Top 5 kripto milliomos potenci√°llal 2024-ben: ūüíľūüíł

-


Vendégbejegyzés


A piac a 2024-es bikafut√°st√≥l hangos, a vad√°szat pedig a vagyonform√°l√°st √≠g√©rŇĎ kriptovalut√°kra folyik.

A hatalmas v√°laszt√©kban kulcsfontoss√°g√ļv√° v√°lik a val√≥di milliomos-teremt√©si potenci√°llal rendelkezŇĎk pontos meghat√°roz√°sa.

A mostani n√∂veked√©si l√©gk√∂rben a befektetŇĎk √ļtmutat√°st keresnek, hogy hova tegyenek strat√©giai fogad√°sokat.


Kriptovalut√°t venn√©l vagy eladn√°l? Pr√≥b√°ld ki a CoinCharlie-t, Magyarorsz√°g leg√ļjabb kriptov√°lt√≥j√°t!


Az elemz√©s betekint√©st ny√ļjt √∂t olyan kriptovalut√°ba, amelyek kiemelkednek a 2024-re a vagyon jelentŇĎs n√∂vel√©s√©re ir√°nyul√≥ potenci√°ljukkal.

Azokra a kínálatokra összpontosítunk, amelyek nemcsak jól teljesítenek, hanem szilárd alapokkal is rendelkeznek, hogy biztosítsák tartós hatásukat.

T√∂bb mint 7 milli√≥ doll√°rt gyŇĪjt√∂ttek: A BlastUP elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©se folytat√≥dik, ak√°r 1000%-os potenci√°lis megt√©r√ľl√©st k√≠n√°lva.

Az ut√≥bbi idŇĎben nagy figyelmet kapott a BlastUP, k√∂sz√∂nhetŇĎen annak, hogy nagy potenci√°llal rendelkezik arra, hogy a kriptoipar egyik fŇĎszereplŇĎj√©v√© v√°ljon.

A Blast-on l√©vŇĎ √ļtt√∂rŇĎ launchpad m√°r t√∂bb mint 15.000 akt√≠v felhaszn√°l√≥t vonzott.

A BlastUP folyamatban l√©vŇĎ elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©se hatalmas siker, eddig t√∂bb mint 7 milli√≥ doll√°rt gyŇĪjt√∂ttek √∂ssze.

A BlastUP token-t a kripto szak√©rtŇĎk rejtett kripto gy√∂ngyszemnek tartj√°k, amely az √©v v√©g√©re 1000%-kal ugorhat az egekbe.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP seg√≠ti a kripto startupokat a gyorsabb n√∂veked√©sben √©s a nagyobb bev√©telben. A BlastUP elŇĎrehaladt√°val tov√°bbra is elk√∂telezett a Blast k√∂z√∂ss√©g glob√°lis k√∂zpontj√°nak l√©trehoz√°sa mellett.

A BlastUP az √∂kosziszt√©ma minden r√©sztvevŇĎj√©nek jav√°ra gyorsan teret nyer.

A BlastUP √ľtemterve 2026-ig terjed, √©s az AI-vez√©relt eszk√∂z√∂k √©s a k√∂z√∂ss√©gi piact√©r bevezet√©s√©t √≠g√©ri, tov√°bb gazdag√≠tva az √∂kosziszt√©ma k√©pess√©geit.

A BlastUP token, a platform sarokk√∂ve, hozz√°f√©r√©st biztos√≠t a t√∂bbszintŇĪ IDO ind√≠t√°sokhoz, a staking jutalmakhoz √©s az exkluz√≠v hŇĪs√©gelŇĎny√∂kh√∂z.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rak√©ta n√©lk√ľled fog felsz√°llni! <<

A Render (RNDR) erŇĎs hath√≥napos trendet mutat, szemmel tartja a kulcsfontoss√°g√ļ ellen√°ll√°st

A Render az elm√ļlt hat h√≥napban erŇĎs emelked√©st mutatott, az √°rfolyam 214,80%-kal nŇĎtt.

A Render jelenleg 9,38 és 11,11 dollár között kereskedik, és a 12,17 dolláros ellenállási szintet célozza meg, esetleg magasabbra, 13,89 dollárra.

A héten bekövetkezett kisebb, 3,69%-os visszalépés ellenére az egyhavi árfolyam 15,49%-os emelkedést mutat.

A jelenlegi √°rfolyam a 10,03 doll√°ros r√∂vid t√°v√ļ √°tlag alatt van, ami potenci√°lis konszolid√°ci√≥ra utal.

