Bemutatták Sir Anthony Hopkins saját NFT-kollekcióját

-

A gyűjtemény ezer eredeti filmművészeti alkotást tartalmaz, amelyeket a színész díjnyertes karrierje ihletett. A tokeneket alig 10 perc alatt eladták.

Az Orange Comet Inc, egy NFT és Web3 fókuszú tervezőügynökséggel együttműködésben létrehozott kollekció az OpenSea leírása szerint „a karakter-archetípusok egyéniségét ragadják meg, amelyeket Sir Anthony Hopkins illusztris filmes karrierje során megformált, és erőteljes energiát merítenek a művészetéből”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A kreatív látványtervek és animációk olyan nevekkel rendelkeznek, mint „A bolond”, „A szerető”, „Az uralkodó”, „A lázadó”, „Az adakozó” és „Az örökkévaló”.

Mindegyik a hollywoodi színész karrierje során játszott különböző karaktereket képviseli.

Az Orange Comet azt állította, hogy a kollekció eladása az OpenSea történetében a leggyorsabb volt, bár más forrás nem tudta megerősíteni ezt az állítást.

Az ünnepelt színész egy tweetben köszönte meg az NFT közösségének az élményt, és elmondta, hogy még mindig nem tudja elhinni a kollekció sikerét.

Az egyedi, 990 darab NFT-hez véletlenszerűen kiválasztott segédprogramok járnak, kezdve attól, hogy dedikált álomképes művészeti könyveket kapnak a színész festményeivel és rajzaival, egészen az Anothony Hopkinsszal folytatott személyes beszélgetésekig Zoomon keresztül, és a véletlenszerűen kiválasztott, személyre szabott NFT-ket Hopkins üzenetével.

Olvastad már? Azonnali banki utalásos befizetés válik elérhetővé a MetaMaskon

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!