A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

-

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon.

Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK 33%-kal emelkedett az elmúlt 30 napban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mindeközben a neves kriptoelemző, Michael Van de Poppe megosztotta a LINK árfolyamára vonatkozó bikás előrejelzését május végére, 150-300%-os emelkedést jósolva.

A LINK árfolyama várhatóan megugrik

Michael Van de Poppe kriptoelemző optimista előrejelzést adott ki a Chainlink (LINK) árfolyamára vonatkozóan, mely szerint a kriptopénz jelentős árfolyam-ralli előtt állhat.

Van de Poppe azt jósolja, hogy a Chainlink figyelemre méltó, 150% és 300% közötti árfolyam-emelkedésnek nézhet elébe.

A Chainlink nemrég visszapattant egy kulcsfontosságú támaszszintről, ami azt jelzi, hogy a közelmúltbeli mélypontnak vége lehet.

Van de Poppe véleménye szerint ennek a támaszszintnek a fenntartása erős jele a piacon uralkodó bikás hangulatnak.

chainlink
Forrás: X

Mindeközben előrejelzése a jelenlegi piaci trendeken és technikai mutatókon alapul, amelyek a LINK esetében bikás tendenciára utalnak.

Ha Van de Poppe előrejelzése pontos, a befektetők jelentős nyereséget könyvelhetnek el, mivel a Chainlink új magasságokba jut, jelentősen növelve befektetéseiket.

Az elmúlt 24 óra körülbelül 8%-os emelkedése a Chainlink-nek, továbbra is lendületet adott és 18 dolláros szint körül mozog.

Az árfolyam pozitív lendületet mutat, a LINK kereskedési volumene  585 millió dollárra mozog, 10,9 milliárd dolláros piaci tőke mellett.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A SWIFT és a Chainlink a 2024-es Consensys konferencián

A héten a texasi Austinban megrendezésre kerülő Consensys 2024 konferenciát övező izgalmak közepette a LINK közösség egy potenciálisan úttörő jelentőségű bejelentést vár.

Az eseményen a „Hogyan dolgozik együtt a Swift és a Chainlink a tokenizált eszközök méretarányos felszabadításáért” című ülésen a SWIFT és a Chainlink szakértői vesznek részt.

Jonathan Ehrenfeld a SWIFT-től és Sergey Nazarov a Chainlink-től lép színpadra, hogy megvitassák a hagyományos pénzügyek és a gyorsan terjedő multilánc-gazdaság összekapcsolására irányuló közös erőfeszítéseiket.

A partnerségük célja, hogy lehetővé tegyék a tokenizált eszközök globális, láncon belüli finanszírozását, ami fokozott biztonságot és hatékonyságot ígér a láncközi tranzakciók számára.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!