A rejtélyes Satoshi korabeli Bitcoin bálna felébred, a kriptokereskedők a potenciális Ethereum token vásárlását fontolgatják

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin-közösséget felvillanyozta a Satoshi-korabeli Bitcoin-bálna, amely egy évtizedes álmából ébredt fel, és az RCO Finance (RCOF) tokenhez kapcsolódik.

A Satoshi korai időszakából származó, jelentős mennyiségű Bitcoint tartalmazó tárca ébredése hatással volt a kriptoközösségre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Elkezdtek találgatásokba bocsátkozni a tárca tulajdonosának szándékairól, és arról, hogy tervezik-e felhasználni ezt a pénzt az ígéretes Ethereum platformba való befektetésre.

A Satoshi-korabeli Bitcoin-tárca 14 év után újra életre kelt

A szóban forgó tárca 2010-ben, közvetlenül a Bitcoin megjelenése előtt jött létre, amikor a hálózat még viszonylag fiatal volt.

Állítások szerint egy bányászé, aki 50 Bitcoint kapott fizetségként a hálózaton végzett munkájáért.

Az olvasó csak annyit tudhat, hogy ez a tárca több mint tíz évig tétlenül, kihasználatlanul, sőt elhanyagolva hevert.

2024. június 27-én azonban a tárca újra életre kelt és tevékenységbe kezdett, a tartalék 50 Bitcoint, amely az adott pillanatban körülbelül 3,05 millió dollárnak felelt meg, a Binance tőzsdére küldte.

A Satoshi évében létrehozott régi pénztárca tranzakciója felkavarta a kereskedői közösséget.

Ezek az első Bitcoin-tárcák meglehetősen értékesek és előnyt jelentenek a kereskedők számára, mivel a legtöbbjük az iparág veteránjainak számít.

Lehetséges befektetés az RCO Finance-ban (RCOF)

Miközben a kriptoközösség a tárcák tulajdonosának következő lépésén spekulál, egy érdekes lehetőség merült fel: az Ethereum tokenbe történő potenciális befektetés az RCO Finance (RCOF).

A jelenleg előértékesítésben lévő Bitcoin-bálnák számára ez lehet a tökéletes lehetőség, hogy Ethereum tokenekbe fektessenek.

A szóban forgó Ethereum token jelentősen befolyásolta a kriptovilágot, és felkeltette a utility alapú tokenekbe és esetleg még a Bitcoin Whale-be befektetni kívánó befektetők figyelmét.

Mindezt tovább fokozza a token biztonsága és integritása, mivel az okosszerződését a SolidProof független auditálja.

Az RCOF Ethereum token az RCO Finance platform helyi fizetőeszköze, amely lehetővé teszi az RWA-k és bármely kereskedhető eszköz tokenizálását.

Az Ethereum token birtokosai hozzáférhetnek a platform airdropjaihoz, az elsőbbségi ügyféltámogatáshoz, a stakingen keresztüli szavazati joghoz az irányításhoz, valamint a csökkentett kereskedési díjakhoz.

Számos kripto-rajongó azt jósolja, hogy a Bitcoin Whale ebbe az Ethereum tokenbe fog befektetni a fejlett tokenomika miatt, amely a hosszú élettartamot helyezi előtérbe.

A tokenomikát úgy alakították ki, hogy fenntartsa a projektet, és megakadályozza a pump-and-dump rendszereket vagy a likviditási válságokat a tőzsdei bevezetéskor.

Nevezetesen, a tokenek 50%-a nyilvános értékesítésre kerül kiosztásra, ami mutatja az RCO elkötelezettségét a közösségi fejlődés, a tisztességes elosztás és a többségi DAO-szavazatok iránt.

Ezenkívül a tokenek 12%-át likviditásra szánják és három évre zárolják, megelőzve a pump-and-dump rendszereket.

Az RCO Finance: Az Legacy Finance és a DeFi közötti szakadék áthidalása

A kriptoközösség nem hagyta figyelmen kívül az RCO Finance iránti érdeklődés közelmúltbeli megugrását. A jelentések szerint a Satoshi-korabeli tárca legutóbbi BTC-tranzakcióinak egy része az RCO Finance projektbe kerülhetett. De mégis miért pont ez az összehangolás?

Az RCO Finance célja, hogy a hagyományos pénzügyek és a decentralizált pénzügyek (DeFi) között működjön, több mint 120 000 globálisan kereskedhető eszközt és 1000-szeres tőkeáttételt kínálva.

A platform a kriptók és a DeFi előnyeit kihasználni kívánó befektetőket és kereskedőket igyekszik magához vonzani.

Az RCO Finance egyedülálló aspektusa a robot-tanácsadó, amely gépi tanulást használ, hogy kereskedési javaslatokat kínáljon az ügyfél kockázatától és befektetési preferenciáitól függően.

Ez a kereskedési koncepció leginkább a Satoshi-korszak Bitcoin-bálnák számára lehet érdekes, akik szeretnék bővíteni befektetési látókörüket, tekintettel arra, hogy a kriptopiac gyorsan új határok felé terjeszkedik.

Az RCO Finance (RCOF) jelentős nyereségre való lehetőségei

A kilátás, hogy egy Satoshi-korszakbeli Bitcoin-bálna befektet az RCO Finance-ba, izgalmat váltott ki a kriptokereskedők és befektetők körében. Az RCOF token jelenleg az előértékesítési szakaszban van, az árak az 1. szakaszban 0,0127 dollárról indulnak.

Az elemzők úgy vélik, hogy a token deflációs modellje, amely az előértékesítés utáni tokenégetést is magában foglalja, jelentős árfolyam-emelkedéshez vezethet a bevezetés után.

A tokenek várhatóan 0,4 és 0,6 dollár közötti áron kerülnek a tőzsdére, ami potenciálisan 3000%-os emelkedést eredményezhet, ami azt jelenti, hogy egy 200 dolláros befektetés impozáns 6000 dollárra emelkedhet.

Vajon ez a titokzatos Bitcoin-bálna úgy dönt, hogy az ígéretes Ethereum tokennel diverzifikálja portfólióját, vagy az újonnan szerzett vagyonát más kripto vállalkozásokra fogja felhasználni?

Csak az idő fogja megmondani, de egy dolog biztos: az RCO Finance-ba való befektetés hosszú távon megéri majd.

További információk az RCO Finance (RCOF) előértékesítéséről:

A RCO Finance előértékesítés
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!