A Bitget vezető globális derivatívatőzsde a mai napon bejelentette Gracy Chen ügyvezető igazgatói kinevezését, aki a Bitget növekedési stratégiáinak irányításáért felel, mivel a platform felgyorsítja globális terjeszkedési tervét.

A Bitget a világ több mint 50 országában való jelenlétével példátlan ütemben növekedett. Az év elején bejelentették, hogy a származtatott ügyletek kereskedési volumene elérte a 8,69 milliárd dolláros rekordot, ami 300%-os növekedést jelent az előző évhez képest.

A felhasználói bázisa is jelentősen, világszerte 2 millió felhasználóra nőtt. A Bitget elmúlt évi exponenciális növekedése miatt Chen a szélesebb globális piacok növekedésének irányítására fog összpontosítani.

Chen kinevezését Sandra Lou, a Bitget vezérigazgatója így kommentálta: „Rendkívül örülünk, hogy egy olyan tapasztalt szakember csatlakozott hozzánk, mint Gracy, és várakozással tekintünk arra, hogy a területen szerzett szakértelmét kihasználva tovább erősítsük növekedési stratégiáinkat a nemzetközi piacokon.”

Miután szemtanúja volt a Bitget óriási növekedésének a 2018-as indulása óta – a platform legutóbb a CoinMarketCap és a CoinGecko szerint a derivatívák kereskedelmének volumene alapján a világ első öt helyezettje között volt –, Chent arra inspirálta, hogy újra csatlakozzon a fintech iparághoz és teljes figyelmét a kriptotérnek szentelje.

Kinevezését követően Chen a globális piacok növekedését és bővítését, a stratégiát, a végrehajtást, az üzletet és a Bitget vállalati fejlesztését fogja felügyelni. Emellett emeli a Bitget hangját és jelenlétét a szélesebb kripto-ökoszisztémában, és segíti a márka további virágzását a vezetése alatt.

Chen úgy érkezik a Bitgethez, hogy korábban a tajpeji székhelyű XRSpace VR-technológiai vállalatnál töltött be vezetői pozíciókat. Peter Chou, az XRSpace elnöke által felkért Gracy felügyelte és vezette a marketing és üzletfejlesztési funkciókat, valamint a kormányzati és PR-tevékenységet a régióban.

Chen korábban a Phoenix TV technológiai és pénzügyi csatorna – Kína egyik legnagyobb médiakonglomerátumának – műsorvezetője és producere volt, és kiterjedten tudósított pénzügyi hírekről és eseményekről, többek között a Világgazdasági Fórumról. A Phoenixnél töltött ideje alatt interjúkat készített technológiai vezetőkkel, köztük Kevin Kellyvel, a Wired alapító szerkesztőjével.

„Izgalmas időszak egy olyan kriptoplatformhoz csatlakozni, amely vezető szerepet tölt be a globális származékos kereskedés növekedésében. Mindig is lelkes befektetője voltam a kriptónak és a kapcsolódó vállalkozásoknak. A BitKeep, a Bitget testvérvállalatának és Ázsia vezető decentralizált pénztárcájának korai befektetőjeként tanúja lehettem a márka fejlődésének és növekedésének az évek során. Nagy örömmel csatlakozom egy olyan szervezethez, amely tele van céltudatos és intelligens emberekkel, és vezetem a Bitgetet, hogy még nagyobb növekedést érjen el mint a Web2-t és Web3-at meghaladó portál, amely összekapcsolja a központosított pénzügyeket (CeFi) és a decentralizált pénzügyeket (DeFi), és kiterjedt hidat képez a kriptó hatalmas hálójához” – mondta Chen.

Chent a Világgazdasági Fórum 2015-ben a Global Shaperek közé sorolta. A Szingapúri Nemzeti Egyetemen végzett Chen a Massachusetts Institute of Technology-n MBA diplomát is szerez.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

A Bitgetről

A 2018-ban alapított Bitget a világ egyik vezető kriptopénztőzsdéje. A Bitget jelenleg több mint 2 millió felhasználót szolgál ki világszerte több mint 50 országban, és 2021-ben 500 fős, több mint 20 országra kiterjedő munkatársi gárdával gyorsította fel a defi előmozdítására irányuló küldetését.

A Bitget 2019. júniusi hivatalos bevezetése óta a kriptopénzek származékos piacán a platform mára a világ egyik legnagyobb copytrader és származékos tőzsdéjévé vált, és a CoinMarketCap és a CoinGecko szerint a származékos kereskedés volumene alapján az első öt tőzsde között van globálisan.

A Bitget zászlóshajó terméke, a One-Click Copy Trade több mint 20.000 kereskedőt vonzott, és világszerte megújította a származékos kriptokereskedők tapasztalatát.

Szorosan ragaszkodva a „Jobb kereskedés, jobb élet” filozófiájához, a Bitget elkötelezett amellett, hogy átfogó és biztonságos kereskedési megoldásokat kínáljon a felhasználóknak világszerte, azzal a céllal, hogy olyan portál legyen, amely meghaladja a Web2-t és a Web3-at, összekapcsolja a cefi-t és a defi-t, és egy kiterjedt hidat eredményez a kriptó hatalmas hálójához.

2021 szeptemberében a Bitget bejelentette, hogy a világhírű labdarúgócsapat, a Juventus első számú sleppartnereként szponzorálja, nem sokkal később pedig a PGL Major hivatalos esport kriptopartnere lett.

A Team Spirit vezető esport-szervezettel és Törökország vezető és nagy múltú futballklubjával, a Galatasarayjal való partnerséget szintén 2022 elején jelentették be.

Weboldal: bitget.com

Telegram: t.me/bitgetEN

Twitter: twitter.com/bitgetglobal

LinkedIn: linkedin.com/company/bitget-global

Olvastad már? Jobb kereskedés, jobb élet – ezzel a szlogennel hódít a Bitget kriptotőzsde

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.