Újabb kriptós élő streambe nyúlt bele a Youtube

-

Leállította a legnagyobb videómegosztó Sunny Decree kripto-Youtube-er élő közvetítését arra hivatkozva, hogy az „káros és veszélyes” az irányelveik szerint.

Sunny Decree szeptember 5-ei Twitter-bejegyzése szerint a videómegosztó platform az angol nyelvű csatornán tiltotta le a streamet.

Ez a csatorna svájci székhellyel rendelkezik, a tartalomkészítő azonban Németországban is tevékenykedik.
Arra figyelmeztették, hogy a szabályok második „megsértése” esetén egy hétig tartó tiltást rónak ki rá élő közvetítésekre, feltöltésekre és hozzászólásokra vonatkoztatva.
Decree csatornáját már korábban is érte támadás a Youtube részéről. 2019 decemberében a platform agresszív videótörölgetésekbe kezdett a kriptopénzes tartalmak háza táján.

Decree több mint 123.000 feliratkozójával rendelkező csatornájának videóin túl más, nagy volumenű csatornák egyes tartalmait is törölték, mindenféle magyarázat nélkül.
Azt azonban el kell ismerni, hogy a platform részben azért küzd a kriptopénzekhez kapcsolható csatornák ellen, mivel az utóbbi időben nagyon masszív kriptogiveawayes csalások jelentek meg a videómegosztón.
A Youtube rovására írható az is, hogy idén júniusban betiltották a Bitcoin.com kriptohírekre fókuszáló weboldal csatornáját, mivel az állítólag megsértette a Youtube ÁSZF-ét.
Fellebbezés után a 40.000 feliratkozós csatornát két nappal később visszaállították.
A Cointelegraph szintén rendelkezik hasonló tapasztalatokkal a Youtube agresszív hozzáállását illetően.
A platform a hírportál élő bitcoinhalvingos közvetítését kapcsolta le még májusban, valamint szintén közbeléptek, amikor egy július 15-ei élő streamben a Twitter-hackről számoltak be.

A Kriptoworld saját Youtube-csatornáját ez idáig nem érték támadások a Youtube részéről. Kezdőknek szóló kereskedési oktatóanyagainkat ide kattintva tekinthetitek meg.

Olvastad már? Peter Schiff: „Tévedtem a bitcoinnal kapcsolatban.”

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!