Azonnali banki utalásos befizetés válik elérhetővé a MetaMaskon

-

A MetaMask kriptotárca megkönnyíti a felhasználók számára, hogy a fiat pénzüket kriptóra váltsák a Sardine nevű fintech céggel való integráció révén – jelentette be a héten a MetaMask anyavállalata, a ConsenSys.

A MetaMask-felhasználók mostantól azonnal, banki átutalással is fel tudják majd tölteni kriptotárcájukat, ahelyett, hogy a hagyományos átutalások elszámolására kellene várniuk.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Egy blogbejegyzésben a ConsenSys azzal érvelt, hogy az azonnali ACH-átutalások a Sardine-on keresztül egyes felhasználók számára jobbak, mint más módszerek.

Például a kriptotőzsdén keresztül történő fizetés vagy a hitelkártyával történő fizetés kevésbé rugalmas lehet, mivel ezeknek a módszereknek pénzbeli korlátjaik lehetnek, vagy elutasított tranzakciókat eredményezhetnek.

Az új MetaMask-integráción keresztül a felhasználók több mint 30 tokenre válthatják majd nehezen megkeresett készpénzüket.

Legalábbis a Sardine napi 3000 dolláros tranzakciós maximumának erejéig.

Az azonnali átváltások és vásárlások azonban kérdéseket vethetnek fel a biztonsággal kapcsolatban – és hogy ez potenciálisan növeli-e a csalás vagy más tiltott tevékenység kockázatát.

„A Sardine fizetési rendszere segít a csalás elleni küzdelemben” – írta a MetaMask a Twitteren közzétett bejelentő posztjának részeként, de nem részletezte, hogyan.

A Sardine honlapja egy kicsit több kontextust nyújt: ott azzal büszkélkednek, hogy a fejlesztőik „megépítettek egy olyan csalásmegelőzési és megfelelési infrastruktúrát”, amely technológia 300%-kal több csalást képes felderíteni, mint más gyártók fejlesztései, és hogy a felhasználók állítólag 90%-kal kevesebb személyazonossági csalást tapasztalnak, mint más platformokon keresztül.

A startup magabiztosnak tűnik a csalások megelőzésére és kezelésére vonatkozó képességében, mivel azt ígéri, hogy a Sardine teljes felelősséget vállal a szolgáltatásait használó más üzleti ügyfelek visszaterheléséért vagy visszatérítéséért.

A Sardine a múlt hónapban 51,5 millió dollárt gyűjtött be a B sorozatú finanszírozási körben, amelyet az Andreessen Horowitz vezetett.

Ennek ellenére nem világos, hogy a MetaMask-felhasználókra milyen kötelezettségek vonatkoznak a Sardine-nal történő pénzmozgás során, és hogy a Sardine képes lesz-e felderíteni a kriptotárcával kapcsolatos csalásokat, például ha egy hackernek sikerül megszereznie a tárca privát kulcsát és befizetni a pénzt a kapcsolódó bankszámláról.

Forrás: Decrypt


Olvastad már? A Harkivi Művészeti Múzeum új NFT-kollekciót indít

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

200 dolláros havi stratégia, hogy 2024-ben vagyonra tegyen szert a kriptobizniszben

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, sokan egy közelgő bikafutást várnak. Az altcoinok különösen mélyponton vannak, és felkészültek a jelentős emelkedésre. Ezen radar alatti lehetőségek gondos kiválasztásával egy...

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

A Shiba Inu ETF beindítja a pletykákat és 4.000%-os égési rátát vált ki, de ez a másik token gyorsabban fog égetni

Vendégbejegyzés A Shiba Inu (SHIB) közösség izgalomtól és spekulációktól pezseg egy lehetséges Shiba Inu ETF-ről szóló pletykák miatt. A pletyka nagy érdeklődést váltott ki, és a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!