Újabb partnerségeket kötött a crypto.com, ezúttal egy női sportcsapattal

-

A tőzsde szerint a partnerség célja a nők „pénzügyi oktatásának, függetlenségének és pénzügyi felhatalmazásának” ösztönzése.
A Crypto.com kriptovaluta-tőzsde újabb megállapodást kötött az Angel City Football Club profi női sportcsapattal, hogy kibővítse márkaismertségét az Egyesült Államokban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Crypto.com keddi bejelentésében azt írta, hogy a Los Angeles-i focicsapattal kötött partnerséget annak érdekében, hogy növelje a kripto, a blokklánc és a Web 3.0 ismertségét és hozzáférését az Los Angeles-iek, a futballszurkolók és maguk a sportolók körében.
A tőzsde azt mondta, hogy továbbra is „egyedi és hatásos módok” után kutat a befektetéseihez Los Angelesben, a partnerség célja pedig a „pénzügyi oktatás, függetlenség és pénzügyi felhatalmazás” ösztönzése a nők körében.

„Tekintettel arra a sebességre, amellyel a Web 3.0 és a kriptopénzek megváltoztatják a világunkat, biztosítani akarjuk, hogy a nőket befektetőként és alkotóként is bevonjuk az utazásba” mondta Julie Uhrman, az Angel City Football Club társalapító-elnöke.

„Izgatottan várjuk, hogy a [Crypto.com]-mal együttműködve oktassuk közösségünket és játékosainkat a kriptóval kapcsolatban, és lehetővé tegyük játékosaink számára, hogy az NFT-k erejét felhasználva kapcsolatot teremtsenek és mélyebb kapcsolatot alakítsanak ki a szurkolóikkal.”
A partnerség a kriptotőzsde legújabb terjeszkedése Los Angelesben. A Crypto.com novemberben jelentette be, hogy egy 700 millió dolláros megállapodás keretében 20 évre biztosította a város multifunkciós Staples Centerének névhasználati jogait.


A helyszín – amelynek hivatalos névváltoztatása szombaton várható – az NBA-ban játszó Los Angeles Clippers és Los Angeles Lakers, valamint az NHL-ben szereplő Los Angeles Kings és a WNBA-ben szereplő Los Angeles Sparks otthona volt.

A Crypto.com növekedésével párhuzamosan a kriptovaluták és a blokklánc népszerűsítése érdekében magas rangú személyekkel és vállalatokkal lépett partnerségre.
Júliusban a vállalat 175 millió dolláros szponzori megállapodást kötött az Ultimate Fighting Championshiptel. Az októberben világszerte megjelent hirdetéseikben Matt Damon is szerepelt.

Olvastad már? Új magyar NFT indult CryptoMemories néven

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!