Új NFT funkció a Metamaskban

-

A Metamask népszerű böngészős tárca az NFTBank közreműködésével egy új funkciót tesz lehetővé, amely segítségével a felhasználók nyomon követhetik a portfóliójuk alakulását, és kezelhetik az NFT gyűjteményüket.

A cég bejelentése szerint a felhasználók közel 5000 különböző kollekció naprakész árfolyam-információját kaphatják majd meg.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ennek a lehetővé tételéhez a Metamask az NFTBank csapatával kezdett együttműködésbe.

A tokenek árának a meghatározásához gépi tanulási módszereket alkalmaznak, amely segítségével az egyes kollekciókon belül a rendszer meg tudja határozni az egyes tokenek árát.

A bejelentésből kiderül, hogy az algoritmus olyan tényezőket vesz figyelembe, mint például a padlóár, a ritkaság, valamint a vételi és eladási ajánlatok közötti arány.

Ezekből határozza meg, nagyjából 980%-os pontossággal a tokenek várható árát.

metamask

Daniel Kim, az NFTBank ügyvezetője elmondta, hogy a jelenlegi piaci helyzetben, főleg a volatilitást figyelembe véve, elsődleges fontosságú, hogy a felhasználók megfelelő ár-információkhoz jussanak.

„Nagyon sokan vannak, akik a lehető legdrámaibb módon tanulták meg, hogy mennyire fontos az NFT-k árának a pontos ismerete.”

A Metamask újdonságával a böngészős tárca egy újabb lépést tesz a web3 irányába, tovább bővítve a kapacitásait.

A fejlesztését végző cég, a ConsenSys a közelmúltban jelentette be, hogy évente 2,4 millió dollárt szán a Metamask Grants kezdeményezésre, amely DAO-ként működne.

Ez a DAO a vállalat alkalmazottainak a kezelésében állna, és döntene afelől, hogy az ökoszisztémán belül milyen fejlesztők számára nyújtanának anyagi támogatást.

A Metamask egy másik funkcióval is bővült pár hete, mégpedig az intézményi partnereket megcélzó tárca-típussal.

A Cobo NFT segítségével új letétkezelési szolgáltatást is nyújt különböző intézményi NFT-befektetők számára.

Emellett a terveik között szerepel, hogy növeljék a különböző oktatóanyagok és ismeretek mennyiségét, amelyek az új felhasználók számára elérhetők, még mielőtt belevetik magukat a tárca használatába.


Olvastad már? Hedera Hashgraph (HBAR) befektetők figyelem

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!