-je egyértelműen medvés felsőbbrendűséget mutatott a piacon.

A Bollinger szalagok szerint azonban az LTC árfolyama megérintette a mérőszám alsó határát, ami arra utalt, hogy az elkövetkező napokban további árfolyam-emelkedésre van esély.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!