Továbbra is hódítanak az MI kriptók

-


Vendégbejegyzés


Újabban igen kelendőek a mesterséges intelligencia alapú kriptoprojektek és natív tokenjeik.

A kereskedők arra számolnak, hogy az MI a jövőben hatalmas szerepet tölt majd be a blokkláncban.

Az már most látszik, hogy a mesterséges intelligenciára épülő kriptoszektor nagysága meredeken nő, és világszerte vonzza a befektetőket.

Az AI és a blokklánc technológia egyesülése végeláthatatlan távlatokat nyit meg a kriptopiac előtt.

Amikor MI kriptók után kutatsz, gondold át, hogy mennyire életképes a program, és vizsgáld meg, hogy a projekt programozói csapata pontosan milyen problémára kínál megoldást.

Az MI kriptók közül most hármat mutatunk be, amelyekbe érdemes még 2023-ban befektetni.

1. yPredict (YPRED) – AI előrejelzési piactér kereskedési jelzésekkel

Az AI-fejlesztők abból a célból álmodták meg a yPredict-et, hogy a kereskedők előrejelző algoritmusaival, adatelemzéseivel megfontolt döntéseket hozhassanak. A yPredict.ai ökoszisztémában minden megvan ehhez.

MI

A yPredict.ai platform mintafelismerő algoritmusa több száz bullish és bearish gyertyatartó diagramot elemez, hogy felkutassa számunkra az ismétlődő mintákat. Ezeket aztán osztályozza is a múltbeli teljesítményük alapján.

Adaptív árfolyam-előrejelző rendszere képes villámgyorsan reagálni a változékony kriptopénzpiacra.

A platform alapjellemzője, hogy a hagyományos statisztikai előrejelzési modelleket (pl.: ARIMA) a legmodernebb AI és gépi tanulási technikákkal gyúrja össze.

Ebből az ökoszisztémából a kereskedők és az MI-fejlesztők is profitálhatnak. A yPredict piacterén előfizethetünk egy hasznos szolgáltatásra, mely során hozzájuthatunk a pénzügyi adatelemzők és a fejlesztők prediktív modelljei által generált jelzésekre. A szolgáltatás árát YPRED tokenekkel egyenlíthetjük ki.

MI

A yPredictben az a legjobb, hogy forradalmasítja a kriptoanalitikát, és minden kereskedő számára biztosítja az egyértelmű kereskedési jeleket. Sőt, valós idejű hangulatelemzést is kaphatunk. Spórolj meg több órányi kutatást!

Az ERC-20 YPRED tokenekből összesen 100 millió áll rendelkezésre, de ezek értéke deflációs eszköz révén biztosan növekedni fog.

Ráadásul az MI szektor is egyre népszerűbb, így mondhatni a piaci feltételek több, mint kedvezőek. Az érdeklődés nagyságát mutatja, hogy a platform indulását több, mint 20 000 felhasználó várja.

2024-ben újabb izgalmas funkciók várhatók, például a yPredict Repository és a Marketplace.

A YPRED token előértékesítése már több mint 5 millió dollárnál jár. Egy token ára a cikk írásakor 0,11 dollár, a jegyzési ár pedig 0,12 dollár. Érdemes sietni, mert az előértékesítés közelít a végső szakaszához, maximalizáld a nyereséged kedvező áron!

Nézd meg az yPredict előértékesítését

2. Launchpad XYZ (LPX) – Növekvő MI projekt a hatalmas nyereségért

A Launchpad XYZ igazi felfrissülés a Web3 tér számára, hiszen egy kifejezetten innovatív platformról van szó.

Natív tokenje, az ALPHA szorosan összefonódik az ökoszisztéma funkcióinak (új kriptók indítópultja, decentralizált tőzsde, közösségi kereskedési platform) működtetésével. 

Analitikai műszerfala segít felfedezni a a nagy potenciállal rendelkező kriptovalutákat, hiszen kombinálja a valós idejű adatokat, a hangulatelemzést és a kriptopiaci betekintést.

A folyamat megbízhatóságáról a mesterséges intelligenciával való kapcsolódás gondoskodik.

Saját MI modellje, az Apollo kiválóan dekódolja a digitális eszközöket, így értékes információkat szolgáltat minden eszközről. Ennek köszönhetően, az adatok ismeretében már lehet stratégiailag bölcs, megalapozott döntéseket hozni.

A kezdőknek is ajánlott Launchpad XYZ Web 3.0-ás tőzsdéje a legjobb tokenek központi közvetítő nélküli kereskedelmét segíti elő.

A platform tokenje az LPX. Ahhoz, hogy hozzá tudjunk férni az egyes prémium funkciókhoz (pl.: alacsonyabb kereskedési díjak, részvételi lehetőség az új előértékesítésekben, NFT-kiadásokban) be kell vásároljunk az LPX tokenekből, és le kell kössük azokat.

Ez az ökoszisztéma az egyik legjobb MI kriptó, és ha nagy hozamra vágysz, érdemes számolni vele a portfóliódban. 

Használd ki a mesterséges intelligencia erejét az algoritmusok segítségével, és hozz okosabb kereskedési döntéseket a LaunchpadXYZ segítségével.

Nézd meg a Launchpad XYZ előértékesítését

3. Meme Kombat (MK) – Fogadj a mesterséges intelligencia által vezérelt csatákra izgalmas jutalmakért

A Meme Kombat központjában a népszerű mém érmék állnak, és különleges fogadási koncepciója miatt igazi vezéregyéniség a kriptotérben.

A projekt fő mozgatórugója a mesterséges intelligencia, hiszen az MI generálja azokat a csatákat, amelyekre fogadhatunk.

A nyertesek nem távoznak üres kézzel, izgalmas MK jutalmak várják őket. Ha pedig valaki szeretne busás hozamra is szert tenni, a tokeneket fel is töltheti, így kikövez magának egy járható utat a passzív jövedelemszerzés felé.

A mém rajongók körében ez a vizuálisan attraktív csatasorozat nagyon népszerűvé vált, hiszen a mesterséges intelligencia megjelenése ilyen formában elég ritka.

Ráadásul az is pozitív, hogy a harcok kimenetele az algoritmusok miatt teljesen véletlenszerű.

A Meme Kombat whitepaper-jéből az is kiderül, hogy a fejlesztők izgalmasabbnál izgalmasabb fejlesztések és frissítések bevezetését fontolgatják.

A Meme Kombat projekt jelenleg az ICO-ja kellős közepén tart, és már több, mint 2,29 millió dollár sikeres összegyűjtésénél jár. Egy token ára 0,225 dollár, de a következő szakaszban emelkedni fog. 

További jó hír, hogyha most kötöd le a tokeneket, 389%-os APY-ban lehet részed.

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!