Tom Brady és Gisele Bündchen részesedést szereznek az FTX kriptotőzsdében

-

Tom Brady és Gisele Bündchen is részesedést szerez az FTX Tradingben, és kriptót kap a kriptotőzsdével kötött támogatói szerződés részeként.
A hétszeres Super Bowl-bajnok Tom Brady és a brazil szupermodell Gisele Bündchen a legújabb hírességek, akik megerősítik a kriptopénzek növekvő elfogadottságát.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A West Realm Shires Services, az FTX Trading Limited és a Blockfolio, az FTX globális kriptopénz-váltó mögött álló három vállalat kedden bejelentette, hogy hosszú távú partnerséget kötött Bradyvel és Bündchennel.
Az üzlet részeként a legendás futballista és a modell egy-egy részvénytulajdont szereznek az FTX Tradingben, és kriptót is kapnak.
Brady az FTX nagyköveteként fog tevékenykedni, Bündchen pedig az FTX környezetvédelmi és társadalmi kezdeményezésekért felelős tanácsadójának szerepét fogja betölteni, és a cég szén-dioxid-kibocsátásának csökkentését célzó kezdeményezésein fog dolgozni.
Mindkét híresség emellett a partnerség időtartama alatt évente több millió dolláros jótékonysági adományokat fog nyújtani.
Brady szerint az új partnerség egy újabb kezdeményezés, amely a kriptoipar „végtelen lehetőségeit” mutatja be:

„Ez a különleges lehetőség megmutatta számunkra, hogy mennyire fontos az embereket a kriptó erejéről oktatni, miközben visszaadunk a közösségeinknek és a bolygónknak. Itt a lehetőség, hogy valami igazán különlegeset hozzunk létre, és alig várom, hogy lássam, mire leszünk képesek együtt”.

Bündchen bizakodását fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a kripto alkalmazása folyamatosan növekedni fog, és megjegyezte, hogy a partnerség legjobb része számára a technológia környezetvédelmi potenciálja.

„Ami a leginkább vonzott ebben a partnerségben, az a lehetőség volt, hogy az erőforrásokat a Föld regenerálódásának elősegítésére használhassuk, és lehetővé tehessük az emberek számára, hogy jobb életet éljenek, ezáltal valódi átalakulást generálva a társadalmunkban” – mondta.


Brady egyre többet foglalkozik a kriptoiparral. Nemrégiben, áprilisban jelentette be saját, nem helyettesíthető token platformját.
A futballsztár utalt arra, hogy befektetett a világ legnagyobb kriptopénzébe, a Bitcoinba (BTC), és végül nagy Bitcoin-bikaként jelentkezett.

Hétfőn Brady a Twitteren elismerte, hogy a „lézerszemű” flashmobban való részvétele nem működött a Bitcoin kereskedésben.

Olvastad már? A Bitcoin hashráta helyreállt a kínai bányászat leállásából

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Litecoin technikai elemzés 05.28.

Prémium Litecoin Az elmúlt 48 órában a kriptopiac rövid távú rallyja során a Litecoin 7,9%-os nyereséget ért el. Ez határozott visszapattanást eredményezett a 85 dolláros támaszszintről, és...

A Bitcoin felébredt, a cím aktivitás szárnyal

A Bitcoin aktív címei háromhetes csúcsra emelkedtek, ami a Santiment portál szerint a használhatóság jelentős fellendülését jelzi. Május 3. óta először fordult elő, hogy a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!