Az RSI √©s a stochastic sz√°mok arra utalnak, hogy a Render nem t√ļlv√°s√°rolt, ami arra utal, hogy lehet m√©g hely az √°rfolyam n√∂veked√©s√©re, mielŇĎtt t√ļlv√°s√°rolt √°llapotokba ker√ľlne.

A k√∂zel lapos MACD-vel az √©rme mozg√°sa nem erŇĎteljesen bik√°s vagy medv√©s, ami ink√°bb egy fokozatosabb trendre vagy konszolid√°ci√≥s f√°zisra utal, mint impulz√≠v mozg√°sokra.

Az Optimism kripto √°relemz√©s: Mi a k√∂vetkezŇĎ l√©p√©s az OP sz√°m√°ra?

Az Optimism (OP) 2,27 √©s 2,63 doll√°r k√∂z√∂tt kereskedik, az elm√ļlt h√©ten enyhe, 0,84%-os emelked√©ssel, m√≠g havi szinten erŇĎsebb, 6,31%-os emelked√©st produk√°lt. Hat h√≥nap alatt az √©rme 49,27%-kal emelkedett.

√ögy tŇĪnik, hogy az √°rfolyam a 2,50 doll√°ros szint k√∂r√ľl egyens√ļlyoz, amit a 10 √©s 100 napos √°tlagok k√∂zels√©ge is mutat.

Az RSI semleges lend√ľletre utal, egy√©rtelmŇĪ trend n√©lk√ľl, a MACD szint pedig szinte semmilyen elt√©r√©st nem mutat, ami kev√©s lend√ľletet sugall mindk√©t ir√°nyba.

Noha az √°rfolyam felfel√© mozog, jelenleg sem erŇĎs impulz√≠v, sem korrekci√≥s f√°zisban nincs.

Stochastic √©rt√©kek azt sugallj√°k, hogy az Optimism nem t√ļlv√°s√°rolt √©s nem is t√ļladott, ami potenci√°lisan stabil talajt k√≠n√°l egy hat√°rozottabb elmozdul√°s elŇĎtt.

Az ellen√°ll√°s 2,81 doll√°rn√°l, a t√°masz pedig 2,10 doll√°rn√°l v√°rakozik, √≠gy a befektetŇĎk figyelhetnek egy esetleges √°tt√∂r√©sre vagy ezekrŇĎl a szintekrŇĎl val√≥ lepattan√°sra, hogy felm√©rj√©k az √°rfolyam k√∂vetkezŇĎ ir√°ny√°t.

Az Aptos (APT) jelenlegi teljes√≠tm√©nye √©s j√∂vŇĎbeli kil√°t√°sok

Az Aptos (APT) az elm√ļlt hat h√≥napban pozit√≠v tendenci√°t mutat, 31,03%-kal nŇĎtt.

A k√∂zelm√ļltban az APT enyhe visszal√©p√©st tapasztalt, az egyhetes √°rfolyamn√∂veked√©s 6,10% volt, √©s az elm√ļlt h√≥napban viszonylag stabilan, 0,96%-kal emelkedett.

Az √©rme 7,64 √©s 8,65 doll√°r k√∂z√∂tt mozog, a 9,08 doll√°ros t√≠znapos √°tlag k√∂r√ľl ingadozik, valamivel magasabb a 8,99 doll√°ros sz√°znapos √°tlagn√°l.

A mozg√°s korrekci√≥snak tŇĪnik, az 53,58-as m√©rs√©kelt Relative Strength index mellett.

Ha az APT lek√ľzdi a 9,20 doll√°ros k√∂zeli ellen√°ll√°st, akkor a 10,21 doll√°ros m√°sodik ellen√°ll√°st c√©lozhatja meg, m√≠g a 7,18 √©s 6,17 doll√°ros t√°maszok a cs√∂kken√©s ellen ny√ļjtanak t√°maszt.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A Polkadot (DOT) √°rfolyamtrendjei √©s elŇĎrejelz√©sei

A Polkadot √©rme a k√∂zelm√ļltban √≠g√©retes emelked√©st mutatott. A 6,46 √©s 7,35 doll√°r k√∂z√∂tti s√°vban mozog, ami n√©mi n√∂veked√©si lehetŇĎs√©get jelez a legk√∂zelebbi ellen√°ll√°s fel√©, 7,77 doll√°rn√°l.

