Több mint 30 millió dollárt fektetnek az intézmények a Chainlinkbe

-

Az intézményi befektetők nemrég több mint 30 millió dollárt invesztáltak a Chainlinkbe, ami annak növekvő elfogadottságát és potenciálját jelzi, még a jelenlegi árproblémák ellenére is.

Intézményi befektetők több mint 30 millió dollárt fektettek a Chainlink (LINK) tokenekbe, ami a technológiába vetett bizalmat és a növekvő elfogadottságot jelzi a pénzügyi szektorokban.

Az on-chain adatok szerint egy hét alatt 54 új pénztárcából 30 millió dollár érkezett a Chainlinkbe.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Lookonchain on-chain analitikai platform jelentése szerint 54 új pénztárca 2,08 millió LINK tokent, azaz 30,28 millió dollárt utalt ki a Binance-ról az elmúlt héten.

Ez a jelentős intézményi érdeklődés a Chainlink pénzügyi szolgáltatásokban és blokklánc-interoperabilitásban betöltött növekvő szerepét mutatja.

Az érdeklődés egyik fő mozgatórugója a Chainlink láncok közötti átjárhatósági protokollja (CCIP).

A CCIP egyszerű interfészt biztosít a decentralizált alkalmazások és a Web3 vállalkozók számára, biztonságosan kielégítve a láncok közötti igényeiket.

Lehetővé teszi az adatok, tokenek vagy mindkettő átvitelét, támogatja az okosszerződéseket és a külső tulajdonú számlákat különböző blokkláncokon keresztül. A CCIP jelenleg kilenc nagy blokkláncot támogat, köztük az Ethereumot és a BNB Chaint.

Ez a bővítés döntő szerepet játszott az intézményi figyelem felkeltésében, valamint a Chainlink szolgáltatási hasznosságának és hatókörének növelésében.

A Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC) például májusban fejezte be a Smart NAV kísérleti projektet, melyben tíz piaci szereplő használta a Chainlink CCIP-jét a láncon belüli adatok különböző blokklánc-alkalmazásokba történő integrálására, biztosítva a nettó eszközérték (NAV) adatok biztonságos és hatékony továbbítását.

A Chainlink nagy bankokkal kötött partnerségei tovább növelték a vállalat hírnevét. Olyan intézmények is érdeklődést mutattak a technológia iránt, mint a Citi, a BNP Paribas, a Lloyds Bank és a Deutsche Bank.

Elemzők szerint az árfolyam stagnálását a LINK tokenek megnövekedett forgalmi kínálata okozza. 2021 májusában a forgalomban lévő készlet 425 millió token volt, ami 2024. június 29-re 608 millióra emelkedett.

Ez a túlkínálat a kereslet megfelelő növekedése nélkül megakasztotta a token árfolyamának növekedését.

Az elemzők azonban optimisták a LINK hosszú távú kilátásait illetően. Michaël van de Poppe kriptoelemző kiemelte a LINK árfolyammozgásának ismétlődő mintázatát, és egy közelgő bikapiacot jósol.

„A LINK esetében ismételten ugyanazt a mintát látjuk. Az első hat hónapban lefelé. Második hat hónap bikapiac. A második hat hónapos részben vagyunk, és lassan felfelé haladunk. Jó idők jönnek” – jelentette ki van de Poppe.

A Chainlink iránti intézményi érdeklődést az erős partnerségek és a technológia növekvő hasznossága is ösztönzi.

A Chainlink decentralizált oracle hálózata továbbra is kulcsfontosságú a láncokon kívüli adatok és a láncokon belüli intelligens szerződések integrálásában, ami nélkülözhetetlenné teszi a blokklánc-ökoszisztémában.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A Chainlink technológiájának a pénzügyi intézmények általi növekvő elfogadása és az interoperabilitási protokollok folyamatos fejlesztése a blokklánc-iparág meghatározó szereplőjévé teszi a vállalatot.

Ahogy egyre több intézmény ismeri fel a Chainlink kínálatának értékét, úgy növekszik a Chainlink hagyományos pénzügyi rendszerekbe való fokozott elfogadásának és integrálásának a lehetősége.

Bár a Chainlink árfolyamát befolyásolta a tokenek megnövekedett kínálata, a hosszú távú kilátások továbbra is pozitívak.

Az intézményi befektetők közelmúltbeli 30 millió dolláros befektetése aláhúzza a Chainlink technológiájába vetett bizalmat, valamint azt a potenciált, hogy forradalmasíthatja a blokklánc átjárhatóságát és a pénzügyi szolgáltatásokat.

Ahogy a Chainlink tovább bővíti képességeit és új partnerségeket alakít ki, a piac végül tükrözheti innovációinak valódi értékét.

Egyelőre a hangsúly továbbra is a decentralizált alkalmazások több blokkláncon keresztüli zökkenőmentes interakcióját támogató infrastruktúra kiépítésén és fejlesztésén van.

A piaci elemzők optimizmusa és az intézmények stratégiai befektetései a Chainlink számára a jelenlegi árfolyam-kihívások ellenére is kedvező jövőre utalnak.

A folyamatos fejlesztés és elfogadás révén a Chainlink jelentős szerepet játszhat a blokklánc-technológia és a pénzügyi szolgáltatások jövőjében.

Olvastad már? A Bitcoin még 2024-ben is elérheti a 150 ezer dollárt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!