Azonnali banki utalásos befizetés válik elérhetővé a MetaMaskon

-

A MetaMask kriptotárca megkönnyíti a felhasználók számára, hogy a fiat pénzüket kriptóra váltsák a Sardine nevű fintech céggel való integráció révén – jelentette be a héten a MetaMask anyavállalata, a ConsenSys.

A MetaMask-felhasználók mostantól azonnal, banki átutalással is fel tudják majd tölteni kriptotárcájukat, ahelyett, hogy a hagyományos átutalások elszámolására kellene várniuk.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Egy blogbejegyzésben a ConsenSys azzal érvelt, hogy az azonnali ACH-átutalások a Sardine-on keresztül egyes felhasználók számára jobbak, mint más módszerek.

Például a kriptotőzsdén keresztül történő fizetés vagy a hitelkártyával történő fizetés kevésbé rugalmas lehet, mivel ezeknek a módszereknek pénzbeli korlátjaik lehetnek, vagy elutasított tranzakciókat eredményezhetnek.

Az új MetaMask-integráción keresztül a felhasználók több mint 30 tokenre válthatják majd nehezen megkeresett készpénzüket.

Legalábbis a Sardine napi 3000 dolláros tranzakciós maximumának erejéig.

Az azonnali átváltások és vásárlások azonban kérdéseket vethetnek fel a biztonsággal kapcsolatban – és hogy ez potenciálisan növeli-e a csalás vagy más tiltott tevékenység kockázatát.

„A Sardine fizetési rendszere segít a csalás elleni küzdelemben” – írta a MetaMask a Twitteren közzétett bejelentő posztjának részeként, de nem részletezte, hogyan.

A Sardine honlapja egy kicsit több kontextust nyújt: ott azzal büszkélkednek, hogy a fejlesztőik „megépítettek egy olyan csalásmegelőzési és megfelelési infrastruktúrát”, amely technológia 300%-kal több csalást képes felderíteni, mint más gyártók fejlesztései, és hogy a felhasználók állítólag 90%-kal kevesebb személyazonossági csalást tapasztalnak, mint más platformokon keresztül.

A startup magabiztosnak tűnik a csalások megelőzésére és kezelésére vonatkozó képességében, mivel azt ígéri, hogy a Sardine teljes felelősséget vállal a szolgáltatásait használó más üzleti ügyfelek visszaterheléséért vagy visszatérítéséért.

A Sardine a múlt hónapban 51,5 millió dollárt gyűjtött be a B sorozatú finanszírozási körben, amelyet az Andreessen Horowitz vezetett.

Ennek ellenére nem világos, hogy a MetaMask-felhasználókra milyen kötelezettségek vonatkoznak a Sardine-nal történő pénzmozgás során, és hogy a Sardine képes lesz-e felderíteni a kriptotárcával kapcsolatos csalásokat, például ha egy hackernek sikerül megszereznie a tárca privát kulcsát és befizetni a pénzt a kapcsolódó bankszámláról.

Forrás: Decrypt


Olvastad már? A Harkivi Művészeti Múzeum új NFT-kollekciót indít

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana: Az FTX legutóbbi lépése hatással lesz a rövid távú árprognózisra?

A Solana (SOL) azóta van figyelem középpontjában, amióta az FTX bejelentette, hogy tervezi eszközeinek felszámolását. Nemrégiben egy FTX-hez kapcsolódó pénztárca olyan lépést tett, amelyet érdemes...

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!