Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci lendületet jelez.

Ez a fellendülés egy szélesebb körű piaci rally része, amelynek élén a Bitcoin áll, miután átlépte a 62.000 dolláros küszöböt.

A Solana (SOL) kereskedelmi volumene figyelemre méltó növekedést mutat, ami a kereskedők fokozott érdeklődését jelzi, és megszilárdítja a piaci pozícióját.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana (SOL) értéknövekedése a Dogwifhat mém érme őrületének tulajdonítható, amely jelentősen megnövelte a Solana (SOL) blokklánc aktivitását, ami az ökoszisztéma iránti növekvő befektetői érdeklődést tükrözi.

Mindez hozzájárult ahhoz, hogy a Solana (SOL) DeFi ökoszisztéma összértéke (Total Value Locked, TVL) 40%-kal nőtt az elmúlt évben, és ezzel a negyedik helyre került az iparágban.

Az összes történelmi adatot figyelembe véve elmondható, hogy a Solana (SOL) méltán élvezte a sikert, ami a múltban nagyon boldoggá tette a tulajdonosokat.

Akik lemaradtak a múltbeli rallykról, azoknak nem kellene a Solana (SOL) mellett dönteniük a jelenlegi állapotában, mivel úgy tűnik, hogy vannak sokkal jobb altcoinok, amelyek magasabb potenciális hozamot kínálnak.

ScapesMania: A jelenlegi helyzete és a jövőbeni listázása

A ScapesMania egy lenyűgöző előértékesítési teljesítménnyel most felkészül a várva várt listázásra, valamint a PancakeSwap-on való debütálásra.

A rekordgyorsasággal fejlődő projekt már több mint 6 000 000 dollárnyi tőkét gyűjtött össze, ami erőteljes közösségi érdeklődést jelez, és megalapozza a terjeszkedés következő fázisát.solana

Tovább az úton

A ScapesMania mögött álló vezetői csapat egy nemrégiben tartott AMA ülésen bemutatta az útitervet.

Ennek része a stratégiai partnerségek kialakítása neves játékfejlesztő stúdiókkal, valamint egy szakértő, házon belüli termékcsapat összeállítása.

Ezek a stratégiai lépések célja, hogy a legjobb tehetségeket vonzzák és megerősítsék a projekt képességeit.

Ezenkívül egy aprólékosan kidolgozott, a bevezetés utáni marketingstratégia is a kereslet fenntartását és a folyamatos elkötelezettséget hivatott elősegíteni.

A ScapesMania befogadása a tőzsdei bevezetés után

Érdekel, hogy milyen előnyökkel jár a ScapesManiához való csatlakozás a tőzsdei bevezetés után?

Íme, mit is nyerhetsz:

  • A Token Generation Event (TGE) stratégiai szempontból a maximális megtérülés érdekében van időzítve.
  • Vonzó áron juthatsz tokenekhez az előértékesítés korlátai nélkül.
  • Fedezd fel az új lehetőségeket portfóliód diverzifikálására.
  • Profitálj a token visszavásárlási, égetési és a staking mechanizmusokból, biztosítva az aktív részvételt és a motivációt.
  • Tapasztald meg a tokenek egyedülálló hasznosságát, ami megkülönbözteti a trendfüggő mémérméktől.
  • A lehetőségek megragadása egy virágzó piacon

A ScapesMania sikeres pozícióban van a virágzó alkalmi játékszektorban, amely a Statista szerint 2027-re várhatóan meghaladja a 19,12 milliárd dolláros értékelést.

A projekt ezt a növekedést kihasználva a Web3 megoldásokat és a decentralizált autonóm szervezeteket (DAO-k) kívánja kihasználni.

Ráadásul, mivel az alkalmi játékipar várhatóan évente közel 9%-kal fog növekedni, a ScapesMania arra hívja a Web3 rajongóit, hogy kihasználják ezt a fellendülő piacot.

Vajon tényleg túl késő?

A projekt előértékesítési diadala ellenére sosem késő csatlakozni a ScapesMania utazásához.

A projekthez való csatlakozás a tőzsdei bevezetés után számos előnnyel jár:

  • Tisztában lehetsz a projekt jövőképével és lehetőségeivel.
  • Növeld a potenciális hozamot azáltal, hogy egy olyan időpontban lép be, amikor tisztábbak a kilátások.
  • Élvezd a nagyobb rugalmasságot, hiszen nagyobb összegekkel járulhatsz hozzá a tőzsdére bevezetett projekthez, mint az előértékesítés előtt.

Ne hagyd ki a lehetőséget – cselekedj most!

A tőzsdei bevezetés a sarkon van, és a lehetőség vár! Iratkozz fel a listázási értesítésekre, és indulj el a potenciálisan jövedelmező megtérülés felé vezető úton.

>>> Ragadd meg a lehetőséget – Kérj listázási értesítést! <<<

Sei (SEI): Egy új korszak a kriptokereskedelemben

A Sei (SEI) bevezetése óta jelentős forgalmat bonyolított le, a kereskedési volumene már a második napon elérte a közel 1,9 milliárd dollárt.

Ez a megnövekedett aktivitás, valamint az USDC-vel való közelmúltbeli integrációja izgalmat váltott ki a kereskedők és a befektetők körében egyaránt.

A Sei blokklánc célja a kereskedés forradalmasítása a sebességre és az alacsony tranzakciós költségekre összpontosítva, ami gyorsan felhívta magára a figyelmet és lendületet adott a platformnak.

A Sei (SEI) némi volatilitás ellenére 2024. december elején történelmi csúcsot ért el, ami a jelentős növekedés lehetőségét mutatja.

