Paul Tudor Jones milliárdos szerint a bitcoin sokkal többet fog érni, mint ma

-

Paul Tudor Jones milliárdos hedge fund menedzser szerint a kriptovaluták, konkrétan a bitcoin és az ethereum „sokkal magasabb értéken lesz, mint ahol ma vannak”.

Megerősítve, hogy még mindig rendelkezik bitcoinnal, a híres hedge fund menedzser elárulta, hogy „mindig” van egy kis bitcoin allokáció a portfóliójában.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A híres hedge fund menedzser, Paul Tudor Jones még mindig birtokolja a bitcoint

Paul Tudor Jones milliárdos befektető és neves hedge fund menedzser a CNBC-nek adott hétfői interjújában beszélt a bitcoinról és az amerikai gazdaságról.

Jones a Tudor Investment Corp. vagyonkezelő cég alapítója. A Forbes szerint jelenlegi nettó vagyona 7,5 milliárd dollár.

A bitcoinról, annak az infláció elleni fedezeti eszközként való használatáról, valamint arról, hogy van-e még nála BTC, Jones egy kérdésre válaszolva azt mondta: „a bitcoin nem az infláció elleni fedezeti eszköz:

Egy olyan időszakban, amikor túl sok a pénz, túl sok a költségvetési kiadás, az olyan dolgok, mint a kriptók, konkrétan a bitcoin és az ethereum, egy bizonyos ponton értéket fognak képviselni.”

„Költségvetési megszorításokra lesz szükségünk” – jegyezte meg továbbá.

A milliárdost arról kérdezték, hogy az általa említett kriptók „sokkal magasabb értéken lesznek-e majd, mint ahol ma vagyunk” – Jones: azt válaszolta: „ó, igen, szerintem igen”.

Jones már jó ideje bitcoinpárti. Májusban azt mondta: „Nehéz, nem akarok long crypto lenni”.

Korábban azt mondta, hogy az infláció elleni fedezetként jobban kedveli a kriptót az arannyal szemben. Barátját, Stan Druckenmillert is bevonta a bitcoinba.

A Duquesne Family Office LLC milliárdos elnök-vezérigazgatója azonban nemrég azt mondta, hogy már nem tart BTC-t.

Ennek ellenére Druckenmiller elárulta, miszerint „látja, hogy a kriptopénznek nagy szerepe lesz egy reneszánszban, mert az emberek egyszerűen nem fognak bízni a központi bankokban”.


Paul Tudor Jones az amerikai gazdaságról és a recesszióról

Jones az amerikai gazdaságról is megosztotta véleményét. Arra a kérdésre válaszolva, hogy recesszióban vagyunk-e, azt mondta:

Nem tudom, hogy most kezdődött-e vagy két hónappal ezelőtt. Mindig kiderül, és mindig meglepődünk, hogy mikor kezdődik hivatalosan a recesszió, de feltételezem, hogy belemegyünk egybe.

A milliárdos hozzátette:  „A legtöbb recesszió körülbelül 300 napig tart a kezdetétől számítva. A tőzsde mondjuk 10%-ot esik. Az első dolog, ami történni fog, hogy a rövid kamatlábak nem fognak tovább emelkedni, hanem elkezdenek csökkenni, mielőtt a részvénypiac ténylegesen elérné a mélypontját.”

Jones továbbá úgy vélte:

„Az infláció egy kicsit olyan, mint a fogkrém. Ha egyszer kivettük a tubusból, nehéz visszatenni. A Fed dühösen próbálja kimosni ezt az ízt a szájából. … Ha recesszióba kerülünk, annak nagyon negatív következményei lesznek a különböző eszközökre nézve.”

Olvastad már? BTC elérheti az 1 millió dollárt 2030-ig?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!