A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

-

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját

A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot tőzsdén kívül, egy harmadik fél banki partner letétjében tartsák.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance (BNB) úttörő szerepet játszik a háromoldalú banki megállapodás koncepciójában a kriptodevizákban.

A Binance, a kereskedési volumen alapján legnagyobb kriptopénz tőzsde mögött álló globális blokklánc ökoszisztéma örömmel jelenti be, hogy sikeresen végrehajtotta a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását egy harmadik fél banki partnerrel.

Ez a megállapodás újszerű módon kezeli a partnerkockázat veszélyes kérdését, és sokkal elérhetőbbé teszi a kriptót az intézményi ügyfelek számára.

Ez a TradFi-ben elterjedt keretet tükrözi, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy kockázati tűrőképességük alapján arányosítsák kriptoeszköz-allokációjukat.

A bankpartnernél tartott fedezet lehet fiat egyenértékű, például kincstárjegyek formájában, amelyeknek további előnye, hogy hozamot hozó eszköznek számítanak.

Catherine Chen, a Binance VIP és intézményi részlegének vezetője hangsúlyozza, hogy ez a kiadás fontos a kriptopénzek intézményi szegmensben történő bevezetése szempontjából:

A partnerkockázat már régóta aggasztja az intézményi befektetőket az egész iparágban. A kripto natívokból és hagyományos pénzügyi szakemberekből álló csapatunk már több mint egy éve vizsgálja a banki háromoldalú megállapodást, hogy megoldja az aggodalmaikat. Olyan megoldást dolgoztunk ki, amely biztosítja intézményi ügyfeleink számára, hogy a hagyományos piacok kereskedési magatartásának mintájára optimalizálják a biztosíték- és kriptopénz-befektetéseiket. Szoros tárgyalásokat folytatunk egy sor banki partnerrel és intézményi befektetővel, akik szintén komoly érdeklődést mutattak a részvétel iránt.

Ez a kísérleti projekt az első az intézményi szintű kriptopénzeszközökkel kapcsolatos kísérletek sorában.

A Binance (BNB) új vezérigazgatója világossá teszi a dolgokat

A bejelentésre napokkal az új vezérigazgató, Richard Teng kinevezése után került sor. Most a jogi nyomás újabb szakaszával kell megküzdenie, és egy páratlan 4,3 milliárd dolláros bírságot kell kifizetnie, ahogy arról beszámoltunk .


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Első nyilvános nyilatkozatainak egyikében hangsúlyozta, hogy a Binance (BNB) egy adósságmentes platform, szerény kiadásokkal és robusztus bevételekkel és nyereséggel.

A Binance (BNB) alapvető natív kriptopénzével, a Binance Coin (BNB) árfolyamával 227,4 dolláron kereskednek, ami 0,2%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában a CoinMarketCap adatai szerint.

Olvastad már? Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!