2025-2030 között, így nézhet ki a Terra Luna jövője

-

A Terraform Labs megalkotta a Terra USD stablecoint és a Luna coint , mindkettőt 2019-ben adták ki.

A TerraUSD-t korábban a Luna érméhez kötötték, így az előbbi ára stabilizálódott.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A kriptovaluta piac körülbelül 45 milliárd dollárt veszített egy héten belül az ezt követő vérfürdőben, ami globális összeomláshoz vezetett a piacon.

A Terra rendszer vezetése abban reménykedett, hogy bitcoin-tartalékot vásárolhat, hogy több UST és LUNA érmét vásárolhasson, így azok ára stabilizálható legyen, de a terv nem vált be.

Az új kezdeményezés része volt az új LUNA tokenek airdroppja, akik Luna Classic (LUNC) és UST tokenekkel rendelkeztek és szenvedtek.

A vert valuta jelentős részét fejlesztési és bányászati ​​tevékenységre kívánják fenntartani. Jelenleg 1 milliárd LUNA token áll rendelkezésre.

Forrás: tradingview.com

A LUNA 2022. május 28-án 19 dollár körül indult, és másnap gyorsan 5 dollár alá esett. 2022 májusának végén az értéke alig haladta meg a 11 dollárt.

A következő néhány hónapban a LUNA értéke folyamatosan 1,7 és 2,5 dollár között ingadozott. Az elemzés idején 2,79 dolláron forgott.

Hasonlóképpen, piaci kapitalizációja sem olyan magas, mint egykor volt. 2022 júniusában a piaci kapitalizációja meghaladta a 300 millió dollárt, de július nagy részében folyamatosan 210 és 300 dollár alatt ingadozott.

Az ikerérme összeomlását követően kibontakozó válság az egész piac lefolyását érintette.

A LUNA különösen érzékeny volt a változékony piaci feltételekre. Az orosz-ukrán válság és a világszerte növekvő kripto-szabályozás szintén visszafogta a piac mozgását.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

 Terra Luna 2025-2030 előrejelzés

 Terra korábbi teljesítményének elemzése után azt jósolták, hogy a LUNA ára 7,26 és 8,62 dollár között fog ingadozni.

Átlagos kereskedési költsége az említett évben 7,46 dollár körül lesz, 384%-os potenciális ROI-val.

Az elemzők szerint potenciális növekedésnek lehetünk szemtanúi, mely nagyon bullish a LUNA jövőjét tekintve, 2025-ben a maximális és minimális ára 52,39 és 69,18 dollár lesz. Átlagárát az említett évben 61,72 dollárra jósolja.

Forrás: tradingview.com

Hosszabb távú árpredikció, hogy a LUNA maximális és minimális ára 2030-ban 48,54 és 57,68 dollár lesz.

A LUNA átlagos ára az említett évben 50,24 dollár lesz, 3140%-os potenciális ROI-val.

Egy közelgő jogszabály betiltaná az olyan algoritmikus stabil érméket, mint a TerraUSD, amelyek összeomlása globális kripto-összeomláshoz vezetett.

Az említett törvényjavaslat jelenleg az amerikai képviselőházban készül.

A törvényjavaslat illegálissá tenné új fedezettel ellátott stabil érmék” fejlesztését vagy kibocsátását.


Olvastad már? Azonnali banki utalásos befizetés válik elérhetővé a MetaMaskon

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!