Bitcoin, Ethereum technikai elemzés – november 4.

-

A kriptopénzek árai pénteken visszapattantak, ahogy a piacok felkészültek a legfrissebb amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési (NFP) jelentésre.

A várakozások szerint 200.000 új munkahely jött létre az Egyesült Államokban, ami az álláslehetőségek újbóli emelkedő tendenciájára utal.

A Bitcoin eltávolodott a közelmúltban elért 20.060 dolláros padlótól, az ethereum pedig közelebb emelkedett az 1600 dollárhoz a mai jelentés előtt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Bitcoin

A Bitcoin (BTC) árfolyama pénteken visszapattant, ahogy a piacok elkezdtek felkészülni az októberi nem mezőgazdasági foglalkoztatottakról szóló jelentés közzétételére.

A munkahelyekről szóló jelentésből várhatóan kiderül, hogy a múlt hónapban 200.000 új munkahely jött létre az amerikai gazdaságban, ami alacsonyabb a szeptemberi 263.000-es adatnál.

A BTC/USD a jelentés előtt 20.642,81 dolláros csúcsra emelkedett, eltávolodva a csütörtöki 20.086,24 dolláros mélyponttól.

bitcoin

BTC/USD – Napi grafikon

A mai emelkedésnek köszönhetően a világ legnagyobb tokenje a 20.800 dolláros plafon felé mozdul, amelyet legutóbb október 30-án ért el.

A múlt heti sikertelen kitörés óta a BTC az azt követő napokban többnyire gyengébben teljesített, a mai rali egyike azon kevés napoknak, amikor a bullish momentum felülkerekedett a lefelé irányuló hangulaton.

A cikk írásakor a relatív erősségindex (RSI) 58,57-nél jár, ami alig marad el az 59,00-as felső határ alatt.

Ahhoz, hogy elérjük a 20.800 dollárt és felette, először ezt az ellenállást kell áttörni.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Ethereum

Az Ethereum (ETH) szintén zöldben volt a mai kereskedésben, az árak közelebb kerültek az 1600 dolláros szinthez.

A csütörtöki 1.526,73 dolláros mélypontot követően az ETH/USD a nap folyamán korábban 1.585,98 dolláros napközbeni csúcsra emelkedett.

A mozgás hatására a token a kulcsfontosságú ellenállási pontba ütközött, azonban nem sikerült teljesen kitörnie ebből a gátból.

ethereum

ETH/USD – Napi grafikon

A korábbi ütközés óta az ETH némileg visszaesett, és e sorok írásakor jelenleg 1.577,26 dolláron kereskedik.

A bitcoinhoz hasonlóan korábban a bikák látszólag profitot vettek, ahogy az RSI is közeledett egy saját ellenállási ponthoz.

Az index jelenleg a 63,00-as plafon körül mozog, ami valószínűleg arra késztette a kereskedőket, hogy a piaci bizonytalanság elkerülése érdekében likvidálják a pozíciókat.

Olvastad már? A Glassnode azt mondja, a jelek szerint a bitcoin elérte a mélypontot

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!