A Bitmex is saját tőzsdei tokent bocsát ki, most érdemes regisztrálni

-

A Bitmex kriptokereskedési platform bejelentette saját natív kriptopénzének elindítását „BMEX” néven, nyomdokába lépve ezáltal egy sor kriptoplatformnak, amelyek tőzsdei tokeneket bocsátottak ki.
A vállalat szerint egy felhasználó, aki regisztrál és elvégzi a KYC folyamatot, öt BMEX coint és tíz tethert kap.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitmex a regisztrált és KYC-folyamatot teljesítő felhasználók számára BMEX tokeneket ajádnékoz – jelentette be a kriptotőzsde, miközben új natív coinjaikat is bemutatták.
A digitálisvaluta-váltó a Twitteren azt írta, hogy az újonnan mintelt eszköz egy „token az igaz hívők számára”.
A Bitmex egy olyan tőzsde, amelyet 2014-ben alapított Arthur Hayes, Ben Delo és Samuel Reed. A BMEX tokenhez többféleképpen lehet hozzájutni, az egyik módja az, hogy új felhasználóként regisztrálnak, és elvégzik a KYC-folyamatot. Azok, akik ezt megteszik, öt BMEX és tíz tether (USDT) tokent kapnak.
A Bitmex szerint a vállalat 2022. február 1-jéig a meglévő és az új felhasználókat is megajándékozza a coinnal.
A felhasználók a tőzsdén való kereskedéssel vagy legalább három barátjuk regisztrációjára való ajánlásával is szerezhetnek BMEX-et. Az ajánlásokért 15 BMEX tokent kap egy személy, ha három embert tud rávenni a regisztrációra és a Bitmex KYC-folyamatának teljesítésére.
A közlemény szerint a kereskedők akár 25%-os megtakarítást is elérhetnek a kereskedés során a BMEX tokenek felhasználásával.

A Bitmex későn száll be a tőzsdetokenpartira

A Bitmex a tőzsdei tokeneket bevezető kereskedési platformok hosszú listáját követi a lépéssel. Ilyen volt például az FTX, a Binance, a Coinflex és mások.
A Bitmex részletezte, hogy a BMEX-szel 2022 második negyedévében kezdődhet meg a kereskedést, és a cég az érme tokenomikáját is elmagyarázta.
A bejelentés után néhányan már regisztráltak is, hogy megkapják a jutalmukat, de problémáik adódtak.
A Bitmex ezután nyilvánosságra hozta, hogy „időszakos késések voltak a számlák és az USDT befizetési címek létrehozásában”.

Egy másik regisztráló tréfásan azt írta, hogy a Bitmex néhány évet késett a tőzsdei tokenek kiadását illetően. „4 év késés, de szép próbálkozás” – írta az egyén válaszul a Bitmex BMEX-et bejelentő tweetjére.
Egy másik személy azt írta: „Minden likvidációs értesítésért is kapok egy tokent?”.
A Bitmexnek korábban több problémával is szembe kellett néznie, például amikor az alapítók ellen vádat emeltek az amerikai banktitok állítólagos megsértése miatt.
Reedet letartóztatták, Hayes feladta magát, és Delo is feladta magát a hatóságoknak.
Amikor Hayes feladta magát, óvadék ellenében szabadon engedték, és mindhárom társalapítónak meg kell jelennie a 2022. március 28-ra tervezett tárgyaláson New Yorkban.

Olvastad már? Jack Dorsey a web 3.0 centralizált jellegét kritizálta

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Marco Verch

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!