A Sei (SEI) árfolyam-előrejelzései optimisták, az előrejelzések szerint 2024-ben elérheti az 1,66 dollárt, 2025-re pedig potenciálisan a 2,32 dollárt.

A Sei (SEI) jövőképe ígéretesnek tűnik a kriptokereskedés innovatív megközelítésével.

A platform a sebességre és az alacsony költségekre való összpontosítása, valamint az USDC-vel való integrációjához hasonló stratégiai partnerségek jól pozícionálják a növekedésre.

A kriptopiac változékony jellege és a szélesebb körű elfogadás szükségessége azonban továbbra is kihívást jelent.

Ha a Sei továbbra is képes az innovációra és a felhasználói bázis kiépítésére, akkor az elkövetkező években jelentős árfolyam-emelkedésnek lehetünk tanúi.

Optimism (OP): Az Ethereum optimalizmussal történő skálázása

Az Optimism (OP) a szélesebb piaci visszaesés ellenére is fellendülést tapasztalt, a token tulajdonosainak jelentős része nyereségben van.

Ez a fellendülés részben a hálózat fokozott használatának köszönhető, különösen a Worldcoin (WLD) adatvédelmi token bevezetésével, amely segített az Optimism (OP) számára, hogy a napi tranzakciók tekintetében megelőzte egyik fő versenytársát, az Arbitrumot.

Az OP árfolyam-előrejelzések bikásak, a várakozások szerint 2024-re elérheti a 7,49 dollárt, 2025-re pedig esetleg a 10,62 dollárt.

Az Optimizmus (OP) jövője fényesnek tűnik, mivel továbbra is egyre több felhasználót és fejlesztőt vonz a platformjára. A DeFi és az NFT tevékenységek potenciális növekedése az Optimism (OP) platformon tovább növelheti az Optimism (OP) árfolyamát.

A közelgő token-feloldások azonban értékesítési nyomást gyakorolhatnak, és az általánosabb piaci trendek erősen befolyásolni fogják az árfolyamának mozgását.

Ha az Optimism (OP) meg tudja tartani a lendületét és folytatni tudja az innovációt, akkor nagy esélye van arra, hogy elérje az árfolyam-előrejelzéseit.

Starknet (STRK): A Layer 2 skálázás forradalmasítása

A Starknet (STRK) Total Value Locked (TVL) mindössze hét nap alatt 194%-os figyelemre méltó növekedést ért el, ami a piacba vetett bizalom visszanyerését jelzi.

A TVL ilyen mértékű emelkedése a Starknetet (STRK) a negyedik legnagyobb Layer 2 projektként pozícionálja az Ethereumon, ami erős piaci elfogadottságot jelez röviddel a mainnet elindítása után.

Annak ellenére, hogy néhány ellentmondás és az árfolyam 2 dollár alá csúszott, a TVL növekedése és a további növekedés lehetősége pozitív kilátásokat sugall a Starknet (STRK) árfolyamára nézve.

Azonban az ár továbbra is kihívásokkal szembesülhet, hacsak az Ethereum árfolyama nem emelkedik jelentősen.

A Starknet (STRK) jövője biztatónak látszik, mivel a TVL gyors növekedése erős piaci bizalmat jelez.

A projekt sikere azonban a folyamatos fejlesztési aktivitástól és attól függ, hogy képes lesz-e jelentősebb befektetéseket vonzani a bálnák részéről.

Amennyiben a Starknet (STRK) le tudja küzdeni ezeket a kihívásokat és hasznosítani tudja korai sikereit, a Starknet (STRK) jelentős árfolyam-javulást érhet el.

Arbitrum (ARB): Vezető szerepet játszik a Layer 2 megoldásokban

Az Arbitrum (ARB) az Ethereum hatékonyságának növelésére tervezett Layer 2 skálázási megoldások terén kulcsfontosságú szereplővé lépett elő.

Annak ellenére, hogy 2023 szeptemberében történelmi mélypontot ért el, a platform iránt újból megnőtt az érdeklődés, különösen a The Graph Arbitrum-ra (ARB) való átállásával, ami az Arbitrum (ARB) potenciális fordulatát jelzi.

Az Arbitrum (ARB) árfolyam-előrejelzései optimisták, az előrejelzések szerint 2024-ben elérheti az 1,67 dollárt, 2025-re pedig a 2,85 dollárt.

Az Arbitrum (ARB) jövőbeli kilátásai biztatónak tűnnek, mivel továbbra is fejlődik és elfogadottságot nyer.

A platform azon képessége, hogy az Ethereum tranzakciókat gyorsabbá és olcsóbbá teszi, jelentős keresletet generálhat az Arbitrum (ARB) iránt.

A más Layer 2 megoldások által támasztott verseny és a lehetséges technológiai fejlesztések azonban kihívásokat jelentenek.

Ha az Arbitrum (ARB) fenn tudja tartani a fejlődési lendületét és eligazodik a versenyhelyzetben, akkor jó esélye van arra, hogy teljesítse vagy meghaladja az árjóslásait.

Következtetés

A Solana (SOL) a jelenlegi formájában nem tűnik teljesen késznek arra, hogy megismételje a múltban elért sikereit.

Ugyanakkor mind a jelenlegi Solana (SOL) tulajdonosok, mind a Solana (SOL) -hoz hasonló hozamot kereső kereskedők megtalálhatták a tökéletes alternatívát a ScapesMania-ban.

A casual gaming projekt valóban élvezi a közösség támogatását, és úgy tűnik, hogy nagy értéket képvisel.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!