Tom Brady és Gisele Bündchen részesedést szereznek az FTX kriptotőzsdében

-

Tom Brady és Gisele Bündchen is részesedést szerez az FTX Tradingben, és kriptót kap a kriptotőzsdével kötött támogatói szerződés részeként.
A hétszeres Super Bowl-bajnok Tom Brady és a brazil szupermodell Gisele Bündchen a legújabb hírességek, akik megerősítik a kriptopénzek növekvő elfogadottságát.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A West Realm Shires Services, az FTX Trading Limited és a Blockfolio, az FTX globális kriptopénz-váltó mögött álló három vállalat kedden bejelentette, hogy hosszú távú partnerséget kötött Bradyvel és Bündchennel.
Az üzlet részeként a legendás futballista és a modell egy-egy részvénytulajdont szereznek az FTX Tradingben, és kriptót is kapnak.
Brady az FTX nagyköveteként fog tevékenykedni, Bündchen pedig az FTX környezetvédelmi és társadalmi kezdeményezésekért felelős tanácsadójának szerepét fogja betölteni, és a cég szén-dioxid-kibocsátásának csökkentését célzó kezdeményezésein fog dolgozni.
Mindkét híresség emellett a partnerség időtartama alatt évente több millió dolláros jótékonysági adományokat fog nyújtani.
Brady szerint az új partnerség egy újabb kezdeményezés, amely a kriptoipar „végtelen lehetőségeit” mutatja be:

„Ez a különleges lehetőség megmutatta számunkra, hogy mennyire fontos az embereket a kriptó erejéről oktatni, miközben visszaadunk a közösségeinknek és a bolygónknak. Itt a lehetőség, hogy valami igazán különlegeset hozzunk létre, és alig várom, hogy lássam, mire leszünk képesek együtt”.

Bündchen bizakodását fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a kripto alkalmazása folyamatosan növekedni fog, és megjegyezte, hogy a partnerség legjobb része számára a technológia környezetvédelmi potenciálja.

„Ami a leginkább vonzott ebben a partnerségben, az a lehetőség volt, hogy az erőforrásokat a Föld regenerálódásának elősegítésére használhassuk, és lehetővé tehessük az emberek számára, hogy jobb életet éljenek, ezáltal valódi átalakulást generálva a társadalmunkban” – mondta.


Brady egyre többet foglalkozik a kriptoiparral. Nemrégiben, áprilisban jelentette be saját, nem helyettesíthető token platformját.
A futballsztár utalt arra, hogy befektetett a világ legnagyobb kriptopénzébe, a Bitcoinba (BTC), és végül nagy Bitcoin-bikaként jelentkezett.

Hétfőn Brady a Twitteren elismerte, hogy a „lézerszemű” flashmobban való részvétele nem működött a Bitcoin kereskedésben.

Olvastad már? A Bitcoin hashráta helyreállt a kínai bányászat leállásából

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!