Több kereskedőt vonzott az ETH/USD pár 2022 első negyedévében

-

A Capital.com negyedéves jelentése szerint 2022 első negyedévében 93%-kal ugrott meg a kriptóforgalom.
A Capital.com kereskedési platform szerint az ether (ETH) és az amerikai dollár (USD) kereskedési páros vonzotta a legtöbb kereskedőt 2022 januárja és márciusa között.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Capital.com negyedéves jelentésében megjegyezte, hogy 2021-ben a legjelentősebb számú kereskedőt a Dogecoin DOGE/USD pár vonzotta.
A kereskedési platformon belül azonban most először az ETH/USD vette át a legtöbb kereskedővel rendelkező pár helyét.
A negyedéves jelentés megjegyezte, hogy a kriptóforgalom 93% százalékkal nőtt a negyedévben.
A pozitív statisztika ellenére a jelentés elismeri, hogy a forgalom növekedése nem tükrözi a szélesebb piaci trendeket, mivel a számot néhány egynapos volumencsúcs miatt érték el.
A Capital.com azt is kiemelte, hogy a szélesebb piac jelenleg érdektelenségben van. A Capital.com vezető elemzője, David Jones szerint a Bitcoin (BTC) novembertől januárig tartó csökkenő trendje befolyásolta a lakossági kereskedők kriptók iránti érdeklődését.
Az elemző emellett megemlítette, hogy a kriptokereskedők olyan „csordalények”, akiket a lendület hajt.
A januári magas befektetői részvétel után a következő hónapokban visszaesés volt tapasztalható. Februárban 16%-kal csökkent a digitális eszközökkel kereskedők száma a platformon. A következő hónapban a szám további 10%-kal esett.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Május 30-án az ETH árfolyama közelebb került a 2000 dolláros határhoz, miközben a BTC 30.900 dollár fölé emelkedett.
Elemzők azonban megjegyezték, hogy a megugrás ellenére az árak emelkedése gyengébb lehet, mint a 2021-es évközi teljesítmény.
Másrészt néhány elemző azt is megjegyezte, hogy a nyár folyamán van esély arra, hogy 2700 dollárig pattanjon fel.
Eközben a Ropsten tesztnet az Ethereumon a proof-of-stake (PoS) konszenzus felé halad. Az Ethereum fejlesztője, Tim Beiko osztotta meg a hírt, hogy június 8-án a Ropsten testnet egyesül a május 30-án indított új Ropsten Beacon Chainnel.

Az átmenet után még két további tesztnet, a Goerli és a Spolia fog PoS-re váltani, mielőtt az Ethereum mainnet számára megkezdődik az átállás.

Olvastad már? Egy panamai bank is szívesen látná a kriptós ügyfeleket

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Kripto Radar

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum technikai elemzés 03.31.

Prémium Ethereum Az Ethereum ismét 1.800 dollár alatt kereskedett, mivel az áraknak nem sikerült kitörniük a közelmúltban kialakult kulcsfontosságú ellenállási pontról. A csütörtöki 1.827 dolláros csúcsot követően az...

Hong Kongban is növekszik a kriptobefektetések aránya

A kriptobarát város ismét bekerült a hírekbe, hiszen a helyi befektetők egy csoportja új alapot indított, ProDigital Future néven, és ezzel kifejezetten a kriptoiparra, web3-ra...

Avalanche technikai elemzés 03.31.

Prémium Avalanche Az Avalanche árelemzése a napi grafikonon folyamatos emelkedő tendenciát mutat, mivel a token továbbra is a 20 dolláros ellenállást hajszolja. Az árfolyam az elmúlt 24...

Elon Musk felhívása az AI-kísérletek leállítására

Elon Musk azon felhívása, hogy állítsák le az összes nagyszabású AI-kísérletet, sokkolta a technológiai ipart, és számos befolyásos személyiség támogatta a lépést. Ahogy egyre nyilvánvalóbbá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!