Tovább folytatja a kriptós terjeszkedést a Robinhood

-

A népszerű részvény- és kriptokereskedő app, a Robinhood ügyvezetője bejelentette, hogy a tervek szerint a következő hónap során elindul a Robinhood Wallet.

A cég annak ellenére sem halasztja el a bevezetést, hogy az idei harmadik negyedévre jelentősen, 12%-kal csökkent a kriptós üzletágból származó bevételük.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A bevétel mellett az akítv felhasználók száma is egyre kisebb, az előző negyedévhez képest 24%-kal kevesebben használják az appot.

A kevesebb ügyfél pedig egyértelműen az egyik legnagyobb tényező a bevétel csökkenésében, amely így mindössze 51 millió dollárt tett ki.

A cég az eredménykimutatásához fűzött megjegyzésekben úgy fogalmazott, hogy a felhasználóik számának a csökkenése, és így a bevétel szerényebb mértéke főleg annak köszönhető, hogy a jelenlegi, nagy volatilitású időszakban határozottabban nehezebben tudnak boldogulni a kereskedők.

A cég ennek ellenére nem áll le a fejlesztésekkel, és további befektetéseket eszközölnek a kriptoiparban.

A tervek szerint további kriptopénzeket vesznek majd fel a támogatottak listájára, kiadják a lakossági ügyfeleknek szánt tárcájukat, és NFT-funkciókat is bevezetnek a platformon.

Robinhood hírek itt!

A web3-as tárcájuk béta verzióját a Polygon hálózatán aktiválták 10 ezer felhasználó számára, szeptember végén.

A várólistán viszont több, mint egy millióan vannak. A rendszerbe egy nappal később pedig az USDC stablecoint is integrálták.

Az ügyvezető Vlad Tenev elmondása alapján a következő hónapban mindenki számára elérhetővé teszik a tárcát.

Így a Robinhood Wallet a világ összes lakossági ügyfele számára használható lesz.

robinhood
Forrás: wikimedia.com

Az NFT szektorral kapcsolatban sok részletet még nem tudni, de a cég tervezi, hogy a tárcán belül lehet majd tárolni, illetve menedzselni is a tokeneket.

Az,hogy esetleg egyes NFT piacterek is elérhetővé váljanak a tárcán belül, egyelőre nincsen a tervezett fejlesztések között.

Tenev szerint az ügyfelek elsődlegesen a további kriptopénzeket szeretnék, hogy mielőbb támogassa a rendszer, hiszen így további kereskedési lehetőségek nyílnának meg.

A harmadik negyedévben is bővítették a kínálatukat, de nem akarnak kapkodni, hiszen fontosabbnak tartják, hogy biztonságosan és megbízhatóan tudjanak üzemelni.

„Reméljük, hogy a felhasználóink megértik, óvatosan végezzük a fejlesztéseket. Néha ez sokkal lassabbnak tűnhet, mint a többi kriptoipari szereplőé. Mi viszont nagyon odafigyelnük arra, hogy a lehető legjobban meg tudjuk védeni az ügyfeleink pénzét.”

Az idei negyedik negyedévben egy újabb mérföldkő várható, hiszen a jelentések szerint a Lightning Network is bevezetésre kerül majd.

A vállalat 175 millió dolláros veszteséggel zárta a harmadik negyedévet, dacára annak, hogy 361 milliós bevétel ért el.

Az adózás előtti eredménye csupán 47 millió dollárt tett ki. A részvényein így darabonként 20 centes veszteséget szenvedtek el a befektetők.

Az elmúlt év során így összesen majdnem 70%-ot estek a cég papírjai, ez derül ki a Yahoo Finance kimutatásából.


Olvastad már? A Glassnode azt mondja, a jelek szerint a bitcoin elérte a mélypontot

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Focal Project DE

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!