Amennyiben ezt lek√ľzdi, a k√∂vetkezŇĎ c√©lpont a 8,66 doll√°r lehet. Az 5,99 doll√°rn√°l l√©vŇĎ t√°masz √©s az 5,10 doll√°rn√°l l√©vŇĎ tov√°bbi t√°masz mellett az √©rme egy h√©t alatt 5,45%-os, egy h√≥nap alatt 9,90%-os, az elm√ļlt hat h√≥napban pedig jelentŇĎs, 46,32%-os emelked√©st mutat.

Az √©rme mozg√°sa egy olyan tendenci√°ra utal, amely lend√ľletet adhat a j√∂vŇĎbeli nyeres√©ghez.

Következtetés

A kriptovil√°gban t√∂bb kriptovaluta is kiemelkedik a 2024-ben milliomosokat teremtŇĎ potenci√°lj√°val: RNDR, OP, APT √©s DOT.

M√≠g ezek az √©rm√©k nem biztos, hogy azonnali nyeres√©get hoznak, hossz√ļ t√°v√ļ kil√°t√°saik √≠g√©retesnek tŇĪnnek.

K√∂z√ľl√ľk a BlastUP rendelkezik a legnagyobb vagyonteremt√©si potenci√°llal.

Ez fŇĎk√©nt innovat√≠v koncepci√≥j√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎ, amely megk√ľl√∂nb√∂zteti a t√∂bbitŇĎl, valamint a j√≥l megbecs√ľlt Blast √∂kosziszt√©m√°ba val√≥ integr√°ci√≥j√°nak.

A 2024-ig elŇĎre tekintŇĎ befektetŇĎknek mindenk√©ppen √©rdemes szemmel tartaniuk a BlastUP-ot.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETN√ČD MEGKAPNI LEGFRISSEBB H√ćREINKET? IRATKOZZ FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!


Ezt a publik√°ci√≥t Vend√©g√≠r√≥ bocs√°tja rendelkez√©sre. A Kriptoworld nem t√°mogat, √©s nem v√°llal felelŇĎss√©get vagy k√∂telezetts√©get az ezen az oldal√°n tal√°lhat√≥ tartalmak√©rt, pontoss√°g√©rt, minŇĎs√©g√©rt, rekl√°mok√©rt, term√©kek√©rt vagy egy√©b anyagok√©rt. Az olvas√≥knak saj√°t kutat√°sokat kell v√©gezni√ľk, mielŇĎtt b√°rmilyen, a c√©ggel kapcsolatos l√©p√©st megtenn√©nek. A Kriptoworld sem k√∂zvetlen√ľl, sem k√∂zvetve nem felelŇĎs semmilyen k√°r√©rt vagy vesztes√©g√©rt, amelyet a vend√©gbejegyz√©sben eml√≠tett tartalmak, √°ruk vagy szolg√°ltat√°sok haszn√°lata vagy az azokra val√≥ hagyatkoz√°s okoz vagy felt√©telezhetŇĎen okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 √©ve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma m√°r ink√°bb ‚Äědigit√°lis aranynak‚ÄĚ tekintik, mint elektronikus k√©szp√©nznek. Az aktu√°lis on-chain adatok...

A kriptokereskedŇĎ, aki 2000 doll√°rb√≥l 20 milli√≥ doll√°rt csin√°lt, megj√≥solja a k√∂vetkezŇĎ 1000-szeres befut√≥t

Vend√©gbejegyz√©s Egy ismert kriptokereskedŇĎ, aki 2000 doll√°rb√≥l 20 milli√≥ doll√°rt csin√°lt a 2021-es bikapiacokon t√∂rt√©nŇĎ elŇĎ√©rt√©kes√≠tŇĎ befektet√©seibŇĎl, hatalmas FOMO-t √©s aranyl√°zra k√©szteti a b√°ln√°k √©s az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Pr√©mium Dogecoin (DOGE) A bik√°k √©s a medv√©k gyakori idŇĎk√∂z√∂nk√©nt megmutatj√°k dominanci√°jukat, √©s ennek eredm√©nyek√©nt a legt√∂bb token √©rt√©ke egy elŇĎre meghat√°rozott tartom√°nyon bel√ľl mozog. Mindek√∂zben n√©mi pozit√≠v...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vend√©gbejegyz√©s Az AI-piac ir√°nti n√∂vekvŇĎ optimizmussal sz√°mos vezetŇĎ kriptop√©nz visszapattant a kulcsfontoss√°g√ļ √°rszintekre, √©s bikaerŇĎs n√∂veked√©s elŇĎtt √°ll. Az AI-szektor vezetŇĎ erŇĎs√∂dŇĎi k√∂z√© tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETN√ČD MEGKAPNI LEGFRISSEBB H√ćREINKET? IRATKOZZ FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!