Toncoin (TON) árfolyam elemzés 05.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Toncoin (TON)

Annak ellenére, hogy a Bitcoin árfolyama jelentős korrekciót hajtott végre, és a mai korai kereskedési órákban 69,192 dolláros mélypontot ért el.

Az altcoin piacvezető, az ETH árfolyam pozitív árfolyam-akciót rögzít, 2,53%-kal növelve a portfólióját az elmúlt 24 órában.

Ez azt jelzi, hogy jelentősen megnőtt a befektetők érdeklődése az altcoinok iránt, mivel a SEC által jóváhagyásra váró Ethereum ETF-ek pozitív kimenetele az Ethereum árfolyamát 4.000 dollár felé terelheti. Ez potenciálisan altcoin rallyt eredményezhet.

Toncoin token medvés árfolyam-akcióra utal

A kriptopiacon megnövekedett áringadozás ellenére a TON árfolyam gyenge árfolyam-akciót mutatott, 4,99%-os korrekciót regisztrálva 257,020 millió dolláros kereskedési volumen mellett, ami 8,12%-os csökkenést jelent az elmúlt nap folyamán.

Ez azt eredményezte, hogy az altcoin a 6,325 dolláros szint közelében lebegett.

A pozitívum, hogy annak ellenére, hogy az elmúlt hét napban mintegy 2 milliárd dolláros korrekciót regisztrált, a Toncoin token továbbra is tartja a helyét a top 10 kriptovaluta között a piaci tőkeérték alapján, 21,878 milliárd dolláros értékelésével a cikk írásakor.

Az SMA technikai indikátor azonban ellenállásként hat az árfolyamgrafikonon az 1 napos időkeretben.

Ez arra utal, hogy a kriptoterületen a medvés hangulat erősödik, és tovább rávilágít a Layer-1 token negatív kilátásaira.

Másrészről a Relative Strength Index (RSI) nem sikerül áttörnie a túlvásárolt tartományt, aminek következtében jelentős esést mutat a középpontja felé.

Ezenkívül az átlagok semleges tendenciát mutatnak, ami bizonytalanságot sugall a jövőbeli ármozgásokban.

A TON árfolyam elérheti a 7 dollárt ebben a hónapban?

Az Ethereum ETF jóváhagyása katalizátorként hathat, a kriptoterület újabb árfolyamrallyt tapasztalhat.

Ez továbbá azt eredményezheti, hogy a bikák megpróbálják tesztelni a 7,250 dolláros felső ellenállásukat ebben a hónapban.

Ha ezen a szinten tartják az árfolyamot, akkor a TON token újra tesztelheti a 7,650 dolláros történelmi csúcsát.

Ellenben a SEC döntésének késése azt eredményezheti, hogy a piacra fokozott vételi és eladási nyomás nehezedhet.

Ennek köszönhetően a Toncoin az elkövetkező időben újra tesztelheti az 5,450 dolláros támaszszintjét.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!